Ο κ. Ζήσης Παπαζήσης, όντας ανήσυχο πνεύμα, ήθελε να κάνει τη διαφορά στην αγορά της εστίασης. Να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό που δεν είχαμε ξαναδεί! Έτσι, το 2017 πήρε την απόφαση να κάνει την ψαρολιχουδιά, υπόθεση… του δρόμου, καθιστώντας την προσιτή σε όλους! Το όνομα αυτού; «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι! «Σκέφτηκα, με ποιον τρόπο μπορεί να μεταφερθεί το ψάρι; Και μου ήρθε στο μυαλό η Ιχθυόσκαλα, όπου οι ιχθυοπώλεις τυλίγουν μια κόλλα χαρτί σε χωνάκι, βάζοντας μέσα τα ψάρια», αναφέρει ο κ.Παπαζήσης.
Χρόνια εμπειρίας στην εστίαση
Με 20ετή εμπειρία στην εστίαση, ο κ. Παπαζήσης έχει εργαστεί σε πάρα πολλά μαγαζιά με τις πιο γκουρμέ κουζίνες. «Γνωρίζω κάθε πτυχή λειτουργίας ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Είχα την ιδέα και ήξερα με ποια εργαλεία θα την υλοποιήσω. Βέβαια πραγματοποίησα εκτενή έρευνα, για να δημιουργήσω κάτι το οποίο δεν προϋπήρχε. Ήταν κάτι μοναδικό και έπρεπε να σκεφτώ εκ του μηδενός το στήσιμό του. Κάτι που είναι όμορφο δεν είναι απαραίτητα λειτουργικό αλλά συμβαίνει και το αντίστροφο. Πρέπει να παντρέψεις αυτά τα 2 πράγματα. Να είναι και αισθητικά ωραία, αλλά και λειτουργικά ταυτόχρονα, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στο σέρβις και να μένει πάντα ευχαριστημένος ο πελάτης», μας εξηγεί.
Ο franchisee δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις κουζίνας.
Έξω από τα όρια της παραδοσιακής ταβέρνας
Η διαφορά του «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι είναι πως αποτελεί ταυτόχρονα και κατάστημα street food. Fast ναι, πρόχειρο όχι! «Είμαστε ένα εστιατόριο που παρέχει φαγητό σε take away και delivery. Δεν είμαστε ένα απλό fast food. Τα προϊόντα που παρέχουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας. Δεν είναι προπαρασκευασμένα. Μαγειρεύονται εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα μάτια του πελάτη», συμπληρώνει.
Απευθυνόμενο σε όλους!
Στο «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι» συναντάμε άτομα όλων των ηλικιών! Στο μενού του βρίσκουμε γευστικές επιλογές, ιδανικές και για μικρά παιδιά. Γαρίδα πανέ, sticks μπακαλιάρου, ψαροκεφτέδες, καλαμαράκι και πολλά ακόμα λαχταριστά θαλασσινά τα οποία το παιδί μπορεί να απολαύσει, χωρίς να παραπονεθεί για τα κόκαλα! «Μας επιλέγουν φοιτητές, εργαζόμενοι, οικογένειες με παιδιά, τουρίστες και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, καθώς ικανοποιούμε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικού κοινού».
To δικό σου «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι
Όσο πιο πολλά πράγματα γνωρίζεις από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείσαι, τόσο το καλύτερο, επισημαίνει ο κ. Παπαζήσης. «Εάν δεν είσαι γνώστης του χώρου, καλό θα ήταν να συνεργαστείς ή να προσλάβεις κάποιον έμπειρο, ώστε να σε βοηθήσει στη λειτουργία που καταστήματος. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και κάποιος που δεν διαθέτει εμπειρία, αν έχει όρεξη και θέληση να μάθει, μπορεί να λειτουργήσει το δικό του «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι», καθώς παρέχεται εκπαίδευση, τόσο στον franchisee, όσο και στο προσωπικό του. Ένα άτομο λοιπόν που έχει αντίληψη, μπορεί πολύ εύκολα σε 2-3 μέρες, να έχει μάθει να τηγανίζει σωστά ένα ψάρι. Αφού μπορώ να το κάνω εγώ, μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε! Δεν απαιτείται εξειδίκευση, φοβερές γνώσεις ή πρακτικές. Χρειάζονται απλές κινήσεις και τήρηση του χρόνου. Ουσιαστικά πραγματοποιεί ενέργειες που θα έκανε, σε περίπτωση που καλούσε φίλους στο σπίτι, κάνοντάς τους το τραπέζι. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ο ίδιος τρόπος σκέψης!», καταλήγει ο κ. Παπαζήσης.
Σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις το δικό σου «Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι; Μάθε περισσότερα, εδώ.