Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις «Tο δίκτυο franchise eftase ειδικεύεται στο last mile delivery που γνωρίζει μεγάλη άνθιση»

«Tο δίκτυο franchise eftase ειδικεύεται στο last mile delivery που γνωρίζει μεγάλη άνθιση»

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το δίκτυο franchise eftase ξεκίνησε ως «Θελήματα Λάρισας» το 2014, από τον Ανδρέα Μαγγόλα. Απευθύνθηκε κυρίως σε επαγγελματίες, οι οποίοι ήθελαν διανομές «με το κομμάτι». Αρχές του 2019, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Γκουγκουλιά, προχώρησαν ουσιαστικά στην εξέλιξη του δικτύου. Τέλη του 2020, είχε ολοκληρωθεί η προεργασία (πλατφόρμα, concept, συμβάσεις κ.ά.) και το δίκτυo franchise εφτασε ήταν πλέον έτοιμο να ξεκινήσει την αναπτυξιακή του πορεία.

gougoulias photoTo eftase, μέσα σε μόλις 2 χρόνια, έχει «ταξιδέψει» σε 23 περιοχές, μέσω franchising. Για την πρόταση συνεργασίας, μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS o κ. Γκουγκουλιάς, Συνιδρυτής της εταιρείας. «Ο κλάδος των διανομών και ειδικότερα του last mile delivery που ειδικευόμαστε, γνωρίζει μεγάλη άνθιση. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε, καλύπτουν πραγματικές ανάγκες των επιχειρήσεων και δίνουν λύσεις σε προβλήματά τους», μας εξηγεί ο κ. Γκουγκουλιάς. Οι συνεργάτες – franchisees του δικτύου, βλέποντας τις ευκαιρίες στον χώρο αλλά και την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τα εργαλεία που παρέχουμε, μάς επέλεξαν για συνεργασία», μας εξηγεί.

Με ποιον τρόπο λειτουργεί η υπηρεσία eftase και σε ποιους απευθύνεται; Είναι εύκολη στη χρήση;

Οι πελάτες επικοινωνούν με τους συνεργάτες είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του λογισμικού, το οποίο είναι πολύ απλό στη χρήση. Οι διανομές γίνονται από την ομάδα του συνεργάτη – franchisee της κάθε περιοχής. Πελάτες μας είναι e-shop, αποθήκες, διαγνωστικά κέντρα, εμπορικά καταστήματα, ιδιωτικά ΚΕΠ, αντιπρόσωποι ανταλλακτικών αλλά και αρκετοί, οι οποίοι θέλουν απλά μια εξυπηρέτηση – θέλημα. Τα βασικότερα οφέλη των πελατών του eftase, είναι η αμεσότητα και η ταχύτητα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι η αυθημερόν παράδοση τοπικά και σε αρκετές περιπτώσεις, το πραγματοποιούμε και σε γειτονικές περιοχές.

eftase franchise courier dianomes

Για ποιον λόγο να επενδύσει κάποιος στην πρόταση franchise του eftase; Ποια τα οφέλη του;

Καταρχάς, επενδύει σε έναν αναπτυσσόμενο κλάδο, παρέχοντας πραγματικές λύσεις σε επαγγελματίες. Τα κόστη της επένδυσης είναι χαμηλά, όπως και τα λειτουργικά. Επίσης, υπάρχει μεγάλη ευελιξία και προσαρμοστικότητα του μοντέλου ανάπτυξης σε κάθε περιοχή, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της. Εμπειρία στον χώρο δεν χρειάζεται, καθώς η εκπαίδευση και η υποστήριξη που παρέχεται, είναι αρκετή για να τον βοηθήσει στο ξεκίνημα αλλά και στη συνέχεια. Στα πρώτα βήματα ανάπτυξης της επιχείρησης, κρίνεται απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή του επενδυτή ή του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος. Οι υποψήφιοι συνεργάτες, καλό είναι να έχουν επιχειρηματικό και επικοινωνιακό πνεύμα, εργατικότητα και συνέπεια.

eftase franchise

Τι περιλαμβάνουν τα πλάνα της ανάπτυξής σας κατά το προσεχές χρονικό διάστημα;

Επενδύουμε ήδη στην αναβάθμιση του λογισμικού, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών μας, για να γίνει πιο εύκολο το έργο τους. Στόχος μας είναι έως το τέλους του έτους, να καλύψουμε τις περισσότερες πρωτεύουσες των νομών της χώρας, για να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα και η διασύνδεση των περιοχών. Περιοχές άμεσου ενδιαφέροντος είναι η Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα και περιοχές του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Κατά τη γνώμη σας, τι θα πρέπει να προσέξουν οι νέοι franchisees στο νέο οικονομικό περιβάλλον;

Είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα για τη μετά COVID-19 εποχή. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποιοι κλάδοι έχουν χτυπηθεί από την κρίση και δύσκολα θα ανακάμψουν. Οι νέοι franchisees καλό είναι το επόμενο διάστημα, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, να επενδύουν σε κλάδους που δεν επλήγησαν και σε όσους παρουσιάζουν χαμηλά σταθερά κόστη.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του eftase, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ