Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις Το Bufala Gelato είναι ένας οργανωμένος όμιλος με εμπειρία στον χώρο της εστίασης

Το Bufala Gelato είναι ένας οργανωμένος όμιλος με εμπειρία στον χώρο της εστίασης

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Εδώ και λίγο καιρό ο κ. Βασίλης Παπαφιλίππου και ο κ. Γιώργος Δρέττας, franchisees του Bufala Gelato λειτουργούν το δικό τους κατάστημα στο Χαλάνδρι. «Από την πρώτη κιόλας μέρα έχουμε νιώσει σιγουριά, καθώς όλο το team είναι από «πίσω» και μας συμβουλεύει σε κάθε μας βήμα. Μέσα από τις συναντήσεις μας, διαπιστώνουμε ότι το Bufala Gelato είναι ένας οργανωμένος όμιλος, με εμπειρία στον χώρο της εστίασης και είναι πάντα εκεί να μας στηρίζει στον κοινό μας στόχο, που είναι η επιτυχία».

bufala halandri vitrina 10 10

Συνέντευξη με τον κ. Βασίλη Παπαφιλίππου και κ. Γιώργο Δρέττα, franchisees του Bufala Gelato στο Χαλάνδρι

Με βάση ποια κριτήρια ή και στοιχεία της αρεσκείας σας, κάνατε την επιλογή του concept;

Τo Bufala Gelato είναι μια εταιρεία που εξελίσσεται στον χώρο του παγωτού και προσφέρει προοπτικές ανοδικής πορείας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ένα brand δυναμικό με διαδραστικό και καινοτόμο concept που προσφέρει φρέσκο παγωτό ημέρας που παρασκευάζεται μέσα στο κατάστημα. Κύριο κριτήριο όμως ήταν η άριστη τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των συντελεστών του concept στον χώρο της εστίασης.

Προτού κάνετε την τελική σας επιλογή σε σχέση με το concept, συζητήσατε με άλλους franchisee για την πορεία και τις εμπειρίες τους στο δίκτυο;

Το γνωρίζω το Brand και την επιτυχία που σημειώνουν τα καταστήματα Bufala Gelato. Συναντηθήκαμε και συζητήσαμε και επιβεβαίωσα την απόφασή μου στο να προχωρήσω και να γίνω μέλος αυτού του δυναμικού δικτύου.

Πόσους franchisees χρειάστηκε να επισκεφθείτε και να συζητήσετε μαζί τους προκειμένου να σιγουρευτείτε για την επιλογή σας;

Όπως αναφέρω και παραπάνω, επισκέφτηκα όλα τα καταστήματα Bufala Gelato, για να δω από κοντά και να συζητήσω με τους franchisees.

Τι ρόλο έπαιξε για εσάς η γνωριμία με τους εκπροσώπους των franchise πριν την τελική σας επιλογή;

Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι με επιβεβαίωσαν για την επένδυσή μου και ότι υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, όπως R&D, marketing, PR κ.λπ. που στηρίζουν το Brand καθημερινά και δημιουργούν τάσεις εξέλιξής του.

Οι ώρες εργασίας κατά το άνοιγμα μιας επιχείρησης είναι πολλές. Σκεφτήκατε ποτέ, λόγω πίεσης ή κούρασης, ότι κάνατε λάθος επιλογή στο να γίνετε εσείς επιχειρηματίας;

Ως επαγγελματίας και άνθρωπος δεν εφησυχάζω ποτέ. Γνωρίζω ότι «απαιτούνται» πολλές ώρες εργασίας και δεν με φοβίζει γιατί είναι δημιουργική περίοδος. Το θετικό είναι ότι το team του Brand Bufala Gelato σε στηρίζει σε κάθε βήμα.

Υπήρξαν στιγμές που οι προκλήσεις που αντιμετωπίσατε θεωρήσατε ότι είναι ανυπέρβλητες;

Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι η εμμονή και το πάθος για αυτό που κάνω. Μαζί με τον συνέταιρό μου, Γιώργο Δρέττα, είμαστε άνθρωποι της δουλειάς και δεν το βάζουμε εύκολα κάτω.

Πόσο σημαντική ήταν για εσάς η υποστήριξη της οικογένειάς σας σε ψυχολογικό και πρακτικό επίπεδο, πριν αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε στη δική σας επιχείρηση;

Πολύ μεγάλη. Η οικογένειά μου είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε κάθε βήμα μου.

Εξετάσατε αν τα στοιχεία του χαρακτήρα σας ταιριάζουν με τη συμπεριφορά της ομάδας των franchisors και τον τρόπο διαχείρισης του δικτύου;

Μέσα από τις συναντήσεις μας με το team Bufala Gelato, είδα ότι είναι ένας οργανωμένος όμιλος με εμπειρία στον χώρο της εστίασης που είναι πάντα εκεί να μας στηρίζει στον κοινό μας στόχο που είναι η επιτυχία.

Απευθυνθήκατε σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων franchise για να λάβετε μια πιο πλήρη ενημέρωση; Πόσο χρήσιμη σας φάνηκε η αρωγή τους;

Ναι, και επιβεβαιώθηκα, ως προς την επιλογή μου. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε και οι συναντήσεις μου με τον ιδιοκτήτη και την ομάδα του αλλά και η προσωπική μου εμπειρία ως πελάτης του brand.

Συμβουλευτήκατε κάποιον νομικό σύμβουλο προτού προχωρήσετε στην τελική συμφωνία με την εταιρεία;

Ναι, είναι λογικό να διασφαλίσεις την επένδυσή σου.

Πώς θα περιγράφατε τη μέχρι τώρα εμπειρία σας στο franchising;

Το κατάστημά μας στο Χαλάνδρι έχει πολύ λίγο καιρό λειτουργίας. Από την πρώτη κιολας μέρα έχω νοιώσει σιγουριά καθώς όλο το team είναι από «πίσω» και μας συμβουλεύει σε κάθε βήμα.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ