Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ | Ξεκίνησε τη δική σου επιχείρηση με την υπογραφή αξιοπιστίας ΑΒ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ | Ξεκίνησε τη δική σου επιχείρηση με την υπογραφή αξιοπιστίας ΑΒ

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

H ΑΒ Βασιλόπουλος με περισσότερες από 8 δεκαετίες παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχει ξεχωρίσει για την άριστη ποιότητα προϊόντων που διαθέτει στα ράφια της, καθώς και για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει σε κάθε της πελάτη.

Η συνέπεια που χαρακτηρίζει τη διαδρομή της AB Bασιλόπουλος, αποτυπώνεται σε κάθε επίπεδο λειτουργίας της εταιρείας. Στο πλαίσιο υποστήριξης της νέας επιχειρηματικότητας, σχεδιάζει σύγχρονα και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα Franchise, που διευρύνουν τις επιλογές για νέους επιχειρηματίες, μεταφέροντας παράλληλα την αγοραστική εμπειρία της ΑΒ σε περισσότερα νοικοκυριά.

ab food market franchise 2021Η ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφέρει δημιουργικές λύσεις και σύγχρονα μοντέλα franchise. Δίνει ουσιαστικές διεξόδους στο ελληνικό επιχειρείν, προτείνοντας μια πολύ προσοδοφόρα λύση σε νέους ή υφιστάμενους επιχειρηματίες, συμβάλλοντας έμπρακτα στην τόνωση της απασχόλησης. Η ΑΒ προσφέρει τη δυνατότητα μιας ασφαλούς επαγγελματικής αποκατάστασης και εγγυάται ένα ελπιδοφόρο μέλλον για όποιον επιλέξει να συνεργαστεί μαζί της. Η δημιουργία μιας επιχείρησης σε συνεργασία με την ΑΒ σημαίνει βιωσιμότητα, διασφαλισμένη απασχόληση σε βάθος χρόνου, με αρκετά ικανοποιητικές απολαβές.

ΑΒ Shop & Go: Ταχύτητα και ευκολία αγορών σε κάθε γειτονιά της πόλης

shopandgo.logo

Oι γρήγορες και εύκολες αγορές αποτελούν μια καθημερινή ανάγκη ειδικά σε μια εποχή που όλα τρέχουν, όπως κι εμείς. Σε αυτό τον τρόπο ζωής, τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς είναι μια άριστη επιλογή αγορών που λύνει τα χέρια, προσφέροντας ποικιλία επιλογών σε ένα βατό μέγεθος καταστήματος που ευνοεί την ταχύτητα ολοκλήρωσης
των αγορών.
Το ΑΒ Shop & Go, είναι ένα αστικό μοντέλο καταστήματος που στοχεύει στις συμπληρωματικές και έκτακτες καθημερινές ανάγκες αγορών σε κάθε γειτονιά. Αποτελεί την ιδανική πρόταση για την πόλη, καλύπτοντας αγορές και εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και ανάγκες άμεσης κατανάλωσης μακριά από το σπίτι.
Βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός κόσμου, κοντά σε σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και την προσωπική εξυπηρέτηση κάθε καταστήματος ΑΒ,
σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-200 τ.μ. και, συνήθως, περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

ΑΒ Food Market: Το ιδανικό κατάστημα τροφίμων για την περιφέρεια

foodmarket.logo

Tο ΑΒ Food Market έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κάλυψη των αναγκών της περιφέρειας. Καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ελληνικού Νοικοκυριού, τόσο σε επίπεδο κύριων όσο και σε επίπεδο συμπληρωματικών αγορών. Διαθέτει προϊόντα με την υπογραφή ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος και διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.
Βρίσκεται σε πόλεις και κωμοπόλεις της ελληνικής περιφέρειας ή σε μεγάλα τουριστικά κέντρα. Με χώρο πώλησης 300 τ.μ. – 600 τ.μ. και συνήθως 20-25 θέσεις για αυτοκίνητα, καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη σε είδη σούπερ μάρκετ, με όλες τις ανέσεις.

ab food market 2021

ΑΒ Franchise: Κάνε το startup και το όνειρό σου πραγματικότητα

Η δυνατότητα συνεργασίας είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ. Η ΑΒ αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει το μεγαλύτερο μέρος της απαιτούμενης επένδυσης με πολύ ευνοϊκούς όρους, καταβάλλοντας μηνιαία δόση για 10 έτη χωρίς επιβαρύνσεις (τόκους). Η πρόταση συνεργασίας της ΑΒ έχει διάρκεια 10 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης για τουλάχιστον άλλα 10 έτη.
Για το μοντέλο ΑΒ FOOD MARKET, τα προνόμια αφορούν στην επιδότηση του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού για το κατάστημα. Αυτό γίνεται μέσω της αγοράς και διάθεσης στον επιχειρηματία του εξοπλισμού και την μακροχρόνια αποπληρωμή του άτοκα. Το κονδύλι που επιδοτεί η ΑΒ Βασιλόπουλος φτάνει μέχρι την αξία των 250.000€.
Αντίστοιχα για το μοντέλο ΑΒ Shop & Go, τα προνόμια αφορούν τόσο στην επιδότηση του τεχνολογικού εξοπλισμού όσο και την προετοιμασία και διαμόρφωση του ακινήτου, δαπάνη που αποτιμάται σε ένα κονδύλι ύψους έως 160.000€.
Στο διαχειριστικό σκέλος, η ΑΒ αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει μια μελέτη χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας του σημείου λειτουργίας του καταστήματος, να κατευθύνει τον επιχειρηματία σε διαδικαστικά θέματα και αναλαμβάνει να ενοικιάσει το ακίνητο, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό και αδιαπραγμάτευτο ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με εγγύηση το ισχυρό όνομα, τη μακρόχρονη εμπειρία, τις σύγχρονες υποδομές και τις εδραιωμένες συνεργασίες με προμηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή στο λιανεμπόριο τροφίμων.
To δίκτυο καταστημάτων franchise ΑΒ αριθμεί μέχρι στιγμής τα 141 καταστήματα (81 με το σήμα ΑΒ Food Market και 60 με το σήμα AB Shop & Go), εντάσσεται οργανικά με τα 324 εταιρικά καταστήματα και τα 14 Cash & Carry, καθώς και τα 77 στεγασμένα σε βενζινάδικα με το σήμα Shell, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην επέκταση της αλυσίδας.
Κάνε το πρώτο βήμα για την πραγματοποίηση του δικού σου ονείρου. Κάνε το πρώτο βήμα για να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση. Έλα στην οικογένεια της ΑΒ!

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
 • Έδρα: Λεωφόρος Σπάτων 81, Γέρακας 153 44
 • Tηλ: 210 6608000
 • Fax: 210 6608519
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Νικόλαος Χατζηγεωργίου
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 350 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: διαρρύθμιση-διαμόρφωση ακινήτου: από 250€ / τ.μ.
 • Entry fee: €5.000
 • Royalties: 0,2 % επί πωλήσεων
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: Χρέωση ανά δραστηριότητα
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: [324] Πανελλαδικά
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: [81] Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησος, Ήπειρος, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ανατολικό Αιγαίο, Ιόνιο, Πιερία, Σέρρες.
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: [405]
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 1969 / 2002
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη
 • Σύμβαση franchise: 10ετής με δυνατότητα ανανέωσης
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρος
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  AB Food Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Πρόταση Franchise

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ