Αρχική Ειδικές εκδόσειςΒραβεία KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: GOLD WINNER Excellence in Marketing στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: GOLD WINNER Excellence in Marketing στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το βραβείο Excellence in Marketing, των THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021 απονέμεται στο δίκτυο franchise KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, καθώς υλοποίησε μία πολυκάναλη επικοινωνία, μία ολιστική προσέγγιση, προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες της εποχής.

Κύρια χαρακτηριστικά του KIOSKY’S CONVENIENCE STORE είναι η ταχύτητα προσαρμογής, η αξιοποίηση της τεχνολογίας, η στόχευση, η αξιοποίηση στρατηγικών εταίρων και ταυτόχρονα, η δημιουργία νέων καναλιών προς όφελος του καταναλωτή, του δικτύου αλλά και του κλάδου συνολικά.

kioskys6

Το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE εφάρμοσε πολυκάναλη στρατηγική μάρκετινγκ υπό μία ευρεία σκοπιά. Εστίασε στη μοναδική αγοραστική εμπειρία, στην αλληλεπίδραση με τον πελάτη, στην ατμόσφαιρα που εκπέμπουν τα καταστήματά του, στα κανάλια διανομής, σε πλατφόρμες, σε συνδυαζόμενα συστήματα delivery, με αποτέλεσμα οι franchisees του δικτύου να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα κρίσιμα εργαλεία για την ανάδειξη κι ανάπτυξη της δικής τους επιχείρησης.

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STΟRE είναι τα νέας γενιάς convenience stores τα οποία μέσα από ένα διευρυμένο ωράριο, βρίσκονται δίπλα στον καταναλωτή με εκατοντάδες ποιοτικά προϊόντα απαραίτητα για την καθημερινότητά του.

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STΟRE αλλάζουν τα δεδομένα στις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών, προσφέροντας παράλληλα πολλαπλές πηγές εσόδων στον franchisee.

KIOSKYS

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

kioskys new

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ