Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις Υγεία και ευεξία για όλους!

Υγεία και ευεξία για όλους!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Oι πολυχώροι της THE THERAPY SHOP έχουν ως στόχο την υγεία και την ευεξία ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Αντώνης Κρυώνης,
Διευθύνων Σύμβουλος της THE THERAPY SHOP

 

 Η εταιρεία THE THERAPY SHOP διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της υγείας και της ευεξίας. Μάλιστα, το ενδιαφέρον του κοινού στη χώρα μας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι διαρκώς εντεινόμενο, ενώ στα άμεσα σχέδια του δικτύου βρίσκεται η δυναμική επέκταση του δικτύου καταστημάτων στην υπόλοιπη χώρα, έτσι ώστε ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι-πελάτες να είναι σε θέση να απολαύσουν την ιδιαίτερη φροντίδα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, όπως επισημαίνει ο κ. Αντώνης Κρυώνης, Διευθύνων Σύμβουλος της THE THERAPY SHOP.

 
F.S.: Κύριε Κρυώνη, το εν γένει αντικείμενο στο οποίο επικεντρώνει τη λειτουργία της η THETHERAPYSHOP είναι ιδιαίτερα καινοτόμο όσο και προχωρημένο τόσο για το επιχειρείν αλλά και για τους τελικούς πελάτες. Αλήθεια, θεωρείτε πως ο τομέας της υγείας και ευεξίας βρίσκεται στην κορυφή των ενδιαφερόντων μας ως λαός συνολικά;
 
Α.Κ.: Θα έλεγα πως η φιλοσοφία της εταιρείας μας διαφέρει από τα «κλασικά» καταστήματα με ορθοπεδικά είδη. Κι αυτό, καθώς οι πολυχώροι της THETHERAPYSHOP έχουν ως στόχο την υγεία και την ευεξία ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη! Κινούμενοι τόσα χρόνια σε αυτή τη φιλοσοφία, διαπιστώνουμε πως η Ελλάδα λόγω και του μεγάλου ποσοστού σε πληθυσμό άνω των 45 ετών αποτελεί μια κατεξοχήν χώρα που έχει διευρύνει το συγκεκριμένο αντικείμενο και συνεχώς ανανεώνεται. Είναι σαφές ότι σαν χώρα δεχόμαστε επιρροές από μεγάλες όσο και γνωστές εταιρείες του εξωτερικού, αρκεί να διαθέτουν τις ανάλογες υποδομές. Η “THETHERAPYSHOP”, λοιπόν, ανήκει σε αυτή την κατηγορία των εταιρειών που “βλέπουν” μακριά και ακολουθούν την αγορά. Τα δε καταστήματά μας ανανεώνονται συνεχώς τόσο σε προϊόντα όσο και σε υπηρεσίες.
 
F.S.:  Ποια είναι η μέχρι σήμερα ανταπόκριση που έχετε βρει από την αγορά; Συνάδει με τα όσα αναμένατε και υπολογίζατε; Πόσο αισιόδοξοι είστε για το μέλλον;
 
Α.Κ.: Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο της υγείας είμαι σε θέση να γνωρίζω και δη πολύ καλά πως τα πάντα στο επιχειρείν χρειάζονται αργούς όσο και κατάλληλους χειρισμούς ανάπτυξης. Υπό αυτό το πρίσμα, η ανταπόκριση από την αγορά δεν άργησε να έρθει, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα και από τη λειτουργία των τεσσάρων καταστημάτων που διαθέτουμε στο Νομό Αττικής, αλλά και τους συνεργάτες μας σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Θα τολμούσα, λοιπόν, να ισχυριστώ πως πράγματι ένας από τους στόχους μας έχει επιτευχθεί. Αναφορικά με το μέλλον, για εμάς συμπίπτει και με τον επόμενο στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη δυναμική επέκταση του δικτύου καταστημάτων THE THERAPY SHOP στην υπόλοιπη χώρα, έτσι ώστε ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι-πελάτες να είναι σε θέση να απολαύσουν την ιδιαίτερη φροντίδα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας.
 
F.S.:  Έχετε προβεί σε κάποιο βραχυπρόθεσμο επιχειρηματικό σχεδιασμό στο επίπεδο της παροχής νέων προϊόντων, πρόσθετων ή βελτιωτικών υπηρεσιών και λειτουργιών, εμπλουτισμός διαθέσιμου μείγματος, νέες αντιπροσωπεύσεις κ.ο.κ.; Εάν ναι, τι θα περιλαμβάνει;
 
Α.Κ.: Τα σχέδια μας για το τρέχον έτος περιλαμβάνουν έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό για εισαγωγές νέων προϊόντων και συνεργασίες αποκλειστικής παρουσίασης στην Ελλάδα. Εξάλλου, αποτελεί ένα κομμάτι που το γνωρίζουμε πολύ καλά χάρη και στις προηγούμενες συνεργασίες που είχαμε συνάψει, όπως λ.χ. με την αμερικάνικη εταιρεία Human Touch που εκπροσωπούμε στην Ελλάδα και την Κύπρο.
 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ