Αρχική Ειδικές εκδόσειςΒραβεία «H ΒΕΑΤ, με γνώμονα τις επιθυμίες του πελάτη, ανταποκρίνεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής»

«H ΒΕΑΤ, με γνώμονα τις επιθυμίες του πελάτη, ανταποκρίνεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής»

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

H αλυσίδα ΒΕΑΤ snack & coffee ξεχώρισε ως GOLD WINNER στην κατηγορία Coffee & Snack Franchise, στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021, καθώς σημείωσε σημαντική ανάπτυξη ακόμα κι εν μέσω πανδημίας. Η ευρύτητα στην προϊοντική γκάμα σε συνδυασμό με την 24ωρη λειτουργία των καταστημάτων, δίνει τη δυνατότητα στην ΒΕΑΤ να απευθύνεται σε ένα πολυσυλλεκτικό κοινό, ικανοποιώντας όλες τις περιστάσεις κατανάλωσης, την πρωινή, τη μεσημβρινή, τη βραδινή και τη μεταμεσονύχτια, ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό.

Για τη βράβευση της BEAT αλλά και για την επιχειρηματική της πρόταση, μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS, o Παναγιώτης Δούρος, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. «H ΒΕΑΤ έχει υιοθετήσει μια συνολική στρατηγική πλήρως εστιασμένη στον ΠΕΛΑΤΗ, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Συγκεκριμένα, εστιάζουμε στην εμπειρία του κάθε πελάτη ξεχωριστά, επιδιώκοντας πλέον όχι απλά να τον ικανοποιούμε αλλά να ξεπερνάμε τις προσδοκίες του σε καθημερινή βάση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δούρος.

beat franchise awards marousi

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και οι ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και με ποιον τρόπο το δίκτυο BEAT ανταποκρίνεται σε αυτές;

Πλέον, ο καταναλωτής είναι ενημερωμένος. Ένα μεγάλο μέρος του κοινού έχει αλλάξει διατροφικές τάσεις και έχει στραφεί σε έναν πιο υγιεινό κι ενεργό τρόπο ζωής. Η ομάδα των ΒΕΑΤ παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις, τις τάσεις της αγοράς και αφουγκράζεται τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Έτσι, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες του πελάτη, ανταποκρίνεται στον σύγχρονο τρόπο ζωής και περιλαμβάνει στο προϊοντικό της μείγμα σειρά vegan προϊόντων, προτάσεις στην κατεύθυνση των ελαφριών & healthy γευμάτων και πολύ μεγάλη ευρύτητα επιλογών στο κομμάτι του καφέ αλλά και των ροφημάτων. Συγκεκριμένα, προσφέρονται vegan προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όπως ενδεικτικά Vegan Cappuccino, Vegan Χυμοί, Vegan «Τυρόπιτα», Vegan Burger & Vegan Σαλάτες και Μακαρονοσαλάτες. Επιπλέον, προσφάτως λανσαρίστηκε νέα σειρά Σαλατών με βάση την Κινόα, που έχει μεγάλη διατροφική αξία, καθώς είναι ένα πλήρες δημητριακό και καλή πηγή φυτικών ινών, με Ωμέγα 3 λιπαρά. Τέλος, αναφορικά με τον καφέ, προσφέρονται διαφορετικά χαρμάνια, όπως το Illy Classic και το Illy Guatemala και στην κατηγορία των ροφημάτων διατίθεται μεγάλη ποικιλία, μεταξύ των οποίων και το Frozen Tea, που είναι κρύο, γρανιτώδες τσάι με 0% ζάχαρη, από 100% φυσικό εκχύλισμα τσαγιού.

beat franchise vegan proionta

Mε ποιον τρόπο τα καταστήματα BEAT ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία;

Από την αρχή της πανδημίας, η εταιρεία ΒΕΑΤ σε πλήρη συμμόρφωση με τα μέτρα και τους υγειονομικούς κανόνες, υιοθέτησε όλες τις απαραίτητες πρακτικές. Συγκεκριμένα, τήρησε αυστηρές διαδικασίες καθαρισμού και μέτρων προστασίας, σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας και διασφάλισε την εφαρμογή τους μέσα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της εταιρείας. Οι νέες διαδικασίες που αφορούσαν σημάνσεις αποστάσεων ασφαλείας, χρήση μάσκας, ενισχυμένες διαδικασίες καθαρισμού και απολύμανσης, ανέπαφες συναλλαγές, κ.λπ., αποτελούν πλέον μέρος των καθημερινών διαδικασιών, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των πελατών μας.

Παράλληλα, τα καταστήματα ΒΕΑΤ προσαρμόστηκαν γρήγορα στην αλματώδη αύξηση της υπηρεσίας delivery, η οποία επίσης εναρμονίστηκε με αντίστοιχα μέτρα προστασίας. Επιπλέον, κατανοώντας πλήρως τη στροφή των καταναλωτών στην on line παραγγελιοληψία, η ΒΕΑΤ έχει παρουσία στις πιο γνωστές πλατφόρμες και ταυτόχρονα, πρόκειται να δημιουργήσει το δικό της on line application.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο www.franchiseawards.gr.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ