Αρχική ResourcesVideo gallery FitnessArt health and performance club

FitnessArt health and performance club

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το FitessArt μας συστήνει τη νέα γενιά γυμναστηρίων. Σε προσεγμένους χώρους που ικανοποιούν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, σέβονται το σώμα και τη ψυχολογία του, δίνουν την ευκαιρία να φτάσει σε υψηλές αποδόσεις.

Σε μια εποχή που το fitness έχει γίνει απαραίτητο κομμάτι της ζωής μας, το Fitness Art μας εισάγει στη νέα γενιά των γυμναστηρίων. Νέοι, μοντέρνοι χώροι με μια πιο ολιστική μέθοδο εκγύμνασης, σε ένα περιβάλλον που ο ασκούμενος νιώθει ότι ανήκει σε μια κοινότητα.Το Fitness Art προσφέρει στον σύγχρονο καταναλωτή έναν χώρο έκφρασης, εκτόνωσης και εκπλήρωσης στόχων. Παράλληλα προσφέρει μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση με δυνατά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, στην fitness αγορά που συνεχώς αναπτύσσεται.

fitnessart 2

Tο FitnessArt δημιουργεί μια νέα κατηγορία γυμναστηρίων, τα health andperformance club. Ένας προσεγμένος χώρος που ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, σέβεται το σώμα και τη ψυχολογία του και του δίνει την ευκαιρία να φτάσει σε υψηλές αποδόσεις. Tο FitnessArt έχει μια πιο αθλητική και ολιστική προσέγγιση – μια προσέγγιση 360° – που αναπτύσσει όλες τις fitness αρετές. Τα προπονητικά χαρακτηριστικά αυτής της προσέγγισης προέρχονται από ασκήσεις που ακολουθούν οι αθλητές. Εμπνευστής του Fitness Art είναι ο Δημήτρης Μώρος, γνωστός στον χώρο του fitness.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ