Αρχική Ειδικές εκδόσειςΕπιχειρηματικές προτάσεις KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: 6 καταστήματα σε 1 πρόταση franchise

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: 6 καταστήματα σε 1 πρόταση franchise

σύνταξη thodoris
0 σχόλια

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE είναι τα μεγαλύτερα – «μικρά» καταστήματα που εξυπηρετούν καθημερινά περισσότερους από 100.000 καταναλωτές. Αποτελούν το μοναδικό brand που καλύπτει, σε επίπεδο διανομής προϊόντων μικρής λιανικής, περισσότερο από 90% της γεωγραφίας της Αττικής, ενώ αναπτύσσονται δυναμικά και στην περιφέρεια.

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE αποτελούν την καθημερινή συνήθεια του σύγχρονου καταναλωτή, καθώς μπορούν και συνδυάζουν ιδανικά ποιοτικό καφέ, με σνακ αλλά και αγορές για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του σπιτιού. Όλα σε ένα κατάστημα που έχει καθιερωθεί ως η καρδιά της γειτονιάς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Coffee and snack store, είδη περιπτέρου-ψιλικά, καπνικά, mini market, κάβα αλλά και service point για την πληρωμή των λογαριασμών, όλα βρίσκονται σε ένα κατάστημα, «λύνοντας» τα χέρια του καταναλωτή. Επιπλέον, ο ηγέτης των convenience stores ανταποκρίνεται στα θέλω του πελάτη που αναζητά εξατομικευμένες προσφορές μέσα από πολλαπλά κανάλια. Το αποτέλεσμα για τον franchisee; Η επίτευξη του break even από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του καταστήματός του και η ταχεία διείσδυση στην αγορά.

kioskys new logo 300

Η αποδοτικότητα του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE οφείλεται στον σχεδιασμό του. Είναι το σημείο όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από καπνό μέχρι καθαριστικά για το σπίτι, έχοντας την ίδια ώρα τη δυνατότητα να πληρώσει και κάποιο λογαριασμό, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο.

Καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες

Οι καταναλωτικές συνήθειες έχουν πλέον αλλάξει. Ο σύγχρονος άνθρωπος, κινείται σε εξαιρετικά έντονους ρυθμούς ζωής και ψάχνει πλέον στις αγορές του την ευκολία, την ποικιλία, την ποιότητα, την ευελιξία και την ταχύτητα. Οι άνθρωποι πίσω από το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, γνωρίζουν καλά την τάση της αγοράς και έτσι ανέπτυξαν ένα μοντέλο λειτουργίας που θα κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη.

Η αποδοτικότητα λοιπόν των KIOSKY’S CONVENIENCE STORE οφείλεται σε αυτόν ακριβώς το λόγο. Είναι το σημείο όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από καπνό μέχρι και κάποιο καθαριστικό για το σπίτι, έχοντας την ίδια ώρα τη δυνατότητα να πληρώσει και τους λογαριασμούς, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο. Παράλληλα, μπορεί να απολαύσει έναν ποιοτικό καφέ ή να προμηθευτεί ένα νόστιμο snack.

kiosky's convenience store

Με σύμμαχο την τεχνολογία

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την ικανοποίηση των συνεργατών του, έδωσε την ευκαιρία στους φίλους του brand να πραγματοποιούν online αγορές ακόμα και την περίοδο του lockdown. Καφές, τσιγάρα, σνακ, προϊόντα για το σπίτι, ποτά κ.λπ., καταφθάνουν στην πόρτα μας μέσα σε λίγα λεπτά, εύκολα, γρήγορα και απλά!

O πελάτης μπορεί να απολαύσει έναν ποιοτικό καφέ ή να προμηθευτεί ένα νόστιμο snack. Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Όλα αυτά, μεταφράζονται ως κερδοφορία για τον franchisee, με τη γρήγορη επίτευξη του breakeven από το πρώτο διάστημα λειτουργίας του καταστήματός του.

kiosky's convenience store

Συνεργασία που οδηγεί σε όφελος του franchisee

Με βασικές αξίες τη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη και τη συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης σε υποψήφιους συνεργάτες, σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας αποδοτικότητας, προσφέροντας ευκαιρίες για υψηλότερη κερδοφορία στον κλάδο, οικοδομώντας ταυτόχρονα ένα δίκτυο που έχει κερδίσει την πιστότητα του πελατειακού κοινού.

Ο franchisee επωφελείται από µια σειρά παροχών, όπως:

 • 6 καταστήματα σε 1, συνδυάζοντας coffee shop, mini market, service point, ψιλικά, snack shop, τη μεγαλύτερη ποικιλία σε καπνικά και e-shop.
 • Πλήρης προϊοντική γκάμα ενός καταστήματος καθημερινών αγορών.
 • Επιλογή των προϊόντων με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του κοινού της περιοχής αυξάνοντας την επισκεψιμότητα.
 • Συνεργασία με επώνυμους προμηθευτές που ενισχύουν την εμπιστοσύνη του κοινού.
 • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε επίπεδο καθηµερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης, που εξασφαλίζει υψηλές πωλήσεις και ποιότητα υπηρεσιών.
 • Πολλαπλά κανάλια διανομής.
 • Υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεσματικά συστήματα και διαδικασίες που εξασφαλίζουν αποδοτική λειτουργία κάθε µέρα.
 • Εξελιγμένο µηχανογραφικό σύστημα µε εφαρμογές ταμειακής και εμπορικής διαχείρισης, αλλά και οργανωμένο δίκτυο τακτικής τροφοδοσίας.
 • Έρευνα αγοράς για τη δυναμική της περιοχής και τις καταναλωτικές συνήθειες των κατοίκων της.
 • Δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος με «το κλειδί στο χέρι».
 • Ευκολία ανοίγματος μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης.
 • Αποκλειστικότητα περιοχής δραστηριοποίησης του καταστήματός του.

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, είναι η πρόταση franchise που ήρθε για να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των ανθρώπων προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε δυναμικούς franchisees να γίνουν σημείο αναφοράς στην περιοχή τους.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ