Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις Χρυσός Οδηγός: «Η συνεργασία μας με τον ηγέτη της αγοράς ήταν για εμάς η καλύτερη απόφαση!»

Χρυσός Οδηγός: «Η συνεργασία μας με τον ηγέτη της αγοράς ήταν για εμάς η καλύτερη απόφαση!»

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Δυναμικά συνεχίζει την ανάπτυξη η Χρυσός Οδηγός, η εταιρεία ηγέτης στο χώρο της επαγγελματικής πληροφόρησης, δίνοντας τώρα την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους επαγγελματίες αλλά και νοικοκυριά να επωφεληθούν από το σύνολο των καινοτόμων υπηρεσιών της. Έχοντας εμπιστευτεί την ανάπτυξη του δικτύου της στα έμπειρα στελέχη της THE FRANCHSE CO., εταιρεία συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη δικτύων λιανικής με τη μέθοδο του franchising, ο Χρυσός Οδηγός έχει ήδη επεκταθεί σε Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία, Αλεξανδρούπολη, Βοιωτία, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Εύβοια, Μεσσηνία, Λακωνία, Κύθηρα και Κυκλάδες. Τελευταία ένταξη στο ισχυρό δίκτυο του Χρυσού Οδηγού αποτελεί η περιοχή της Αλεξανδρούπολης με νέο συνεργάτη τον κ. Γιώργο Παντελίδη.

«Με 42 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική αγορά, ο Χρυσός Οδηγός προσφέρει σήμερα μια αξιόπιστη επιχειρηματική πρόταση στην ανερχόμενη αγορά του internet και του web marketing»

F.S.: Πείτε μας για την προηγούμενη εργασιακή ενασχόλησή σας και τους λόγους που σας ώθησαν να ενταχθείτε σε ένα δίκτυο franchise. Με ποια κριτήρια επιλέξατε την χρυσός οδηγός;

Γ.Π.: Ο λόγος που ενταχθήκαμε σε ένα δίκτυο franchise και ειδικότερα η επιλογή μας να επιλέξουμε το franchise του Χρυσού Οδηγού, έχει να κάνει με την αξιόπιστη επενδυτική πρόταση του συγκεκριμένου franchise καθώς η προηγούμενή μας εργασιακή ενασχόληση ήτανε πάνω σε αυτό τα αντικείμενο και ειδικότερα διαφημιστικές υπηρεσίες και πωλήσεις προϊόντων προβολής και προώθησης τοπικών επιχειρήσεων.

F.S.: Τι μέτρησε περισσότερο για την επιλογή σας, η συγκεκριμένη αγορά, οι άνθρωποι, η τεχνογνωσία της εταιρείας ή τι άλλο;

Γ.Π.: Αυτό που μέτρησε περισσότερο στη συγκεκριμένη μας επιλογή είναι τα 40 και πλέον χρόνια δραστηριοποίησης του Χρυσού Οδηγού στην αγορά του έντυπου καταλόγου και τώρα πλέον της digital προβολής (www.xo.gr) η αξιοπιστία των προϊόντων της όπως και σημαντικότατο ρόλο έχει παίξει και πριν την επιλογή αλλά και την εώς τώρα συνεργασία μας, οι άνθρωποι και η τεχνογνωσία της εταιρίας.

F.S.: Tι σας έκανε να επιλέξετε την αγορά του internet & του web marketing και ποια θεωρείτε ότι είναι τα περιθώρια ανάπτυξης των υπηρεσιών της Χρυσός Οδηγός στις περιοχές που αναλάβατε;

Γ.Π.: Σήμερα μια επιχείρηση όλο και περισσότερο προσπαθεί να προσελκύσει νέους πελάτες. Η αγορά του internet και του web marketing προσφέρει την διέξοδο στην επιχείρηση να προσελκύσει και να προωθήσει σωστά τα προϊόντα της σε ένα πιο ευρύ κοινό μέσα και έξω από την τοπική αγορά. Κάθε σύγχρονη επιχείρηση επιβάλλεται να έχει μια διαδικτυακή παρουσία. Επίσης, θεωρούμε με την χρήση των υπολογιστών, tablet & smart phones, ότι η συνεχώς αυξανόμενη διείσδυση –μέσω αυτών- του πληθυσμού προς το διαδίκτυο. Θα έχει οφέλη για όλους όσους δραστηριοποιούνται στην αγορά.

F.S.: Μιλήστε μας για την εκπαίδευση που λάβατε από την εταιρεία, πόσο σας βοήθησε στο ξεκίνημά σας;

Γ.Π.: Η αποτελεσματική αλλά και συνεχόμενη εκπαίδευση από τα έμπειρα στελέχη του Χρυσού Οδηγού μέσω των κατάλληλων και σύγχρονων μεθόδων βοήθησε τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων μας που ταυτίζονται με τους στόχους του Χρυσού Οδηγού.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ