Αρχική ResourcesVideo gallery Cinque Wine Deli Bar – Μοναδικό ταξίδι γευσιγνωσίας στον κόσμο του κρασιού!

Cinque Wine Deli Bar – Μοναδικό ταξίδι γευσιγνωσίας στον κόσμο του κρασιού!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Cinque Wine Deli Bar, παρέχει καθημερινά στους πελάτες της, μοναδικές και ολοκληρωμένες εμπειρίες ελληνικού κρασιού. Είναι ο κατάλληλος προορισμός για τους λάτρεις του κρασιού και για εκείνους που θέλουν να μάθουν περισσότερα γύρω από το εκλεκτό ποτό.

Στο Cinque Wine Deli Bar πάντα οι πρώτες ύλες επιλέγονται με βάση αυστηρά κριτήρια ώστε να εξασφαλίζεται η άριστη ποιότητα όλων των υλικών και των προϊόντων που προσφέρονται. Περισσότερες από τριάντα ετικέτες επώνυμων κρασιών από παραγωγούς κάθε γωνιάς της Ελλάδας, οδηγούν τον επισκέπτη σε μια μοναδική περιπέτεια γευσιγνωσίας και ανακάλυψης των ιδιαίτερων γεύσεων. Φυσικά, πάντα με τη συνοδεία των κατάλληλων πλατώ τυριών ή αλλαντικών, ώστε οι γεύσεις να δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

Wine & food tastings, βιωματικά σεμινάρια ελληνικής κουζίνας, winery tours σε ελληνικούς αμπελώνες αλλά και VR winery tours είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχει το Cinque στους επισκέπτες του με συνέπεια την υψηλή επισκεψιμότητα στα καταστήματα, τη μεγάλη απήχηση σε πολλαπλό κοινό (Έλληνες, τουρίστες), την αυξημένη μέση απόδειξη και κερδοφορία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ