Αρχική ResourcesVideo gallery Το Πιάτσα Καλαμάκι συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς
Το Πιάτσα Καλαμάκι συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς

Το Πιάτσα Καλαμάκι συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Πιάτσα Καλαμάκι συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, παρουσιάζοντας μια καινοτόμα προσέγγιση του ethnic Greek–σουβλάκι και του burger και ταξιδεύοντας το κοινό σε έναν λαχταριστό κόσμο γεύσεων, όπου η ποιότητα εντυπωσιάζει! Με τέχνη και ποιοτικά υλικά, καθημερινά παράγεται στα καταστήματα μια πλούσια ποικιλία που συνδυάζει αγαπημένες παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με τις σύγχρονες τάσεις της εποχής, συγκεντρώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά που οδηγούν τον συνεργάτη-franchisee στην επιτυχία. Με το νέο κατάστημα στην Καισαριανή –και 7ο στο σύνολο– το Πιάτσα Καλαμάκι αποδεδειγμένα έχει καταφέρει να μπει στις καρδιές του κόσμου.

1 κατάστημα, 2 concepts

Φέρνοντας την καινοτομία στην αγορά της εστίασης, το Πιάτσα Καλαμάκι παρουσιάζει δύο αγαπημένες street food γεύσεις των Ελλήνων σε μια άκρως ανταγωνιστική επιχειρηματική πρόταση. Λαχταριστά burgers σε όλες τους τις μορφές, αυθεντικές ελληνικές συνταγές σε μια πολυβραβευμένη ποικιλία που σε κάνει να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις και, φυσικά, ο βασιλιάς του ελληνικού street food, το αγαπημένο σουβλάκι στην πιο ποιοτική και νόστιμη εκδοχή του. Όλα αυτά σε δύο ξεχωριστά concepts, που συστεγάζονται σε ένα κατάστημα: Πιάτσα Καλαμάκι και Piatsa Burger Corner! Το Πιάτσα Καλαμάκι ξέρει να συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις, προσφέροντας ποαράλληλα στον συνεργάτη-franchisee τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί σε δύο εξαιρετικά κερδοφόρους κλάδους της εστίασης με ευκολία και ασφάλεια.

Ασφαλές και επικερδές ξεκίνημα

Η επένδυση στο franchise Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει μια ποικιλία σημαντικών πλεονεκτημάτων για τον νέο συνεργάτη, καθώς διεισδύει δυναμικά σε μια αγορά που διαρκώς αναπτύσσεται, μέσω πολλαπλών πηγών εσόδων (sit-in, take away και delivery), και απλοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζονται υψηλές πωλήσεις και κερδοφορία, ενώ παρέχεται στον νέο συνεργάτη η δυνατότητα να επωφεληθεί ενός δυναμικού και ολοκληρωμένου concept.

Πιο συγκεκριμένα, το επιχειρηματικό μοντέλο του Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει:

• Πλούσια προϊοντική γκάμα που διεισδύει σε πολλαπλές αγορές (σουβλάκι, burger, vegetarian/vegan), με περισσότερες από 600 επιλογές.
• Έξυπνο σχεδιασμό μενού που στοχεύει στη μείωση της φύρας.
• Δικό του σύστημα delivery και υποδομές για τη βελτιστοποίηση της συνεργασίας με τους aggregators.
• Δυνατότητα ανάπτυξης 2 concepts σε 1, με το Piatsa Burger Corner.
• 4 ευέλικτους τύπους καταστημάτων, που προσαρμόζονται κατάλληλα στις ανάγκες του franchisee και το προφίλ της εκάστοτε περιοχής.
• Υψηλές πωλήσεις και κερδοφορία.
• Απλή λειτουργία και ευκολία στη διαχείριση και την οργάνωση.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Πιάτσα Καλαμάκι

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ