Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις ΠΡΟΣΩΠΑ 2021 – Κωνσταντίνος Ευγενικός | Nails 4 You «Έτοιμοι οι επενδυτές για ένα νέο ξεκίνημα»

ΠΡΟΣΩΠΑ 2021 – Κωνσταντίνος Ευγενικός | Nails 4 You «Έτοιμοι οι επενδυτές για ένα νέο ξεκίνημα»

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

«Δεδομένης της κατάστασης και αναμένοντας πως οι επενδυτές θα είναι επιφυλακτικοί, μας εκπλήσσει ευχάριστα το γεγονός πως οι υποψήφιοι έχουν το όραμα και το σθένος για να ένα καινούργιο ξεκίνημα.»

Συνέντευξη του Κωνσταντίνοu Ευγενικού, Ιδρυτή του Nails 4 You, στην ενότητα Απόψεις στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2021.

Κρίνοντας από τη δική μας επιχείρηση, το franchising αντέχει στις κρίσεις. Οι επενδυτές δεν έχουν χάσει τη θέλησή τους και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα στην αγορά, επενδύοντας στην πρόταση Nails 4 You.

nails4you apopseis

Προσαρμογή στα νέα δεδομένα

Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι καθώς, παρά τις δύσκολες συνθήκες και με την πανδημία να καλπάζει, η εταιρεία μας αναπτύσσεται σταθερά ανοδικά. Έχοντας ως γνώμονα τα επιδημιολογικά δεδομένα, προσαρμοστήκαμε στα καινούργια υγειονομικά πρότυπα, εισάγοντας δική μας εταιρεία αντισηπτικών. Αλλάξαμε τον τρόπο διαχείρισης του πελάτη, ώστε να μην ερχόμαστε σε άμεση επαφή, τοποθετώντας plexiglass ανάμεσα στον πελάτη και την τεχνίτρια. Επίσης, εντάξαμε τα μηνύματα προέλευσης για ραντεβού, έτσι ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός στα καταστήματά μας. Η αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας και του e-commerce έχει μόνο θετικά αποτελέσματα σε ένα μοντέλο επιχείρησης όπως το δικό μας. Mε ένα ολοκληρωμένο σύστημα CRM κάνουμε πιο εύκολη και γρήγορη την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

nails4you franchise nail bar1

Συνεχής ανάπτυξη

Τα Nails 4 You έχουν μπει δυναμικά στον χώρο του franchising, παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή ανοδική πορεία. Πλάνο της εταιρείας είναι και το 2021, να ανοίξουν κι άλλα καταστήματα Nails 4 You. Στόχος που μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς προσελκύουμε όλο ένα και περισσότερους επενδυτές. Ο φόβος της επένδυσης αποτελεί εμπόδιο στην πραγματοποίηση των ονείρων του επενδυτή. Ωστόσο, η πρόταση franchise Nails 4 You κεντρίζει το ενδιαφέρον επενδυτών, που έχουν πρόθεση να συνεχίσουν το όραμά μας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ