AB Shop & Go: Επιχείρησε το κι εσύ!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Η ΑΒ προσφέρει τη δυνατότητα σε ανθρώπους με όνειρα, θέληση και διάθεση για επιτυχία, να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα στην επιχειρηματικότητα, δημιουργώντας το δικό τους κατάστημα ΑΒ. Tα καταστήματα ΑΒ Shop & Go αποτελούν μικρά καταστήματα πόλης σε πυκνοκατοικημένες περιοχές προσφέροντας ταχύτητα και ευκολία αγορών.

advertorial

Από το 2012, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναγνώρισε ότι το franchising αποτελεί ένα ανερχόμενο επιχειρηματικό πεδίο με εξαιρετική δυναμική. Σε αυτό το πλαίσιο, δημιούργησε έναν νέο τύπο καταστήματος  ευκολίας, τα AB Shop & Go, που προσανατολίζονται στην εξυπηρέτηση των καθημερινών, έκτακτων ή συμπληρωματικών αγορών, προσφέροντας πολλές επιλογές σε συνδυασμό με ταχύτητα αγορών και φιλική εξυπηρέτηση, και όλα αυτά στο πλαίσιο της γειτονιάς. Τα AB Shop & Go, αποτελούν μια ελκυστική πρόταση συνεργασίας για κάθε νέο  επιχειρηματία που θέλει να κάνει το δικό του ξεκίνημα, έχοντας ως σύμμαχό του την εμπειρία, την αξιοπιστία και την ουσιαστική στήριξη μιας μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπως η ΑΒ Βασιλόπουλος.
 
Το Kατάστημα ΑΒ Shop & Go

Τι ακριβώς είναι; Είναι ένα αστικό μοντέλο καταστήματος που στοχεύει στις συμπληρωματικές και έκτακτες καθημερινές ανάγκες αγορών σε κάθε γειτονιά. Αποτελεί την ιδανική πρόταση για την πόλη, καλύπτοντας αγορές και ανάγκες άμεσης κατανάλωσης μακριά από το σπίτι, αλλά και αγορές εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, εξυπηρετώντας ακόμη και Κυριακές. Πού βρίσκεται; Βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένα σημεία αστικών κέντρων ή σε περιοχές όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός καταναλωτών, κοντά σε σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σε χώρους εργασίας, σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το ΑΒ Shop & Go διαθέτει την άριστη ποιότητα προϊόντων και την προσωπική εξυπηρέτηση κάθε καταστήματος ΑΒ, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον. Διαθέτει χώρους πώλησης 120-200 τ.μ. και, συνήθως, περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

ab shop.go fs69

Στήριξη στον νέο επιχειρηματία

Με στόχο την όσο το δυνατόν πιο συντονισμένη είσοδο του νέου Franchisee στον χώρο της επιχειρηματικότητας, η ΑΒ μέσω της συνεργασίας παρέχει ουσιαστική στήριξη. Συγκεκριμένα, η ΑΒ αναλαμβάνει:

 • Όλη την απαιτούμενη διαδικασία, για την αξιολόγηση και υλοποίηση της επένδυσης (π.χ. χρηματοοικονομική μελέτη, έλεγχος καταλληλόλητας ακινήτου, λοιπές διαδικασίες)
 • Να ενοικιάσει το ακίνητο, με στόχο να διασφαλίσει ένα σταθερό και αδιαπραγμάτευτο ενοίκιο για τον ενδιαφερόμενο, σε ένα μεγάλο βάθος χρόνου 
 • Τη δαπάνη διαμόρφωσης του ακινήτου που θα στεγάσει το κατάστημα
 • Τη δαπάνη αγοράς του τεχνολογικού εξοπλισμού που απαιτείται για να λειτουργήσει το κατάστημα
 • Την εκπαίδευση από ανθρώπους της ΑΒ, πριν το άνοιγμα του καταστήματος, για την διασφάλιση της ορθής λειτουργίας αυτού, καθώς και τη συνεχή υποστήριξη των Franchisees από τα εξειδικευμένα στελέχη της.
Η επιτυχία μιας συνεργασίας Franchise

Το Franchising αποτελεί ένα ανερχόμενο επιχειρηματικό πεδίο με εξαιρετική δυναμική. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους θέλουν να κάνουν ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα, με προοπτική και οικονομική ανάπτυξη. Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι μαζί με τον ενδιαφερόμενο από την στιγμή της πρώτης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, επικοινωνώντας άμεσα και ουσιαστικά όλα τα στάδια της δημιουργίας ενός νέου καταστήματος, αλλά και κατά τη διάρκεια λειτουργίας σε ό,τι χρειαστεί.

Σε όλους όσους λοιπόν έχουν το μεράκι να επενδύσουν στον τόπο ή την πόλη τους, η ΑΒ είναι στο πλευρό τους για να προσφέρει επιλογές, λύσεις και ιδέες, με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, που εμπνέουν καθημερινά όλους όσους αγαπούν το φαγητό. Σε κάθε γειτονιά των μεγάλων αστικών κέντρων.

AB SHOPGO franchise keratsini2

O τύπος καταστήματος ΑΒ Shop & Go έχει μεγαλη αναπτυξη

Τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται ιδιαίτερη αύξηση στη ζήτηση των ΑΒ Shop & Go. Η «τάση» αυτή σίγουρα προκύπτει τόσο από το πρόγραμμα στήριξης της ΑΒ, όσο και από την στροφή στις αγορές σε convenience σημεία. Με ένα χαμηλό αρχικό κεφάλαιο, ο franchisee έχει «πρόσβαση» σε μια ελκυστική πρόταση για την πόλη -εκεί όπου βρίσκεται και το μεγαλύτερο ποσοστό των ενδιαφερομένων πανελλαδικά.

Συνδέεται, όμως, άμεσα και με τις αλλαγές και τις νέες ανάγκες που «έφερε» η πανδημία. Οι πελάτες πλέον προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα, από μικρότερα καταστήματα που προσφέρουν οικονομία χρόνου αλλά και την «αίσθηση της ασφάλειας», λόγω του μικρότερου αριθμού πελατών.

Έχοντας ξεπεράσει τα 100 σημεία Ab Shop & Go στο δίκτυό της το 2021, η ΑΒ Βασιλόπουλος στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου AB Shop & Go για το 2022, επενδύοντας συνεχώς στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν τα καταστήματα franchise. Στόχος της ΑΒ, η ανάπτυξή της πάντα μέσω και των συνεργατών της για την επίτευξη της απόλυτης αγοραστικής εμπειρίας για τους πελάτες της. Κάνε το πρώτο βήμα που πάντα ονειρευόσουν!

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.
 • Έδρα: Λεωφόρος Σπάτων 81, Γέρακας 153 44
 • Tηλ: 210-6608000
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: Νικόλαος Χατζηγεωργίου
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 120 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: διαρρύθμισης - διαμόρφωσης ακινήτου: από 250€ / τ.μ.
 • Entry fee: 3.000 €
 • Royalties: 0,2% επί πωλήσεων
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: Χρέωση ανά δραστηριότητα
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: [326] Πανελλαδικά
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: [95] Αττική
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 421
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 1969 / 2002
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Πρόταση franchise AB SHOP & GO 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ