Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις «Το Stegno μου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς»

«Το Stegno μου δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Stegno ακολουθεί μια αξιοθαύμαστη πορεία στον χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων επενδύοντας στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, με πάνω από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πρόκειται για μια ελκυστική πρόταση με γρήγορη μετάβαση στην κερδοφορία που δεν σταματάει να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες της αγοράς.

Η κα Μαρία Λιανοπούλου είναι franchisee του καταστήματος Stegno στο Χαλάνδρι. Η συνεργάτης μίλησε στο Franchise Success για τους λόγους που επέλεξε το Stegno, την υποστήριξη που λαμβάνει από την μητρική εταιρεία, αλλά και την έως τώρα μεταξύ τους συνεργασία.

Ποια είναι η δική σας ιστορία; Για ποιο λόγο επιλέξατε ένα δίκτυο franchise για να δραστηριοποιηθείτε;

Ξεκίνησα από τα 18 μου να εργάζομαι ως υπεύθυνη λογιστηρίου σε οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου σχετικά με χονδρική και λιανική πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Στη συνέχεια, απασχολήθηκα στο τουριστικό γραφείο, Kazakos Travel, του συζύγου μου ως υπεύθυνη του λογιστηρίου και των συστημάτων κρατήσεων. Το δίκτυο franchise μου δημιούργησε σιγουριά και μου έδωσε τη δυνατότητα τεχνογνωσίας σε έναν άγνωστο για εμένα χώρο.

Τί είδους υποστήριξη λάβατε από το δίκτυο Stegno;

Η διαδικασία παρόλο που θεωρείται δύσκολη, δίπλα στον έμπειρο area manager κ. Δημήτρη Μπαξεβανάκη, έγινε απλή και τεχνικά κατανοητή. Το δίκτυο Stegno, μου προσέφερε εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη σε ένα αντικείμενο που δεν είχα εμπειρία. Το κατάστημα ήταν έτοιμο σε δύο μήνες.  Ο μετασχηματισμός μιας υπάρχουσας επιχείρησης με το ίδιο αντικείμενο και έτοιμο πελατολόγιο μου δημιούργησε ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Το γεγονός ότι δεν ξεκίνησα από το μηδέν αποτέλεσε σημαντικό βήμα για να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να εμπιστευτείτε το δίκτυο Stegno και πως θα περιγράφατε της έως τώρα μεταξύ σας συνεργασία;

Οι ιδιοκτήτες του, κ. Χίνος και κ. Τριανταφυλλίδης οι οποίοι στο χώρο των επιχειρήσεων θεωρούνται επιτυχημένοι και αξιόπιστοι. Υπήρξε θετική ανταπόκριση στην επωνυμία της επιχείρησης και αυτό αποτέλεσε κινητήριος δύναμη στο να συνεχίσουμε. Η τοπική αγορά έχει ανάγκη να εμπιστευτεί τις υπηρεσίες για τον καθαρισμό των ρούχων της. Η Stegno μέσα από καινούριες τεχνικές είναι ικανή να ανταποκριθεί πλήρως και με επιτυχία. Η συνεργασία μου με την εταιρία έως τώρα δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί άψογη και υποδειγματική. Με εφοδίασε πλήρως με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού και άριστες συμβουλές μάρκετινγκ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ