Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις «O Όμιλος εν-τάξη παρέχει όλα τα εχέγγυα για ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό εγχείρημα»

«O Όμιλος εν-τάξη παρέχει όλα τα εχέγγυα για ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό εγχείρημα»

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Τα τελευταία χρόνια ο Σπύρος Κατωπόδης εργάζεται στον χώρο της εκπαίδευσης ως μαθηματικός, έχοντας αναπτύξει παράλληλα συγγραφικό έργο. Τέλη του 2019 ξεκινά συζητήσεις με τον Όμιλο εν-τάξη και τον Μάιο του 2020 αποκτά το δικό του εκπαιδευτήριο στον Βύρωνα. Για ποιους λόγους επέλεξε συνεργασία με την εταιρεία και ποια τα οφέλη και η υποστήριξη που λαμβάνει O κ. Κατωπόδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο FRANCHISE SUCCESS, δίνει όλες τις απαντήσεις!

en taksi ekpaideutirio virona tabela

Ποιοι λόγοι σας ώθησαν να επιλέξετε το franchising ως μέθοδο συνεργασίας;

Οι εποχές απαιτούν συνεργασίες και συνέργειες ώστε τα επιχειρηματικά εγχειρήματα να στέφονται με επιτυχία. Οι διαδικασίες μέσα από τις ομαδικές προσπάθειες φέρνουν πλέον το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε επιχειρηματικό στίβο. Τα συστήματα franchise αποτελούν επαγγελματικές επιλογές εγνωσμένης αξίας, δοκιμασμένες στον χρόνο και στον εκάστοτε χώρο και δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας για το αποτέλεσμα.

Πώς συναντηθήκατε με τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη και για ποιους λόγους τα ξεχωρίσατε από τα υπόλοιπα brands του χώρου;

Πραγματοποιώντας έρευνα αγοράς για τον καλύτερο όμιλο στον χώρο της εκπαίδευσης διαπίστωσα ότι τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη κάλυπταν πλήρως τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες μου. Η εταιρεία διαθέτει όραμα, οργάνωση και επιτυχίες στον χώρο της εκπαίδευσης. Παράλληλα, διαπίστωσα ότι και ο όμιλος αναζητά ποιοτικές συνεργασίες και όχι ποσοτικές. Επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό και αυτό ήταν κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Έτσι, οι δρόμοι μας συναντήθηκαν!

en taksi virona franchise upografi

Αριστερά, ο Γιώργος Τερζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος των εν-τάξη και δεξιά, ο Σπύρος Κατωπόδης, franchisee του δικτύου στον Βύρωνα.

Η πανδημία σας βρήκε πάνω στην προετοιμασία, ποιες επιπτώσεις είχε στα επενδυτικά σας πλάνα, προβήκατε ενδεχομένως σε κάποιες αλλαγές;

Η πανδημία ανέδειξε την άρτια οργάνωση του Ομίλου εν-τάξη, ο οποίος ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις των μαθητών του με αποτέλεσμα να αυξήσει περεταίρω τη δυναμική του. Η περίοδος εκείνη με χαροποίησε ακόμα περισσότερο για την επιλογή της συνεργασίας μου με την εταιρεία.

Ποια η υποστήριξη της εταιρείας σε αυτό το στάδιο αλλά και μετά;

Η παρουσίαση των εξ αποστάσεων τρόπων δράσης σε όλα τα επίπεδα ήταν εντυπωσιακή. Κινηθήκαμε στοχευμένα πάνω σε διαφορετικά μονοπάτια από τα συνηθισμένα, με απόλυτη επιτυχία, ενώ δεν έχει σταματήσει η εταιρεία να ανακαλύπτει νέους δρόμους στις νέες εποχές που διανύουμε με όρεξη, μεράκι και διάθεση για δημιουργία. Επίσης, έλαβα υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας. Όλη η ομάδα του Ομίλου στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου πρόθυμη να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστώ.

en taksi frontistirio virona esoteriko

Θα συστήνατε τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη σε έναν συγγενή ή φίλο που θέλει να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο της εκπαίδευσης;

Αναντίρρητα, τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη είναι η καλύτερη επιλογή! Είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος Όμιλος που διαρκώς εξελίσσεται και προοδεύει. Υπάρχει μια άρτια και πολυεπίπεδη οργάνωση η οποία προσφέρει σημαντική βοήθεια σε όποιον θέλει να ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια στον επιχειρηματικό στίβο. Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται και αποτελούν το δίχτυ ασφαλείας σε κάθε βήμα ενός νέου μέλους της ομάδας.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Η περαιτέρω ανάπτυξη της εκπαιδευτικής μονάδας εν-τάξη στον Βύρωνα και η προοπτική  δημιουργίας ενός νέου φροντιστηρίου σε κάποιον όμορο δήμο. Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον του Ομίλου στον χώρο της εκπαίδευσης προδιαγράφεται λαμπρό και αισθάνομαι ευγνώμων που είμαι κι εγώ μέλος αυτού!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise των εν-τάξη, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ