Αρχική ResourcesVideo gallery Worship.Coffee: Ένας χώρος της λατρείας του καφέ στο Μαρούσι
Worship.Coffee: Ένας χώρος της λατρείας του καφέ στο Μαρούσι

Worship.Coffee: Ένας χώρος της λατρείας του καφέ στο Μαρούσι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Worship.Coffee, το πιο ολοκληρωμένo street coffee concept, το οποίο έρχεται να απαντήσει στα ζητήματα των καταναλωτών στη σημερινή εποχή, συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου του, ανοίγοντας 4 νέα καταστήματα (Μαρούσι, Βριλήσσια, Ψυχικό, Νέα Σμύρνη) μέσα σε μόλις δύο μήνες.

Η franchisee του καταστήματος Worship.Coffee στο Μαρούσι, κα Πέγκυ Σουρτζή, μιλώντας στο FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP, δήλωσε ότι επέλεγε το Worship. Coffee λόγω της «υπεροχής του brand έναντι του ανταγωνισμού και της κορυφαίας ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών» σημειώνοντας ακόμη πως το «WORSHIP.COFFEE δίνει πρωταρχική σημασία στη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων αλλά και υπηρεσιών, τα οποία έγκεινται σε πολύ συγκεκριμένες και αυστηρές διαδικασίες με απώτερο στόχο την αψεγάδιαστη φροντίδα του πελάτη αλλά και των υπαλλήλων».

Το Worship απευθύνεται στους λάτρεις του καφέ και σε αυτούς που απαιτούν μια καλύτερη και ποιοτικότερη καθημερινότητα στον έντονο ρυθμό της σημερινής εποχής. Αυτοί που θέλουν να απολαύσουν φρέσκο και μυρωδάτο καφέ με τη συνοδεία μοναδικών και λαχταριστών snacks που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και τις γευστικές απαιτήσεις. Το Worship απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, καθώς συνιστά ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης με πιστό πελατολόγιο. Εκατοντάδες καταναλωτές, έχουν εισάγει στην καθημερινότητά τους τουλάχιστον μία επίσκεψη στο Worship για να προμηθευτούν τα προϊόντα που θα τους φτιάξουν την ημέρα.

Worship.Coffee

Το Worship.Coffee αποτελεί μια πολύ ελκυστική επιχειρηματική πρόταση καθώς:

  • Αποτελεί ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο brand name με σταθερό πελατολόγιο που το επιλέγει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
  • Έχει ισχυρή διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, με στοιχεία μοναδικότητας.
  • Διαθέτει ενισχυμένο και ποιοτικό προϊοντικό μείγμα, δίνοντας γευστικές επιλογές για όλες τις όλες της ημέρας.
  • Επιτυγχάνει αυξημένη μέση απόδειξη χάρη στις διευρυμένες προϊοντικές κατηγορίες.
  • Έχει δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από τη λατρεία του καφέ, η οποία επιτυγχάνει και την επαναληψιμότητα των πελατών.
  • Παρέχει δομημένο σύστημα εκπαίδευσης αλλά και συνεχούς υποστήριξης ώστε το κατάστημα του συνεργάτη franchisee να λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο.
  • Διαθέτει δυναμική στρατηγική marketing που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Worship.Coffee

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ