Αρχική ResourcesVideo gallery Mailo’s: Ουρές στην International Pasta Day!
Mailo’s: Ουρές στην International Pasta Day!

Mailo’s: Ουρές στην International Pasta Day!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Εκατοντάδες άτομα σχημάτισαν ουρές στις 25.10.2023 για να απολαύσουν ένα πιάτο pasta που τους πρόσφεραν δωρεάν τα Mailo’s, με αφορμή την International Pasta Day. Τα Mailo’s επανέλαβαν και φέτος τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών, κάνοντας δώρο στους pasta lovers το αγαπημένο τους πιάτο για μία ώρα, από τις 19.00 έως τις 20.00.

Ανταπόκριση χωρίς προηγούμενο

Οι ουρές από κόσμο κάθε ηλικίας ήταν αρκετά μεγάλες, γεγονός που φάνηκε και σε βίντεο και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε πλατφόρμες όπως το TikTok. Τα Mailo’s είχαν κάνει μαζική και μεγάλη 24ωρη διαφήμιση στα κοινωνικά δίκτυα, με πολλούς influencers να μοιράζονται με το κοινό τους ότι αυτή είναι η ευκαιρία για να απολαύσουν εντελώς δωρεάν την αγαπημένη τους μακαρονάδα.

Σε δρόμους της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, των Ιωαννίνων και της Κοζάνης, οι τεράστιες ουρές που σχηματίστηκαν μαρτυρούν την αγάπη του πιστού κοινού των Mailo’s αλλά και την ικανότητά του στο να προσελκύει νέους πελάτες μέσω ευφάνταστων προωθητικών ενεργειών.

Mε το κατάλληλο branding, τα Mailo’s απογειώθηκαν και ταυτίστηκαν στο μυαλό του καταναλωτή με κάτι παιχνιδιάρικο και ευχάριστο.

Από τη δημιουργία τους τον Σεπτέμβριο του 2019, τα Mailo’s The Pasta Project δεν έχουν σταματήσει να εκπλήσσουν το κοινό αλλά και όλη την επιχειρηματική κοινότητα, πηγαίνοντας πάντα ένα βήμα μπροστά την εστίαση. H καθιέρωσή του ως ηγέτη στην κατηγορία της φρέσκιας pasta ήρθε μέσα από μια προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική ανάπτυξης σε επίπεδο concept, επιχειρηματικού μοντέλου και συστήματος franchise. Mε το κατάλληλο branding, τα Mailo’s απογειώθηκαν και ταυτίστηκαν στο μυαλό του καταναλωτή με κάτι παιχνιδιάρικο και ευχάριστο. Κάπως έτσι, κατάφεραν να γίνουν το νέο success story στο franchising.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ