Αρχική MagazineΝέο τεύχοςΌλα τα τεύχηΤΕΥΧΟΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟ 1 BEAT SNACK & COFFEE: Συνδυάζει το Fast με το Casual
BEAT snack & coffee franchise

BEAT SNACK & COFFEE: Συνδυάζει το Fast με το Casual

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Με ευρύτητα στην προϊοντική γκάμα και 24ωρη λειτουργία, το δίκτυο καταστημάτων BEAT SNACK & COFFEE απευθύνεται σε ένα πολυσυλλεκτικό κοινό, ικανοποιώντας όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης, πρωινή, μεσημβρινή, βραδινή και μεταμεσονύχτια, σε χώρους ιδιαιτέρα αναβαθμισμένους και προσεγμένους, διατηρώντας μια προσιτή τιμολογιακή πολιτική, γεγονός που καθιστά το concept ‘’value for money’’ πρόταση.

Η BEAT snack & coffee είναι μια σύγχρονη και ανερχόμενη fast casual restaurant αλυσίδα εστίασης με 27 καταστήματα στο νομό Αττικής, που αναπτύσσεται με τη μέθοδο franchise. Διαθέτει τη μεγαλύτερη ευρύτητα στην προϊοντική γκάμα στον κλάδο της γρήγορης εστίασης, καθώς προσφέρει καφέ, ροφήματα, πίτες, σάντουιτς, αλλά και φαγητό όπως κρέπες, burgers, σαλάτες και γεύματα. Τα διαθέσιμα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και οι α’ ύλες από πιστοποιημένους και επώνυμους προμηθευτές, καθώς η ΒΕΑΤ συνεργάζεται με ισχυρά brands.

Beat snack coffee

Το concept ΒΕΑΤ είναι ιδιαιτέρα κερδοφόρο, καθώς προσελκύει το πελατειακό κοινό όλων των ηλικιακών ομάδων και των διαφορετικών εισοδημάτων, 24 ώρες την ημέρα και παράλληλα καλύπτει όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης, γεγονός που του προσδίδει ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά του.

Επιπλέον, η εταιρεία ΒΕΑΤ έχει υιοθετήσει μια συνολική στρατηγική πλήρως εστιασμένη στον ΠΕΛΑΤΗ, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Συγκεκριμένα, στην ΒΕΑΤ η εταιρεία εστιάζει στην εμπειρία του κάθε πελάτη ξεχωριστά, επιδιώκοντας πλέον όχι απλά να τον ικανοποιεί αλλά και να προλαβαίνει τις επιθυμίες του και να ξεπερνάει τις προσδοκίες του σε καθημερινή βάση. Έτσι η γκάμα δεν έχει απλά ευρύτητα, αλλά ακολουθεί όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

BEAT snack & coffeeBEAT snack & coffee
Η πρόταση Franchise BEAT snack & coffee

Η αποδοτική πρόταση συνεργασίας της ΒΕΑΤ περιλαμβάνει:

  • Σταθερά μηνιαία fees ανεξαρτήτως τζίρου.
  • Επιχειρηματικό πλάνο ανά κατάστημα.
  • Δυνατότητα έρευνας αγοράς και αξιολόγησης της βέλτιστης τοποθεσίας για το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος.
  • Σχεδιασμό και επίβλεψη του νέου καταστήματος, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές design των καταστημάτων BEAT.
  • Παράδοση καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.
  • Συνεχή επίβλεψη της λειτουργίας των καταστημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.
  • Δυνατότητα εύρεσης και επιλογής του κατάλληλου προσωπικού που θα μπορέσει να υποστηρίξει τη λειτουργία του νέου καταστήματος.
  • Εκπαίδευση του προσωπικού σε διαρκή βάση και παροχή εγχειρίδιων λειτουργίας & εκπαίδευσης.
  • Δυνατότητα παροχής συμβουλών marketing και υποστηρικτικού υλικού (προωθητικές ενέργειες) με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας και την αύξηση του τζίρου.

H BEAT προσφέρει μια αποδοτική πρόταση συνεργασίας με σταθερά μηνιαία royalties. Οι άνθρωποί της είναι πεπεισμένοι ότι, στις τρέχουσες οικονομικές συγκυρίες, επιβάλλεται να σταθούν πλάι στον υποψήφιο franchisee και να τον διευκολύνουν όσο περισσότερο μπορούν, κάνοντάς τον με αυτόν τρόπο να νιώσει πραγματικά μέλος της οικογένειας BEAT.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ