Αρχική ResourcesVideo gallery Τα Mailo’s γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα «ευχαριστώ» στις γυναίκες του δικτύου
Τα Mailo’s γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα «ευχαριστώ» στις γυναίκες του δικτύου

Τα Mailo’s γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ένα «ευχαριστώ» στις γυναίκες του δικτύου

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mailo’s The Pasta Project γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, παρουσιάζοντας τις γυναίκες που κρύβονται πίσω από την επιτυχία του δικτύου. Τα Mailo’s αποφάσισαν να εκφράσουν την αγάπη τους και να πουν το δικό τους ευχαριστώ σε όλες τις γυναίκες με ένα ιδιαίτερο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι franchisees, η ομάδα υποστήριξης δικτύου αλλά και το προσωπικό των καταστημάτων του δημοφιλούς street pasta concept. «Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες που κάνουν τον κόσμο μας πιο όμορφο, βάζοντας “γεύση” στη ζωή μας. Για όλα όσα κάνετε, για όλα όσα είστε, σας ευχαριστούμε πολύ» έγραψε το Mailo’s The Pasta Project στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο τρόπο να αναδείξει τη σημασία της ομάδας για ένα σύστημα franchise. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έγινε η τέλεια ευκαιρία να φανούν τα μέλη της οικογένειας του Mailo’s και πιο συγκεκριμένα οι γυναίκες. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η εμπειρία του πελάτη είναι στην ουσία οι ομάδες – και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση του Mailo’s!

«Στα βήματα που τόλμησε να κάνει, στις επιλογές που την ξεχωρίζουν, στις δημιουργίες της, στις φορές που χρειάστηκε να σηκώσει μανίκια, σε όσα φροντίζει να είναι πάντα σε τάξη, στα μυστικά της που κάνουν τη διαφορά, στο τέλειο για το οποίο προσπαθεί, στα χαμόγελα που χαρίζει, στο μέλλον που σχεδιάζει, σε όλα όσα προσφέρει. Σε όλα όσα κάνει, σε όλα όσα είναι! Χρόνια πολλά!».

Δυναμικό ξεκίνημα στην εστίαση για τον franchisee

Το γνήσιο concept του fresh pasta προσφέρει ένα αξιοθαύμαστο προϊόν, που οι πελάτες επιλέγουν να γευτούν ξανά και ξανά. Με αυτόν τον τρόπο το Mailo’s The Pasta Project έχει δημιουργήσει ένα πιστό κοινό από pasta lovers που επιλέγουν τις λαχταριστές pasta του Mailo’s με κλειστά μάτια! Ο συνεργάτης franchisee του Mailo’s The Pasta Project λαμβάνει σταθερή υποστήριξη από το δίκτυο, επιτυγχάνοντας ταχεία διείσδυση στην αγορά. Για αυτόν τον λόγο, εξίσου σημαντική είναι η δυνατή παρουσία του δικτύου στα social media, καθώς βοηθά στο να δημιουργηθεί ισχυρό brand awareness, που οδηγεί εν τέλει σε υψηλές πωλήσεις. Με τον συνδυασμό των παραπάνω στοιχείων, ο franchisee του Mailo’s πραγματοποιεί ένα δυναμικό ξεκίνημα στην εστίαση, με ένα απόλυτα καινοτόμο street food concept!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ