Αρχική Ειδικές εκδόσειςΒραβεία H Coffee Island διακρίθηκε ως Franchisor of the Year 2021 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS

H Coffee Island διακρίθηκε ως Franchisor of the Year 2021 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Ως Franchisor of the Year 2021 αναδείχθηκε η Coffee Island στο πλαίσιο του θεσμού FRANCHISE SUCCESS AWARDS, μία πρωτοβουλία του FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP. Τα βραβεία έρχονται για να ξεχωρίσουν τους πρωταθλητές του χώρου, ισχυροποιώντας με αυτόν τον τρόπο τον θεσμό του franchising στην Ελλάδα.

Το βραβείο του Franchisor of the Year 2021 αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Coffee Island, καθώς, με αυτή τη διάκριση, αναγνωρίζονται μία σειρά από πρακτικές που η εταιρεία έχει αναπτύξει και υπηρετήσει πιστά τα 22 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, όπως: η οργανωτική και εμπορική καινοτομία, η διαρκής υποστήριξη και εκπαίδευση των franchisees του δικτύου της, η συνεχής επένδυση στο brand, η ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών που ισχυροποιούν το brand name και η δημιουργία ευκαιριών εξέλιξης και ανέλιξης για τους εργαζόμενους της. Οι πρακτικές αυτές έχουν φέρει σήμερα την Coffee Island να είναι Νο 1 αλυσίδα καφεστίασης με 420 καταστήματα στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, κριτήρια βράβευσης αποτελούν η ποιοτική συμβολή της στο χώρο του franchising καθώς και η συμβολή της στην ελληνική οικονομία και κοινωνία με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

 ahileas lazarou coffee island

O Αχιλλέας Λαζάρου, Διευθυντής Ανάπτυξης του Δικτύου Coffee Island, δήλωσε σχετικά:

«Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον και μαζί με τις προκλήσεις που μας έφερε η πανδημία, η σημαντική αυτή διάκριση μας δίνει ιδιαίτερη ηθική ικανοποίηση και την ενέργεια να συνεχίζουμε -στην τρίτη δεκαετία της λειτουργίας μας- να προσφέρουμε την ποιοτική πρόταση «Μοναδικός Καφές για Μοναδικούς Ανθρώπους». Νιώθουμε χαρά και περηφάνεια, μαζί με τις 4.000 οικογένειες του δυναμικού οργανισμού μας, που είμαστε ο Franchisor of the Year 2021 γιατί προσπαθούμε κάθε μέρα, βήμα-βήμα, να υλοποιούμε το όραμά μας για την ποιοτική λειτουργία του λιανεμπορίου. Η διάκριση ανήκει σε όλους τους ανθρώπους της μεγάλης οικογένειας της Coffee Island που τους ευχαριστώ τον καθέναν ξεχωριστά για την προσφορά του.»

COFFEE ISLAND winner

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

coffee island logo new

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ