Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μια ισχυρή και αξιόπιστη επιλογή στην αγορά τροφίμων

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μια ισχυρή και αξιόπιστη επιλογή στην αγορά τροφίμων

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Μέσα σε ένα κλίμα έντονων ανακατατάξεων και αλλαγών, η ΑΒ Βασιλόπουλος μειώνει τον κίνδυνο επένδυσης και ενδυναμώνει τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται, προσφέροντας συνεχώς νέες ευκαιρίες και αξιόπιστες επιχειρηματικές προτάσεις μέσω 2 δοκιμασμένων και επιτυχημένων μοντέλων.

 Η αναδιοργάνωση του Ελληνικού παραγωγικού μοντέλου και της επιχειρηματικότητας η οποία χαρακτηρίζει την χώρα μας, καθώς και το μεταβατικό στάδιο στο οποίο βρίσκεται η αγορά των Super Market, κάνει τους επιχειρηματίες επιφυλακτικούς κατά την αξιολόγηση των ευκαιριών και διστακτικούς στην ανάληψη ρίσκου που υπάρχει πίσω από κάθε επένδυση.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, αντιλαμβανόμενη τις τάσεις του λιανικού εμπορίου, και έχοντας στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της την ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, θέτει σαν στρατηγικό στόχο την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων με το μοντέλο franchise. Με βασικά συστατικά τις υψηλές προδιαγραφές της εταιρείας και την διαχρονική της προσπάθεια να απευθυνθεί σε καταναλωτές σε όλη τη χώρα που εκτιμούν και αποζητούν την εξυπηρέτηση και ποιότητα ΑΒ, προσφέρει δυνατότητες επένδυσης franchising που δημιουργούν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και κερδοφορίας, παρά τη γενική οικονομική σύγχυση που επικρατεί.

ab.freska

Η ιστορία
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με πολυετή εμπειρία στην εγχώρια αγορά και άριστη οργάνωση κατέχει κορυφαία θέση στις αλυσίδες τροφίμων στην Ελλάδα.
Εδώ και 75 χρόνια, με εφόδιο το δυνατό της όνομα, την άριστη οργάνωση και τις άρτιες λειτουργικές υποδομές του δικτύου της, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να σταδιοδρομήσουν με επιτυχία στις νέες συνθήκες της αγοράς, εκπληρώνοντας παράλληλα τους προσωπικούς τους στόχους.

Ευκαιρίες για ανάπτυξη και επένδυση
Το σύστημα συνεργασίας franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος μπορεί να προσφέρει στους συνεργάτες της την αυτονομία και την ευελιξία που χρειάζονται για να αναγνωριστούν από την κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται, στοιχεία ιδιαίτερα χρήσιμα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, οδηγώντας τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού Super Market και κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες των υποψηφίων franchisees για όσο το δυνατόν ασφαλέστερες επενδύσεις, έχει δημιουργήσει ένα πανελλαδικό δίκτυο 378καταστημάτων. Βελτιώνοντας συνεχώς τους κυριότερους τομείς ανάπτυξής της που αφορούν την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων, την ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, την τεχνολογία για την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα συστήματα logistics για την αποθήκευση και τον εφοδιασμό, την επικοινωνία και προώθηση των πωλήσεων και τα προγράμματα πιστότητας, η ΑΒ προσφέρει άριστες ευκαιρίες στους μελλοντικούς της συνεργάτες.

ab.logo

↘ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΟΥ Wholesale and Affiliate Retail Director Προσφέρουμε στους νέους franchisees μια ασφαλή επενδυτική λύση που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη πορεία στον επιχειρηματικό χώρο.

Πρόταση συνεργασίας

Σε μια εποχή που κάθε επιχειρηματική κίνηση θα πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή εξασφάλιση, η ΑΒ προσφέρει στους μελλοντικούς franchisees τη δυνατότητα να συνεργαστούν με μία δυνατή εταιρεία, προσφέροντάς τους μοναδικά οφέλη.
Προσφέροντας ισότιμη συμμετοχή και ευκαιρίες, η εταιρεία καλλιεργεί το έδαφος για μία αμοιβαία επωφελή συνεργασία που αντιστέκεται στον χρόνο και τις δύσκολες κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες, καθώς οι franchisees αντιμετωπίζονται ως συνεργάτες-επιχειρηματίες και όχι σαν απλοί επενδυτές. Έχοντας ως βάση τη σταθερότητα του επιχειρηματικού – επενδυτικού της πλάνου, καθώς και την παροχή κινήτρων για είσοδο στην αγορά, η ΑΒ επενδύει μέσα από το δίκτυο καταστημάτων franchise σε ικανούς ανθρώπους με υψηλή αντίληψη και δυνατότητα να επικεντρώνονται στους πελάτες τους, σταθμίζοντας τα οφέλη και τα πιθανά ρίσκα.

AB SHOP & GO: Η πρόταση ευκολίας για το αστικό περιβάλλον

shopandgo.logo

Το σήμα AB Shop&Go αποτελεί την πρόταση της ΑΒ για το κατάστημα ευκολίας που στόχο έχει να καλύψει τις ανάγκες άμεσης κατανάλωσης, τις ανάγκες αναπλήρωσης των καθημερινών αγορών αλλά και όποια άλλη έκτακτη ανάγκη προκύπτει. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές αστικών κέντρων ή σε σημεία μεγάλης συγκέντρωσης καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως σταθμοί μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σημεία πυκνής συγκέντρωσης χώρων εργασίας, σχολεία κ.λπ. Προσφέρει υψηλό επίπεδο προσωπικής εξυπηρέτησης και μεγάλη ευκολία αγορών. Ο χώρος πώλησης είναι από +/- 100τ.μ. έως 200τ.μ., χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ένας επιθυμητός μικρός χώρος αποθήκης.

ab shop.62

ΑΒ FOOD MARKET: Το μοντέλο της επιτυχίας στην περιφέρεια

foodmarket.logo

Το σήμα AB Food Market έχει στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή σε τρόφιμα και ποτά. Διαθέτει τον οικείο χαρακτήρα ενός επώνυμου, μέσης έκτασης καταστήματος, στο οποίο οι καταναλωτές μπορούν να βρουν φιλική εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, άριστης ποιότητας, σε τιμές προσιτές για όλους.
Ο χώρος πώλησης είναι από +/- 300 τ.μ. έως 600 τ.μ., χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο χώρος αποθήκης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη του χώρου στάθμευσης με τουλάχιστον 20-25 θέσεις, και να βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις της επαρχίας, καθώς και τουριστικά κέντρα μεγάλης συγκέντρωσης παραθεριστών και μεγάλης εποχικής διάρκειας.

ab.foodmarket.fs61

Τα πλεονεκτήματα του συνεργάτη ΑΒ
Οι συνεργάτες της ΑΒ Βασιλόπουλος, υποστηριζόμενοι συνεχώς από την εταιρεία, είναι προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουν στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και η επιχείρησή τους να οδηγηθεί στην επιτυχία.
Οι franchisees επενδύουν σε ένα όνομα ισχυρό, το οποίο συνδέεται στη συνείδηση των καταναλωτών με έννοιες όπως η μεγάλη ποικιλία, η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και η αξιοπιστία. Το πλήρες πακέτο παροχών περιλαμβάνει χρήσιμα πλεονεκτήματα όπως, μεταξύ άλλων, αρχική και συνεχή εκπαίδευση, διαρκή και συνεπή τροφοδοσία και ανεφοδιασμό, εμπορική στρατηγική, ισχυρή δυναμική ανάπτυξης και πολύχρονη εμπειρία, την καλύτερη τεχνογνωσία στον κλάδο της διαχείρισης και των πωλήσεων Super Markets στον ελληνικό χώρο.
Το μοντέλο συνεργασίας AB Food Market κατέχει υψηλή θέση στις δραστηριότητες επέκτασης της εταιρείας. Δεν είναι τυχαίο ότι το δίκτυο καταστημάτων franchise αριθμεί μέχρι στιγμής 75 καταστήματα (67 με το σήμα ΑΒ Food Market και 8 με το σήμα ΑΒ Shop&Go) , εντάσσεται οργανικά μαζί με τα 277 εταιρικά καταστήματα και τα 14 Cash & Carry, καθώς και 13 πιλοτικά με το σήμα Shop & Go σε συνεργασία με το δίκτυο πρατηρίων Shell συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην επέκταση της αλυσίδας, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τον αριθμό των σημείων πώλησης (379 καταστήματα στο σύνολο σε πανελλαδικό επίπεδο).

AB.Basilopoulos.fs61

Ενημερωθείτε για την επιχειρηματική πρόταση AB FOOD MARKET

Ενημερωθείτε για την επιχειρηματική πρόταση AB SHOP & GO

 

foodMarketfoodmarket_104951shopshop
 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: ΑΒ Βασιλόπουλος
 • Έδρα: Λεωφόρος Σπάτων 81, Γέρακας 153 44
 • Tηλ: 210-6608000
 • Fax: 210-6608520
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Δημήτρης Παπαχρυσάνθου
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 290
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: AB FOOD MARKET: [67] / AB SHOP & GO: [8]
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 379
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 1969/ 2002
 • Πακέτο Franchise:

  Τεχνογνωσία, εμπορική πολιτική, αρχική και συνεχή εκπαίδευση, εμπορική στρατηγική, παρουσίαση προϊόντων, προώθηση, διαρκή και συνεπή τροφοδοσία και ανεφοδιασμό, μηχανογραφική υποδομή, εγχειρίδιο, υποστήριξη κ.λπ.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Σύμβαση franchise: 7 έτη με δυνατότητα ανανέωσης
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Αττική (Shop & Go), Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρος (Food Market)

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ