Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις THE MINDTRAP “Στην κορυφή των escape rooms”

THE MINDTRAP “Στην κορυφή των escape rooms”

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

3 δωμάτια στην Κομοτηνή που από την πρώτη στιγμή κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού. Οι πρωτότυποι γρίφοι και τα έξυπνα σενάρια του THE MINDTRAP έχουν γίνει πόλος έλξης για τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης, με αποτέλεσμα οι κ.κ. Κωνσταντίνος Κοκοβίδης, Βασίλης Σωτίδης, Γιώργος Στογιαννίτσης franchisee της THE MINDTRAP στην περιοχή, να σχεδιάζουν την προσθήκη 2 νέων δωματίων σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά και ένα νέο ξεκίνημα σε άλλη πόλη.

Τι σας ώθησε να ενταχθείτε στην «οικογένεια» THE MINDTRAP; Γιατί επιλέξατε την αγορά του intelligent entertainment και συγκεκριμένα το THE MINDTRAP;

Η δυναμική πορεία του ίδιου του concept σε μια αγορά που γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη, σε συνδυασμό με τους ιδιοκτήτες του The MindTrap, που μου ενέπνευσαν αμέσως εμπιστοσύνη, ήταν οι σημαντικότεροι λόγοι που μας έπεισαν ότι η συνεργασία αυτή θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά επιτυχημένο επιχειρηματικό βήμα.

Όταν μάλιστα διαπιστώσαμε ότι η εταιρεία είναι πολύ σωστά οργανωμένη και διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης, ήμασταν σίγουροι για την απόφασή μας.

Τελικά τι είναι αυτό που κάνει το THE MINDTRAP να ξεχωρίζει στην αγορά των escape rooms κατά τη γνώμη σας;

mindtrap franchisee1

H εταιρεία είναι διαθέσιμη να μας στηρίξει άμεσα σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική ανάγκη προκύψει.

Η ποιότητα των κατασκευών, το ήθος των ιδιοκτητών αλλά και του προσωπικού, η οργάνωση όσον αφορά τη λειτουργία, ο επαγγελματισμός, το φιλικό κλίμα που κυριαρχεί ανάμεσα στους συνεργάτες αλλά και προς τους πελάτες, η ευγενεια και η εξυπηρέτηση που παρέχουν στον κόσμο, οι έξυπνοι γρίφοι και τα πρωτότυπα σενάρια, τοποθετούν την εταιρεία The MindTrap στην κορυφή των escape rooms.

Περιγράψτε μας τη διαδικασία από τη στιγμή που ενταχθήκατε στο δίκτυο μέχρι και την πρώτη μέρα λειτουργίας του THE MINDTRAP. Τι είδους υποστήριξη λάβατε, εκπαίδευση κ.λπ. και κατά πόσο αυτό σας βοήθησε;

Ομολογούμε πως όλα ήταν πολύ σωστά σχεδιασμένα. Και κάτι πολύ σημαντικό, πέρα από την αρχική φυσικά εκπαίδευση του προσωπικού, η εταιρεία είναι διαθέσιμη να μας στηρίξει άμεσα σε οποιαδήποτε εκπαιδευτική ανάγκη προκύψει.

Πόσα δωμάτια λειτουργούν; Ποια η ανταπόκριση του κοινού μέχρι τώρα στην τοπική αγορά;

Στην Κομοτηνή λειτουργούν τρείς αίθουσες αυτή τη στιγμή. Το Insanity, το Mirror on the Wall και το Prisoners of Hope. Και τα 3 δωμάτια είχαν σημαντική ανταπόκριση αλλά αν μας ζητούσαν να ξεχωρίσουμε κάποιο από τα 3, το Prisoners of Hope θα μπορούσαμε να πούμε ότι ξεχώρισε λίγο παραπάνω στην αρχή.

Και ποια είναι τα επόμενα σχέδια;

Αν μας ζητάτε να περιγράψουμε τη δική μας περίπτωση, η συνεργασία μας είναι άριστη χωρίς καμία αμφιβολία!

Στα άμεσα σχέδιά μας είναι η προσθήκη 2 ακόμα δωματίων στον ίδιο χώρο αλλά και το ξεκίνημα ενός νέου καταστήματος σε μια διαφορετική πόλη.

Ποια είναι τα βασικά συστατικά επιτυχίας κατά τη γνώμη σας στη σχέση franchisee-franchisor. Πώς θα περιγράφατε αυτή τη σχέση στη δική σας περίπτωση;

Αν εξαιρέσουμε την προσωπική γνωριμία που προϋπήρχε με τους ιδιοκτήτες του The MindTrap, η οργάνωση και το επίπεδο ποιότητας των δωματίων σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες, ο επαγγελματισμός και από τις 2 πλευρές και η άριστη συνεργασία είναι τα θεμελιώδη στοιχεία που καθιστούν μια συνεργασία επιτυχημένη. Αν μας ζητάτε να περιγράψουμε τη δική μας περίπτωση, η συνεργασία μας είναι άριστη χωρίς καμία αμφιβολία!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ