Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις «Το KIOSKY’S ONE STOP ALL είναι η καρδιά της γειτονιάς»

«Το KIOSKY’S ONE STOP ALL είναι η καρδιά της γειτονιάς»

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

«Όραμά μας, η καλύτερη και απολαυστικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη, ώστε να είμαστε η πρώτη του επιλογή». Η συνεργασία με την KIOSKY’S είχε ως αποτέλεσμα 2 επιτυχημένοι επιχειρηματίες να λειτουργούν ήδη 2 καταστήματα και επιπλέον να σχεδιάζουν ένα τρίτο.

Χρόνια στον χώρο της μικρής λιανικής και των mini markets, o Περικλής Αλευράς και ο Άγγελος Δουκάκης, franchisees KIOSKY’S ONE STOP ALL στον Χολαργό και την Πεύκη, έχουν αναπτύξει μια εποικοδομητική συνεργασία επί σειρά ετών με την KIOSKY’S. «Η KIOSKY’S είναι μια εταιρεία με όραμα που χαρακτηρίζεται για το σύγχρονο management και για το πρωτοποριακό design, δημιουργώντας πάνω απ’ όλα σχέσεις εμπιστοσύνης. To KIOSKY’S ONE STOP ALL αποτελεί το μέλλον των convenience stores. Προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, ξεκάθαρη επικοινωνία και ευρεία γκάμα προϊόντων στη σωστή τιμή. Με το διευρυμένο ωράριο και το ευρύτατο προϊοντικό μείγμα από καπνικά έως τρόφιμα και από καφέ έως τύπο, ο επιχειρηματίας καλύπτει τις ανάγκες του καταναλωτή ανά πάσα στιγμή. Με τη σειρά του, ο πελάτης στο KIOSKY’S ONE STOP ALL γνωρίζει πως θα βρει έμπιστους ανθρώπους που με χαμόγελο θα τον εξυπηρετήσουν και θα του προσφέρουν το καλύτερο δυνατό, εξυψώνοντας την αγοραστική εμπειρία», μας εξηγούν.

kioskys.peuki xolargos

Ενώ υπάρχουν franchise concepts με σούπερ-μάρκετ και convenience stores, γιατί επιλέξατε να δραστηριοποιηθείτε στην αγορά με το δίκτυο KIOSKY’S ONE STOP ALL;

Στο δίκτυο KIOSKY’S ONE STOP ALL αναγνωρίσαμε μια επιχειρηματική ευκαιρία στον τομέα που δραστηριοποιούμαστε επιτυχημένα επί σειρά ετών. Είναι το μέλλον της μικρής λιανικής, η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Η ομάδα της KIOSKY’S γνωρίζει καλά τις ανάγκες της αγοράς και πώς να μας υποστηρίξει σε κάθε μας βήμα. Είναι μια εταιρεία που ερευνά, σχεδιάζει και δημιουργεί τα δεδομένα του αύριο στον χώρο, επανασυστήνοντας στον καταναλωτή τα convenience stores.

Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζετε πλέον και τι είδους υποστήριξη λαμβάνετε από την εταιρεία;

Αρχικά ήρθαμε αντιμέτωποι με νέες συνθήκες και νέες διαδικασίες. Η εταιρεία μας υποστήριξε τόσο στο στήσιμο και τη λειτουργία του καταστήματος, όσο και στον εφοδιασμό του. Πλέον, διαθέτουμε μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων ετοίμων και παρασκευαζόμενων τα οποία χωρίς την υποστήριξη της KIOSKY’S θα δυσκολευόμασταν να αποκτήσουμε και να διαχειριστούμε. Στόχος μας είναι να εξελιχθούμε σαν επιχειρηματίες και η εταιρεία μας βοηθά απόλυτα σε αυτό.

Πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας με την εταιρεία και ποιοι λόγοι σας ώθησαν στο να προχωρήσετε στη λειτουργία και δεύτερου ONE STOP ALL;

Η εταιρεία είναι προσανατολισμένη στον καταναλωτή και γνωρίζει πώς να καλύψει τις ανάγκες του. Απαρτίζεται από επαγγελματίες με όραμα και ξεκάθαρους στόχους που έδειξαν σεβασμό στο πρόσωπό μας και μας υποστήριξαν σε κάθε μας βήμα. ‘Έτσι, την επιλέξαμε ξανά και για το άνοιγμα του franchise καταστήματος KIOSKY’SONESTOPALLστην Πεύκη.

Ποιοι παράγοντες συμβάλουν στην επιτυχημένη λειτουργία των καταστημάτων σας;

Για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων μας σημαντικό ρόλο παίζει αρχικά το ανθρώπινο δυναμικό. Επιλέγουμε ανθρώπους που σέβονται τον πελάτη και με χαμόγελο τον εξυπηρετούν. Μπαίνοντας στο κατάστημα, θέλουμε ο πελάτης να αισθάνεται οικεία, «σαν στο σπίτι του», αίσθημα που δεν συναντάται στα υπόλοιπα μαγαζιά της αγοράς. Επιπλέον, η επιτυχία μας οφείλεται και στην ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρουμε σε value for money τιμές. Όλα αυτά απογειώνουν τη συνολική εμπειρία των καταναλωτών. Είναι πιο χαρούμενοι και απολαμβάνουν τον γεμάτο χρώματα, προσεγμένο χώρο του KIOSKY’S ONE STOP ALL, όπου ξεχειλίζουν καθημερινά αρώματα φρεσκοκομμένου καφέ και λαχταριστών snacks!

kioskys.logo.200

Η ομάδα της KIOSKY’S γνωρίζει καλά τις ανάγκες της αγοράς και πώς να μας υποστηρίξει σε κάθε μας βήμα

Πόσο βοηθάνε οι συμφωνίες που έχει συνάψει η εταιρεία με τους προμηθευτές στην καθημερινή λειτουργία των καταστημάτων;

Βασισμένοι στις εταιρικές συμφωνίες μπορέσαμε να προσφέρουμε όλα όσα υποσχόμαστε στους πελάτες μας. Ποιότητα-ποσότητα-γρήγορη και ευχάριστη εξυπηρέτηση. Oι προμηθευτές που επιλέγει το δίκτυο είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ποιότητα για την οποία αυτό φημίζεται. Πραγματοποιείται πλήρης και τακτική τροφοδοσία των καταστημάτων, ώστε ο πελάτης να βρίσκει πάντα αυτό που θέλει στα ράφια των KIOSKY’S ONE STOP ALL, κανοποιώντας τον απόλυτα, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και κατ’ επέκταση να ενισχύεται ο τζίρος και η κερδοφορία μας.

onestopall snack

Η επιλογή KIOSKY’S ONE STOP ALL ήταν για εμάς μονόδρομος, μια δοκιμασμένη από τον χρόνο σχέση

Ποια είναι η μέχρι τώρα εμπειρία σας στο franchising μέσα από τη συνεργασία σας με την KIOSKY’S ONE STOP ALL και ποιο είναι τελικά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της;

Η συνεργασία μας με την KIOSKY’S ONE STOP ALL είναι εξαιρετική. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε και να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο concept μόνοι μας. Η σχέση μας είναι αμφίδρομη. Μας υποστηρίζουν και εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη λειτουργία των καταστημάτων μας και την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες που είναι οργανωμένοι και πορεύονται με έναν στόχο, ένα όραμα. Τους εμπιστευόμαστε και υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές. Έχουμε διαμορφώσει μεταξύ μας μια εξαιρετική επαγγελματική αλλά και ανθρώπινη σχέση.

Πόσο εύκολο είναι να διευθύνετε ένα KIOSKY’S ONE STOP ALL και πώς είναι να χτίζεις την καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες;

Το KIOSKY’S ONE STOP ALL είναι η «καρδιά» της γειτονιάς. Βασίζεται στην προσωποποιημένη πώληση, την άμεση εξυπηρέτηση την ασφάλεια και τον σεβασμό, χτίζοντας κάθε μέρα την εμπιστοσύνη με τους καταναλωτές. Για εμάς όλοι οι πελάτες μας είναι εξαιρετικά σημαντικοί και τους αντιμετωπίζουμε με τον αρτιότερο τρόπο. Δείχνουμε σεβασμό και τον εισπράττουμε καθημερινά.

onestopall.convenience

Θα συνιστούσατε το KIOSKY’S ONE STOP ALL σε έναν φίλο-γνωστό σας;

Ασφαλώς και θα συνιστούσαμε το KIOSKY’S ONE STOP ALL σε κάποιον που έχει ξεκάθαρη επιχειρηματική άποψη για την αγορά, καθώς για εμάς ήταν η μοναδική λύση, μια επένδυση πολύ λογικού ύψους με προοπτική εξέλιξης, μεγάλο δείκτη ασφάλειας και άμεσα αποτελέσματα.

Τι θα συμβουλεύατε έναν υποψήφιο franchisee;

Θα τον συμβουλεύαμε να εξετάσει με μεγάλη προσοχή την αγορά που θέλει να δραστηριοποιηθεί, έχοντας στο μυαλό του τρεις βασικούς παράγοντες: Το «βάθος» και τη βαρύτητα της εταιρείας, τον τομέα δραστηριοποίησης και τις προοπτικές εξέλιξής της στην αγορά. Επίσης, θα πρέπει να ασχολείται καθημερινά με την επιχείρησή του και να μην είναι άφαντος επενδυτής. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να χτιστεί σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη και να καθιερώσει το κατάστημα του στην συνείδηση του καταναλωτή.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Με προσεχτικά βήματα, επιθυμούμε την έναρξη λειτουργίας ακόμη ενός καταστήματος KIOSKY’S ONE STOP ALL. Όραμά μας είναι η καλύτερη και απολαυστικότερη εξυπηρέτηση του πελάτη μας, ώστε να είμαστε η πρώτη του επιλογή για την κάλυψη των καθημερινών του αναγκών.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ