Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις ΠΡΟΣΩΠΑ 2021 – Νίκος Μουτσουρούφης | MAILO’S – THE PASTA PROJECT «Η τεχνολογία έχει αλλάξει τα δεδομένα στο επιχειρησιακό περιβάλλον»

ΠΡΟΣΩΠΑ 2021 – Νίκος Μουτσουρούφης | MAILO’S – THE PASTA PROJECT «Η τεχνολογία έχει αλλάξει τα δεδομένα στο επιχειρησιακό περιβάλλον»

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

«Είμαι θετικός και θεωρώ ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον ανάπτυξης και το 2021 για τις επιχειρήσεις όπου έχουν προοπτικές για κέρδη. Μπορεί στην αρχή να υπάρξει κάποια διστακτικότητα, αλλά με το πέρασμα του χρόνου και την λήξη του lockdown όλα θα επανέλθουν πίσω στην κανονικότητα.»

Συνέντευξη του Νίκου Μουτσουρούφη, Ιδρυτή του Mailo’s – The Pasta Project στην την ενότητα Απόψεις στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2021.

mailo pasta street food franchiseΤο franchising φαίνεται ότι αντέχει στην κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία του Covid-19. Παρόλη την αβεβαιότητα και δυσκολία της κατάστασης, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επένδυση στον χώρο της εστίασης και πιο συγκεκριμένα, στο Mailo’s – The Pasta Project, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και αισιόδοξους για το μέλλον. Είμαστε πολύ τυχεροί, που εν μέσω πανδημίας, έχουμε τη δυνατότητα να ανοίξουμε αρκετά καινούργια καταστήματα και να εξαπλωθούμε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, εξυπηρετώντας περισσότερους λάτρεις της fresh pasta, με συνέπεια την επιπλέον ανάπτυξη της εταιρείας.

Εξασφαλίζοντας την ασφάλεια πελατών και προσωπικού

Η αλήθεια είναι, ότι στην αρχή, όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος, προβληματιστήκαμε αρκετά με τα νέα δεδομένα που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε λόγω της πανδημίας. Στη συνέχεια όμως, έπρεπε να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των πελατών αλλά και των εργαζομένων μας. Αφού ακολουθήσαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα που ορίστηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19, προσαρμοστήκαμε στη νέα καθημερινότητα. Μέσω delivery και take away, συνεχίσαμε τη λειτουργία μας, εξυπηρετώντας έναν ικανοποιητικό αριθμό παραγγελιών. Όσον αφορά το θέμα του franchising, κρατάμε τη θετική μας σκέψη και είμαστε βέβαιοι ότι τα νέα καταστήματα που προετοιμάζουμε θα ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η σημασία της ισχυρής ταυτότητας του brand

Tο πιο σημαντικό στοιχείο που εκτοξεύει την ελκυστικότητα και τη ζήτηση της πρότασης franchise είναι η προσφορά ενός προσεγμένου, ποιοτικού και νόστιμου φαγητού, το οποίο οι πελάτες επιθυμούν να γευτούν ξανά και ξανά. Αυτό, οδηγεί στη δημιουργία πιστών πελατών και η στήριξή τους γίνεται εμφανής παντού, ειδικά στους μελλοντικούς επενδυτές. Εξίσου σημαντική στις μέρες μας, είναι η δυνατή παρουσία της επιχείρησης στα Social Media. Βοηθάει πολύ στο να δημιουργηθεί brand awareness με αποτέλεσμα να έχει θετικό αντίκτυπο και στις πωλήσεις. Σε συνδυασμό με ένα ευφάνταστο concept και με ένα ισχυρό brand identity, η επιτυχία είναι δεδομένη! 

mailos franchise fresh pasta

Με σύμμαχο τα social media

H τεχνολογία και η δημοτικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο επιχειρησιακό περιβάλλον. Στο Mailo’s – The Pasta Project, βασίζουμε το μεγαλύτερο μέρος των μάρκετινγκ ενεργειών μας στα Social Media και γενικά στα digital μέσα. Μέσα σε περίπου έναν χρόνο, είχαμε τη δυνατότητα να γίνουμε αρκετά γνωστοί στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, με τη δύναμη των Social Media. Μια άλλη σημαντική διαφορά, είναι η συνεργασία με εφαρμογές delivery για τις αποστολές των παραγγελιών μας. Η δημοτικότητά τους, καθιστά απαραίτητη την παρουσία μιας επιχείρησης στις online αυτές πλατφόρμες, για να εξασφαλιστεί η επιτυχημένη πορεία και στον χώρο του delivery.

Πλάνο ανάπτυξης

Στόχος μας είναι να υπάρξει μια σημαντική ανάπτυξη του Mailo’s – The Pasta Project, με τη δημιουργία αρκετών καταστημάτων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Αν και ο κόσμος έχει γίνει πιο διστακτικός λόγω των καταστάσεων που ζούμε, οι υποψήφιοι franchisees που συναναστρεφόμαστε, δείχνουν αποφασισμένοι να οριστικοποιήσουν τη συνεργασία μας. Είναι θετικοί και ανυπόμονοι για το αύριο, για να λειτουργήσουν το δικό τους Mailo’s – The Pasta Project. Διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα αλλά και το brand identity, θέλουμε να εξελιχθούμε με γοργούς ρυθμούς και να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη αλυσίδα street fresh pasta, παγκοσμίως!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ