Αρχική ResourcesVideo gallery Το Mailo’s γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Το Mailo’s γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Mailo’s The Pasta Project συντονίζεται για ακόμη μία φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γιορτάσει και να τιμήσει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Το διάσημο street pasta concept αναγνώρισε τα αξιόλογα επιτεύγματα και τη συνεισφορά των γυναικών σε κάθε τομέα, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς όλες τις γυναίκες για τις ακούραστες προσπάθειες και τη σκληρή δουλειά τους.

Δυναμικός συνδυασμός ποιοτικού φαγητού και ευφάνταστου marketing

Με ένα ευφάνταστο γραφιστικό, το Mailo’s ενεργοποιεί το πιστό κοινό του σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, στο πλαίσιο μιας δυναμικής στρατηγικής marketing που ενεργοποιεί το κοινό. Ο συνδυασμός ενός διαχρονικού προϊόντος και μιας καλά εκτελεσμένης στρατηγικής μάρκετινγκ είναι αυτό που κάνει το Mailo’s The Pasta Project επιτυχημένο. Παράλληλα, η ποιότητα των φρέσκων ζυμαρικών είναι τόσο εντυπωσιακή που οι πελάτες συνεχίζουν να επιστρέφουν για περισσότερα, παραμένοντας πιστοί στο concept. Αυτό επιτρέπει στον franchisee να δημιουργήσει γρήγορα μια ισχυρή παρουσία στην αγορά, λαμβάνοντας παράλληλα συνεχή υποστήριξη από ένα καταξιωμένο δίκτυο, με ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αυξάνει σταθερά την αναγνωρισιμότητα και αυξάνει τις πωλήσεις. Οι υποψήφιοι franchisees επωφελούνται από αυτό το δυναμικό ξεκίνημα στον κλάδο της εστίασης, με την είσοδό τους σε ένα άκρως ανταγωνιστικό concept στον κλάδο του street food.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ