Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις Πρόσωπα 2017, Χρήστος Κούτας Διευθύνων Σύμβουλος της Holiday Emotions

Πρόσωπα 2017, Χρήστος Κούτας Διευθύνων Σύμβουλος της Holiday Emotions

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Η Holiday Emotions προωθεί μια νέα φιλοσοφία στις τουριστικές υπηρεσίες που απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Στόχος να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών που να καλύπτουν όλα τα κοινά με εξατομικευμένα πακέτα διακοπών.

Ένας από τους βασικούς κλάδους που παρουσιάζουν ανάπτυξη και είναι πολλά υποσχόμενοι για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας είναι ο τουρισμός. Η πληθώρα επιλογών των τουριστικών προορισμών, των καταλυμάτων αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρονται στην Ελλάδα, δημιουργεί την ανάγκη δραστηριοποίησης και ενασχόλησης όλο και περισσότερων υποψήφιων επενδυτών με ένα αρκετά δελεαστικό και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο.

holiday.koutasH Holiday Emotions αναπτύσσεται με το μοντέλο του licensing στις κυριότερες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας.

Συνέντευξη με τον κ. Χρήστο Κούτα, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Holiday Emotions.

Ποιο είναι κατά τη γνώμα σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Holiday Emotions;

Η Holiday Emotions κυρίως απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να αναδείξουν την περιοχή τους και να γίνουν πρεσβευτές της, αξιοποιώντας τα πάγια που ήδη υπάρχουν. Ο συνεργάτης της Holiday Emotions ή HΕΜ Area Developer, αποκτά την δυνατότητα να χτίσει πάνω στην πλατφόρμα της Holiday Emotions
τον τουριστικό προορισμό της επιλογής του, και να αποκτήσει για τουλάχιστον 5 χρόνια την αποκλειστική διαχείριση της περιοχής καθώς και την συμμετοχή στα συνολικά έσοδα που θα δημιουργηθούν στον συγκεκριμένο προορισμό.
Το επιχειρηματικό πλάνο σχεδιάζεται εξατομικευμένα για κάθε υποψήφιο και την περιοχή ενδιαφέροντός του, με βάση τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προορισμού.

Ποια είναι η εξέλιξη της εταιρείας στο πέρασμα των χρόνων;

H Holiday Emotions, ανήκει στον όμιλο εταιρειών Car ‘n Motion και αποτελεί την φυσική εξέλιξη της μακρόχρονης παρουσίας της στον χώρο του τουρισμού, στο κομμάτι της ενοικίασης οχημάτων & της διοργάνωσης δραστηριοτήτων.
Βασική φιλοσοφία είναι ο πελάτης να επιλέγει ή να δημιουργεί ένα πρόγραμμα διακοπών “all inclusive”, χωρίς να περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο κατάλυμα ή μια γεωγραφική περιοχή.

 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ