Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις AZALEA Spa: Ταξίδι χαλάρωσης στον χώρο του wellness

AZALEA Spa: Ταξίδι χαλάρωσης στον χώρο του wellness

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Σε μια εποχή που η προσωπική φροντίδα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας, μια επίσκεψη στο AZALEA Spa έρχεται να δώσει καθημερινές, άμεσες και πρακτικές λύσεις στις ανάγκες του καταναλωτή, μέσα από μια ποικιλία εξατομικευμένων υπηρεσιών. Διαθέτοντας ένα καταξιωμένο brand name και εμπειρία ετών στον χώρο του wellness, τα AZALEA Spa απαντούν στις ανάγκες, τόσο του καταναλωτή, όσο και του συνεργάτη-franchisee με τον πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο. «Στο Azalea Spa κύριο μέλημά μας είναι η αλήθεια και ο σεβασμός προς κάθε επισκέπτη. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο διατηρούμε μια σταθερότητα όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει η κυρία Έλενα Φραγκισκάκη, Ιδρύτρια του concept.

Διαθέτοντας εμπειρία 20 ετών στον χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας, η Έλενα Φραγκισκάκη δεσμεύτηκε στη δημιουργία ενός χώρου, που θα παρείχε σε γυναίκες και άνδρες τη δυνατότητα να εντάξουν σταθερά στο πρόγραμμά τους την ποιοτική και προσιτή εξυπηρέτηση προσώπου και σώματος. Μια ολοκληρωμένη και ανεπανάληπτη εμπειρία ευεξίας, που εισάγει τον πελάτη σε ένα μοναδικό ταξίδι χαλάρωσης, προσφέροντας παράλληλα στον συνεργάτη-franchisee όλα τα προνόμια ενός καταξιωμένου brand name με σταθερό πελατολόγιο. Τα AZALEA Spa διαθέτουν πλέον πέντε καταστήματα, σε Καλαμάτα, Γλυφάδα, Τρίπολη, Μύκονο και Χαλάνδρι, με πλάνο ανάπτυξης σε περιφερειακές αγορές και στην Κύπρο. Η Έλενα Φραγκισκάκη μας μίλησε για την είσοδο του AZALEA Spa στο franchising, καθώς και τους λόγους της διαχρονικής επιτυχίας του concept.

AZALEA Spa Equipment 2

Πώς προέκυψε η έμπνευση της δημιουργίας του πρώτου κέντρου αισθητικής AZALEA Spa;
 
Η ενασχόλησή μου, από νεαρή ηλικία με τον χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας, με οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου Azalea Spa. Ήταν κάτι που αγάπησα πολύ και αφοσιώθηκα ολοκληρωτικά, δίχως δεύτερες σκέψεις. Θαυμάζω το γυναικείο φύλο και θεωρώ ότι δεν υπάρχουν μυστικά ομορφιάς. Τα μοιράζομαι όλα και όταν γνωρίζω κάτι που επιφέρει καλά αποτελέσματα το γνωστοποιώ άμεσα σε φίλες, συνεργάτες και πελάτες. Μάλιστα, για αυτό τον λόγο δημιούργησα και τη δική μου κρέμα αδυνατίσματος. Γιατί αξίζουμε όλοι ένα «PERFECT BODY»!
 
Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει το AZALEA Spa να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο κέντρο αισθητικής;

Η πολύχρονη και διαρκής επαφή με τον κόσμο που επισκέπεται καθημερινά τα Azalea Spa, φανερώνει την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Επενδύουμε στην αύξηση των μελών μας και όχι, απλά στην πρόσθεση νέων πελατών, γνωρίζοντας ήδη ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Επιπλέον, η εξυπηρέτηση και συνάμα η ομαδικότητα του προσωπικού, που μπορεί να διακρίνει κανείς σε όλα τα καταστήματα των AZALEA Spa ξεχωριστά, είναι κάτι που ξεκινάει από τη διεύθυνση και κατά συνέπεια το εισπράττει το κοινό, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά. Στα AZALEA Spa μπορεί κανείς να απολαύσει υπηρεσίες ασυναγώνιστης ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές. Προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες προσώπου, σώματος, αδυνατίσματος, αισθητικής, αποτρίχωσης, εξειδικευμένες θεραπείες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά διαθέτουμε και πιο luxury θεραπείες, όπως massage, περιποίηση νυχιών και κομμωτηρίου. Κύριο μέλημά μας και ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σταθερά ποιοτικές υπηρεσίες καθημερινά. Τα κέντρα αισθητικής μας επισκέπτονται κυρίως πελάτες οι οποίοι έχουν κάνει την έρευνα αγοράς τους και ξέρουν τι θέλουν από εμάς.
 
 AZALEA Spa Therapy Cropped
 
Πώς θα περιγράφατε το ανθρώπινο δυναμικό πίσω από την εταιρεία AZALEA Spa;

Μια μεγάλη επιτυχία για τα AZALEA Spa είναι η στελέχωση του προσωπικού των κέντρων αισθητικής το οποίο απαρτίζεται από επαγγελματίες και ανθρώπους που πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στο όραμα της εταιρείας και την έχουν στηρίξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια με την προσφορά τους. Το προσωπικό που στελεχώνει τα κέντρα αισθητικής μας είναι έμπειρο, έμπιστο και σταθερό εδώ και πολλά χρόνια. Φροντίζει οι επισκέπτες να αισθάνονται φιλικά και άνετα και να αφήνονται στα χέρια των ειδικών. 
 
Πείτε μας λίγα λόγια για το AZALEA Luxury. Πώς προέκυψε η δημιουργία του;
 

Το AZALEA Luxury δραστηριοποιείται σε περιοχές με τουριστικό ενδιαφέρον, έχοντας έδρα τη Μύκονο, όπου και διατηρεί το φυσικό του κατάστημα. Επί 12
συναπτά έτη συνεργάζεται με πολυτελή Yachts ανά τον κόσμο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του spa, εν πλω! Ωστόσο, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος έχει δημιουργήσει συνεργασίες με 5* ξενοδοχειακές μονάδες παρέχοντας υπηρεσίες Consulting Μanagement.
 
AZALEA Spa Peeling Cropped
 
Γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσει κανείς σε ένα franchise στον χώρο του ολιστικού wellness;

Είναι μια επένδυση που θα σου αποφέρει τα χρήματά σου πίσω, καθώς με το δικό μας project ο συνεργάτης-franchisee θα κάνει και γρήγορη και άμεση απόσβεση. Οι στόχοι μας είναι να επεκταθούμε περαιτέρω σε Ελλάδα και σε Κύπρο και να μεγαλώσει το δίκτυο, διατηρώντας παράλληλα την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών μας. Πιστεύω πολύ στο ανθρώπινο δυναμικό του AZALEA Spa και γι’ αυτόν τον λόγο ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σεβόμαστε τον κάθε franchisee που θα απευθυνθεί σε εμάς και θα μας τιμήσει με αυτή του την επένδυση. Η ομάδα του AZALEA Spa διαθέτει όλη την εμπειρία, τη γνώση, την όρεξη και το πάθος ώστε να πλαισιώνει και να υποστηρίζει δυναμικά το δίκτυο που έχουμε δημιουργήσει.
 
AZALEA Spa Room
 
Τα AZALEA Spa διεισδύουν αποτελεσματικά στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά του wellness, μέσω ενός πλέγματος εξατομικευμένων υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας που καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες. Με ένα καταξιωμένο brand name συνώνυμο της ποιότητας και της συνέπειας, τα AZALEA Spa
απευθύνονται σε ένα δυναμικό κοινό που αναζητά την ανακούφιση από το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας, τη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης και τη σύνδεση του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος. Η αποδοχή και η έμπρακτη αγάπη του κόσμου, καθώς και η ενεργή δραστηριοποίηση σε περιοχές με έντονο ανταγωνισμό, όπως η Γλυφάδα, η Μύκονος και η Σαντορίνη,αποδεικνύουν την ικανότητα του concept να προσαρμόζεται επιτυχώς στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και του καταναλωτή, δημιουργώντας μια ελκυστική σχέση επένδυσης-απόδοσης με πολύπλευρα οφέλη για τον franchisee. 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ