Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις REY PABLO, τo espresso-wine-gastro concept, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας!

REY PABLO, τo espresso-wine-gastro concept, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

«Στο REY PABLO έχουμε προσπαθήσει να πετύχουμε την ποιοτικότερη προσέγγιση σε κάθε τομέα, από την εξυπηρέτηση, τη μουσική, τη διακόσμηση και το περιβάλλον, μέχρι τα υλικά, την παρουσίαση και τη γεύση».

 mixalis.giannis.rey.pablo

To all day café-bar-restaurant συστήθηκε στο κοινό της Βούλας το 2014 και πολύ γρήγορα αγαπήθηκε για τις ποιοτικές, γευστικές λύσεις που προσφέρει, όλες τις ώρες της ημέρας! Μάλιστα το 2017, το δίκτυο του REY PABLO επεκτάθηκε, με το άνοιγμα ενός franchise εστιατορίου στο Μαρούσι, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο το brand του. Οι ιδρυτές του espresso-wine gastro concept είναι τα αδέλφια Μιχάλης και Γιάννης Τραυλός, οι οποίοι μας εξηγούν πώς γεννήθηκε η ιδέα του REY PABLO! «Παρά το γεγονός ότι κανείς από τους δυο μας δεν είχε προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, πάντα υπήρχε μέσα μας το μικρόβιο ενασχόλησης με τον συγκεκριμένο κλάδο. Πριν τη δημιουργία του REY PABLO, είχαμε φτάσει κοντά στην ανάπτυξη ενός all day concept στο εξωτερικό, το οποίο για διάφορους λόγους δεν ολοκληρώθηκε, αλλά αποτέλεσε εφαλτήριο για τη συγκεκριμένη κίνηση. Έτσι, το φθινόπωρο του 2013, έχοντας ήδη στο μυαλό μας ότι η αγορά της Βούλας είχε φανερή έλλειψη σύγχρονων καταστημάτων εστίασης και επομένως, μεγάλη προοπτική ανάπτυξης, εντοπίσαμε έναν χώρο ιδανικό για αυτό που ονειρευόμασταν, επί της κεντρικής οδού Βασιλέως Παύλου», αναφέρουν.

ReyPablo.inside

Και ποιες ανάγκες της αγοράς ήρθε να καλύψει;

Η αλήθεια είναι, ότι πίσω στο 2013 η αγορά της Βούλας παρουσίαζε μεγάλα κενά και αδυναμίες. Ειλικρινά, στην περιοχή υπήρχαν ελάχιστα καταστήματα, όχι απαραίτητα εστίασης, που να μπορούσαν να προσελκύσουν και να κρατήσουν τον τοπικό καταναλωτή, με συνέπεια ο περισσότερος κόσμος να προτιμά, ως επί το πλείστον, γειτονικές αγορές κυρίως της Γλυφάδας. Πέραν όμως από την έλλειψη που παρουσίαζε η περιοχή, αυτό που θέλαμε να καλύψουμε ήταν μια γενικότερη ανάγκη στην αγορά της εστίασης. Αυτήν του ποιοτικού, αλλά casual, all day concept με τιμές που να ανταποκρίνονται στα οικονομικά δεδομένα του μέσου καταναλωτή ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει τις καθημερινές ανάγκες του μέσω διαφορετικών τρόπων εξυπηρέτησης (sitin, take away, delivery). {gallery}Rey_Pablo/rey pablo.gallery{/gallery}

Σε ποιους απευθύνεται το REY PABLO;

Στο REY PABLO θα συναντήσει κανείς πλήθος διαφορετικών κοινών. Από νωρίς το πρωί τα REY PABLO υποδέχονται κυρίως μεγαλύτερους ανθρώπους για τον πρώτο καφέ της ημέρας και την ανάλυση της επικαιρότητας, μέχρι αργά το βράδυ όπου στον χώρο βρίσκονται ζευγάρια και παρέες να απολαμβάνουν ένα ποιοτικό δείπνο, κάποιο καλό κρασί ή τα signature cocktails μας. Ενδιάμεσα, παρέες νέου κόσμου και οικογένειες επιλέγουν το κατάστημα για το brunch του, ενώ συχνό φαινόμενο αποτελούν τα επαγγελματικά γεύματα και οι εταιρικές εκδηλώσεις ή κάποιο πάρτι γενεθλίων. Τον τελευταίο χρόνο έχει αυξηθεί σημαντικά η προσέλευση τουριστών στο κατάστημα. Όσον αφορά στο delivery, το μεγαλύτερο ποσοστό παραγγελιών προέρχεται από εταιρείες και, γενικότερα, επαγγελματικούς χώρους.

ReyPablo.platter

Τι το ξεχωριστό έχει το concept του REY PABLO;

Ο όρος espresso-wine-gastro χαρακτηρίζει απόλυτα το concept. Ο καφές μας αποτελείται από ένα blend εννέα διαφορετικών κόκκων, ειδικά σχεδιασμένο για το REY PABLO. Για την επιλογή του χρειάστηκαν αρκετές δοκιμές, χρόνος και έρευνα μαζί με ειδικούς της αγοράς. Η δημιουργία του σωστού espresso και των προϊόντων του είναι ιεροτελεστία για εμάς και προσπαθούμε κάθε καφές να αποτελεί μια γευστική εμπειρία. Ο πελάτης θα τον βρει και στα ράφια μας, για να τον απολαμβάνει και στο σπίτι. Στην ομάδα μας βρίσκεται ο νικητής του πανελλήνιου cup tasting 2018, Αιμίλιος Κυπριώτης, σε μια προσπάθεια εξασφάλισης της συνεχούς διατήρησης της ποιότητας των προϊόντων μας.

rey.pablo.coffee

Στο REY PABLO προσέχουμε ιδιαίτερα και το κρασί. H wine list μας περιέχει μία μεγάλη ποικιλία, κυρίως εγχώριων προϊόντων (όλα προσφέρονται και σε ποτήρι), που ανανεώνεται συνεχώς. Κάθε κατάστημα εξοπλίζεται με εξειδικευμένα μηχανήματα (συντηρητές κρασιών, dispensers κ.λπ.) για τη βέλτιστη διατήρηση του προϊόντος, ενώ το προσωπικό μας εκπαιδεύεται κατάλληλα για να παρέχει τη σωστή εξυπηρέτηση. Επίσης, το μενού μας εστιάζει σε κάθε ώρα της ημέρας ξεχωριστά. Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του είναι το καθημερινό μας brunch. Περιέχει ποικίλες προτάσεις, ενώ τα Σαββατοκύριακα λειτουργεί και ξεχωριστός κατάλογος προσαρμοσμένος ανάλογα με την εποχή. Πέρα από το brunch, όμως, ο βασικός μας κατάλογος περιλαμβάνει πιάτα με τα ποιοτικότερα υλικά τόσο για ένα ελαφρύ γεύμα το μεσημέρι, όσο και για ένα γευστικό δείπνο τις βραδινές ώρες.

reypablo logo 200

Ποιοτικό, casual, all day concept με τιμές που να ανταποκρίνονται στα οικονομικά δεδομένα του μέσου καταναλωτή και με διαφορετικούς τρόπους εξυπηρέτησης (sit in, take away, delivery).

 

 Και ποια είναι τα στοιχεία που αναδεικνύουν το REY PABLO ως ένα concept που μπορεί να αναπαραχθεί επιτυχώς με franchising;

Πέρα από μία ευρεία γκάμα αποκλειστικών προϊόντων, τη μεγάλη ποικιλία στο μενού, τη value for money λογική και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και αρχιτεκτονική, βασικά στοιχεία που αναδεικνύουν το REY PABLO ως ένα concept που μπορεί να αναπαραχθεί επιτυχώς με franchising είναι η οργανωμένη δομή λειτουργίας του και, σαφώς, η ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα του brand. Η εμπειρία από το δεύτερο κατάστημά μας στο Μαρούσι, στηρίζει απόλυτα τα παραπάνω.

rey pablo.burger

Ποιο είναι το ιδανικό προφίλ του υποψήφιου franchisee; Ποιες εμπειρίες και δεξιότητες πρέπει να διαθέτει;

Σίγουρα, η προηγούμενη ενασχόληση σε παραπλήσιο αντικείμενο αποτελεί ένα θετικό στοιχείο, αλλά όχι το πιο βασικό. Η εκπαίδευση που παρέχεται πριν από την έναρξη κάθε νέου REY PABLO είναι σχεδιασμένη, έτσι ώστε ο franchisee να αποκτήσει όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που αφορούν στην ομαλή ένταξή του στον χώρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε κάθε στάδιο, από την προετοιμασία και την εκπαίδευση, αλλά καθ’ όλη τη λειτουργία του καταστήματος, βρισκόμαστε δίπλα στον συνεργάτη μας και τον βοηθάμε σε ό,τι χρειαστεί. Αυτό που κυρίως αναζητάμε, είναι ανθρώπους με επενδυτικά ανήσυχο πνεύμα και οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, που κατανοούν και εκτιμούν τη φιλοσοφία και τις αξίες του REY PABLO.

rey.pablo.xwros

Στο REY PABLO θα συναντήσει κανείς πλήθος διαφορετικών κοινών, από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ!

Και σε ποιες περιοχές μπορεί να «σταθεί» το REY PABLO;

Στοχεύουμε κυρίως στο εξωτερικό. Θεωρούμε, ότι το REY PABLO είναι ένα concept που θα μπορούσε να σταθεί και να επιτύχει εκτός Ελλάδος, σε μεγάλα αστικά κέντρα. Βέβαια, οι τουριστικές περιοχές της χώρας μας δεν μας αφήνουν αδιάφορους, όπως και επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδα.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 210 6756200
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 250 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: Από €150.000 (συμπεριλαμβάνεται και το αρχικό απόθεμα)
 • Entry fee: Από €30.000 (€35.000 ο μεγαλύτερος τύπος)
 • Royalties: 4%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 2
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2014
 • Προέλευση: 2017
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: τουριστικές περιοχές, κέντρα μεγάλων αστικών πόλεων
 • Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος, Ευρώπη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 • Περισσότερες πληροφορίες:

  Επιχειρηματική πρόταση REY PABLO

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ