Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις Wok Spot= Δυναμική αγορά + υψηλές πωλήσεις + εξαιρετική κερδοφορία

Wok Spot= Δυναμική αγορά + υψηλές πωλήσεις + εξαιρετική κερδοφορία

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Το ποιοτικό asian street food βρήκε την ιδανική έκφρασή του στο Wok Spot το οποίο, έχοντας ανοίξει τα πανιά του προς την επιτυχία, συνδυάζει την ευελιξία με την τεχνογνωσία έχοντας κερδίσει την αποδοχή του κοινού. Προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία franchise που χαρακτηρίζεται από ελκυστικό ύψος επένδυσης, υψηλά περιθώρια κέρδους, ευκολία στην καθημερινή λειτουργία και σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης.

wokspot.soultatos

Γιάννης Σουλτάτος/ Ιδρυτής του Wok Spot

Αυθεντική ethnic street food εμπειρία, βασισμένη στο τρίπτυχο ταχύτητα – ποιότητα – τιμή που σε συνδυασμό με τις απολαυστικότερες ποικιλίες και γεύσεις έχουν κάνει το Wok Spot να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί στην αγορά του Ηρακλείου στην Κρήτη. Προσφέρουν αυτό ακριβώς που αναζητά κάθε νέος franchisee: απόδοση, ρευστότητα και κέρδη.
Με πλεονεκτήματα την τεχνογνωσία των συντελεστών του και την επιμονή τους στη συνεχή βελτίωση, το Wok Spot δημιουργεί ιδιαίτερες ασιατικές γεύσεις που αναδεικνύονται χάρη στα ολόφρεσκα υλικά. Ο πελάτης συμμετέχει ενεργά στην όλη διαδικασία καθώς μπορεί να σχεδιάσει το δικό του γεύμα επιλέγοντας μέσα από μια πλούσια γευστική γκάμα. Το μυστικό της επιτυχίας; «Με καλό και ποιοτικό προϊόν προσεγγίσαμε σταδιακά όλον τον κόσμου του Ηρακλείου, που πλέον το θεωρεί “υποχρέωσή” του να επιλέγει το Wok Spot και την ασιατική κουζίνα έναντι άλλων», μας εξηγεί ο κ. Γιάννης Σουλτάτος, ιδρυτής του concept.
Οι ουρές που σχηματίζονται έξω από το κατάστημα καθημερινά είναι ενδεικτικές της αποδοχής του concept από διαφορετικά κοινά και ελκύουν το ενδιαφέρον όσων θα ήθελαν να συνδυάσουν ένα ευέλικτο concept σε μια αγορά που γνωρίζει συνεχή άνοδο και εμπλουτίζει δυναμικά τον έτσι και αλλιώς ελκυστικό για τους επιχειρηματίες χώρο της εστίασης.
Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που δημιουργούν την επιτυχία για ένα concept της εστίασης και ειδικά στο street food; Ο κ. Γιάννης Σουλτάτος μας αποκαλύπτει…

JFS 6534portal

 Ποιοι είναι λοιπόν οι λόγοι που ο κόσμος εμπιστεύεται το WOK SPOT;

Το Wok Spot δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά του Ηρακλείου για ethnic φαγητό σε προσιτή τιμή. Ο στόχος μας εξ’ αρχής ήταν να δώσουμε μια αυθεντική εμπειρία στον πελάτη. Έγινε λοιπόν ένας αποτελεσματικός συνδυασμός του design του χώρου και του ποιοτικού φαγητού, ο οποίος φαίνεται να έκανε ολοένα και περισσότερους πελάτες να προσεγγίσουν το κατάστημα και να διατηρήσουν την προτίμησή τους.
Στο Wok Spot έχουμε τη φιλοσοφία της καθημερινής βελτίωσης και της μέγιστης δυνατής προσφοράς ποιότητας. Αυτό θεωρώ εντέλει πως έκανε το μαγαζί να ξεχωρίσει και να ριζωθεί στον κόσμου του Ηρακλείου. Το τρίπτυχο ταχύτητα-ποιότητα-τιμή μας δίνει ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της λειτουργίας του WOK SPOT;

Το τρίπτυχο που προανέφερα είναι και ο βασικός κατευθυντήριος άξονας της λειτουργίας του Wok Spot.
Για την ταχύτητα χρησιμοποιούμε μικρούς και λειτουργικούς χώρους σε κομβικά σημεία της πόλης προκειμένου να δώσουμε την πιο άνετη και γρήγορη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.
Για την ποιότητα χρησιμοποιούμε υλικά που φτάνουν φρέσκα καθημερινώς στο κατάστημα. Χρησιμοποιούνται με τρόπο που δεν αλλοιώνει τη αυθεντική ασιατική γεύση.
Για την τιμή έγινε η επιλογή να είμαστε οι φθηνότεροι μεταξύ των ανταγωνιστών μας καθώς αναγνωρίστηκε η δυνατότητα δημιουργίας οικονομιών κλίμακας. Έχοντας ρίξει το κόστος μας σε πολύ χαμηλά επίπεδα, έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί.
Στο Wok Spot δεν υπάρχει πελάτης που δε θα φύγει ικανοποιημένος. Θα επιλέξει ένα μοναδικό πιάτο με βάση τις προτιμήσεις του, θα φάει ένα φαγητό ιδιαίτερο και αυθεντικό και θα το πληρώσει στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

KM1 2284

Ένα δυναμικό concept που καινοτομεί στο street food και έχει μεγάλη απήχηση σε πολλαπλά κοινά

 

Ποιο είναι το προφίλ του πελάτη του WOK SPOT;

Η τεράστια προοπτική του Wok Spot παρατηρείται στο εύρος του πελατολογίου του. Θα μας προτιμήσουν άτομα όλων των ηλικιών. Πιο συγκεκριμένα, καθημερινοί πελάτες είναι οι εργαζόμενοι του κέντρου της πόλης, οι διερχόμενοι και κυρίως οι φοιτητές που και γνωρίζουν την συγκεκριμένη κουζίνα και μας στηρίζουν ιδιαίτερα μέσω του delivery. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε τους τουρίστες, που διευρύνουν σημαντικά το target group μας, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί το WOK SPOT από τα υπόλοιπα καταστήματα street food;

Στο δικό μας είδος, το ethnic street food, έχουμε σαφές πλεονέκτημα τιμής. Ωστόσο, στην Ελλάδα είμαστε, επομένως οφείλουμε να πάρουμε μερίδιο αγοράς από το σουβλάκι και την pizza. Αυτό το καταφέρνουμε μέσω της μοναδικότητας του φαγητού μας, του ολοκληρωμένου και επιτυχημένου concept μας και του επαγγελματισμού μας. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη της ικανοποίησης του κάθε πελάτη, ακούμε κάθε παρατήρηση και προσαρμοζόμαστε ταχύτατα.

KM1 2373

 

Η πιο αυθεντική εμπειρία της ασιατικής κουζίνας που συνδυάζει υψηλή ποιότητα με προσιτές τιμές.

 

Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από το WOK SPOT;

Το Wok Spot δημιουργήθηκε από την επιτυχημένη συνεργασία των συντελεστών του. Ωστόσο, το μυστικό της επιτυχίας του κρύβεται πίσω από τη σεφ, Μαρία Βιδάκη. Εκείνη δημιούργησε το μενού, έστησε την κουζίνα και εκπαίδευσε τους μάγειρες. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Wok Spot είναι το πνευματικό παιδί της.
Ποια είναι η δυναμική της αγοράς; Πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος;
Για εμάς πλέον είναι ξεκάθαρο πως οι Έλληνες ήταν και είναι έτοιμοι να δεχτούν την «διαφορετική» ξένη κουζίνα. Επηρεαζόμενοι από το εξωτερικό, τους έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να δοκιμάζουν νέα πιάτα και να μη συμβιβάζονται με τα συνηθισμένα προϊόντα γρήγορου φαγητού.
Αυτή ακριβώς την ανάγκη ήρθε να καλύψει το Wok Spot. Με καλό και ποιοτικό προϊόν προσέγγισε σταδιακά όλον τον κόσμου του Ηρακλείου, που πλέον το θεωρεί «υποχρέωσή» του να επιλέγει το Wok Spot και την ασιατική κουζίνα έναντι άλλων.

Για ποιον λόγο να επιλέξει κάποιος να ανοίξει το δικό του WOK SPOT;

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης ένας από τους λίγους κλάδους που έχει αναπτυχθεί είναι αυτός του street food. Οι Έλληνες στρέφονται πλέον σε φθηνότερες, γρηγορότερες και ιδιαίτερες επιλογές για το φαγητό τους. Έτσι, καταλαβαίνει κανείς τη δυναμική που μπορεί να έχει ένα κατάστημα Wok Spot.
Ακολούθως, αυτό που πραγματικά μας κάνει να ξεχωρίζουμε ως franchise είναι τα πραγματικά χαμηλά κόστη. Από το χαμηλό κόστος κατασκευής και αρχικού στησίματος του καταστήματος έως και τα χαμηλά λειτουργικά κόστη, είναι ξεκάθαρο πώς κάθε επίδοξος franchisee δε θα πάρει υψηλό ρίσκο, ενώ θα έχει την ευκαιρία για γρήγορη απόσβεση και υψηλά περιθώρια κέρδους.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως για εμάς η επιτυχία του κάθε νέου καταστήματος θεωρείται απαραίτητη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον franchisee, θα επιδιώκουμε να λύνουμε συνεργατικά όλα τα προβλήματα που προκύπτουν και θα βοηθάμε με κάθε θεμιτό μέσο ώστε να διασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του νέου Wok Spot.

KM1 2392

Ποιο είναι το προφίλ του συνεργάτη που αναζητάτε εσείς;

Για εμάς, η σημαντικότερη αρετή που θα πρέπει να διαθέτει ένας franchisee είναι η αξιοπιστία. Αν υπάρχει διμερής ειλικρίνεια και εποικοδομητικός διάλογος, κάθε νέο μαγαζί θα πετύχει με την υποστήριξή μας.
Ο franchisee μπορεί να είναι είτε ένας επενδυτής που απλώς αναγνωρίζει μια ανάγκη της αγοράς έως ένα άτομο που θα μπορεί να ασχοληθεί προσωπικά. Το κοινό χαρακτηριστικό τους θα πρέπει να είναι βέβαια η όρεξη για δουλειά, η συνεργασία και η επιτυχία.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 25 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €70.000
 • Entry fee: €30.000
 • Royalties: 5%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2017
 • Πακέτο Franchise:

  Η εταιρεία παρέχει κάθε πληροφορία και τεχνογνωσία στον franchisee, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία του νέου καταστήματος, υποστήριξη στο κατασκευαστικό στάδιο, διαρκή εκπαίδευση στο προσωπικό και στον Σεφ, για τη μέγιστη δυνατή ποιότητα των υπηρεσιών.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Σύμβαση franchise: 7 έτη με δυνατότητα ανανέωσης
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Κρήτη (Ρέθυμνο, Χερσόνησος), Πάτρα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Βόλος
 • Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος (Λευκωσία)

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ