Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις Stegno: Σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με ανθρωποκεντρική προσέγγιση

Stegno: Σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με ανθρωποκεντρική προσέγγιση

σύνταξη thodoris
0 σχόλια

Το οικογενειακό περιβάλλον, που χαρακτηρίζει τις συνεργασίες του Stegno, που κέρδισε, μεταξύ άλλων, την εμπιστοσύνη της Βασιλικής Παπάζογλου, η οποία ξεκίνησε, στα τέλη του Ιανουαρίου 2023, το δικό της κατάστημα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Έχοντας σημαντική και πολύχρονη επαγγελματική διαδρομή, πρώτα στον τραπεζικό κλάδο, στη συνέχεια σε εταιρείες που εξειδικεύονται στον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ενώ το 2019 ξεκίνησε δική της επιχείρηση, η κυρία Παπάζογλου επέλεξε τη συνεργασία με το δίκτυο Stegno, για το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα. Ποιους στόχους έχει τώρα; «Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας στο καταναλωτικό κοινό της πόλης μας, με υψηλό επίπεδο τεχνικής ποιότητας και πάντα με ανθρωποκεντρική προσέγγιση», εξηγεί. «Το μότο μας είναι «γιατί είναι ωραία να σε νοιάζονται» και δεν το λέμε απλά, το υπηρετούμε όλοι πιστά στην πράξη».

STEGNO

Η παρουσία έμπειρων στελεχών μας δημιούργησε εξαρχής ένα αίσθημα ασφάλειας.

Ποια ήταν τα πρώτα βήματα για τη συνεργασία;

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκα πλήρως από τα στελέχη της εταιρείας για το όραμα του Stegno. Δεν υπήρξαν στεγανά. O επαγγελματισμός τους, η ανθρωποκεντρική προσέγγισή τους, η ασφάλεια και το οικογενειακό περιβάλλον που ένιωσα, με οδήγησαν στο να λάβω την απόφαση αυτή. Πρόκειται για μια «δοκιμασμένη» συνταγή, όπου χαρακτηρίζεται από την πετυχημένη μεταφορά της τεχνογνωσίας. Θεωρώ επίσης πως ήταν πολύ σημαντική και η συμβολή της THE FRANCHISE CO. Διαπίστωσε αμέσως, από το προφίλ μου, τι ήθελα ακριβώς να κάνω και με συμβούλεψε κατάλληλα προκειμένου να πάρω τη σωστή απόφαση.

Ποια υποστήριξη έχετε λάβει έως τώρα από την εταιρεία;

Επισκεφθήκαμε ελεύθερα όλα τα καταστήματα του δικτύου Stegno, συνομιλήσαμε με άλλους συνεργάτες αλλά και με στελέχη καταστημάτων. Στάθηκαν όλοι στο πλάι μας. Στην τελική επιλογή του ακινήτου, στο σχεδιασμό, σε θέματα τεχνικά και κατασκευαστικά. Επίσης μας εφοδίασαν πλήρως με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού και άριστες συμβουλές μάρκετινγκ. Και όλα αυτά επιβλέποντας και σεβόμενοι κάθε ευρώ που δαπανούσαμε, δίνοντάς μας τη βεβαιότητα της ασφαλούς επένδυσης.

STEGNO

Σε πόσο χρονικό διάστημα ήταν έτοιμο το κατάστημα;

Το κατάστημα Stegno ήταν έτοιμο να λειτουργήσει σε δύο μήνες. Πραγματοποιείται εκπαίδευση σε όλους τους τομείς, ενώ παρέχεται μηχανογραφικό σύστημα με στατιστικά για την πορεία των πωλήσεων, συνεχή υποστήριξη κλπ. Η τοπική κοινωνία, ανταποκρίνεται με θετικό τρόπο. Λόγω εντοπιότητας γνωρίζουμε την Ανατολική Θεσσαλονίκη, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των κατοίκων καλύτερα.

Ποιοι παράγοντες συμβάλουν στην πετυχημένη λειτουργία του; Πόσο συμβάλλει η εκπαίδευση που λάβατε ως νέα franchisee;

Πέραν από την τεχνογνωσία και τα εφόδια που λάβαμε και λαμβάνουμε από την εταιρεία, σημαντικό ρόλο παίζει η δική μας παρουσία -των στελεχών του καταστήματος- στην προσέγγιση του πελάτη, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Παράλληλα, η παρουσία έμπειρων στελεχών μας δημιούργησε εξαρχής ένα αίσθημα ασφάλειας και έκανε την εκπαίδευσή μας απλή και τεχνικά κατανοητή, παρόλο που η διαδικασία θεωρείται δύσκολη. Μας πρόσφεραν εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη σε ένα αντικείμενο που δεν είχαμε καμία εμπειρία. Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η πληρότητα της εκπαίδευσης, η οποία πέρα από το τεχνικό κομμάτι έδινε έμφαση σε τομείς όπως η φιλοσοφία της εταιρείας, η προσέγγιση των αναγκών των πελατών, η σωστή διαχείριση κάθε είδους καταστάσεων κ.λπ.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Στοχεύουμε στο να φτάσει το κατάστημα στο επίπεδο που του αξίζει και αναμένουμε όλοι, με την προσπάθειά μας, να ξεκινήσουμε και δεύτερο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Η συνεργασία με το Stegno χαρακτηρίζεται, άλλωστε, άψογη και υποδειγματική, καθώς υπάρχει αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης. Θα πρότεινα, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε κάποιον να γίνει μέλος του δικτύου.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ