Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις SEDE STYLING: «Ο κλάδος της ομορφιάς έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλούς τζίρους»

SEDE STYLING: «Ο κλάδος της ομορφιάς έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλούς τζίρους»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Προσφέροντας one-stop-shop υπηρεσίες, τα Sede Styling ξεπερνούν τον ανταγωνισμό, διατηρούν υψηλή επισκεψιμότητα σε καθημερινή βάση και έχουν ταυτιστεί με τη γρήγορη, προσωπική εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Μια βόλτα σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης είναι αρκετή για να διαπιστώσεις πώς τα Sede Styling σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουν χτίσει ένα δυνατό brand στον κλάδο της προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς…  Τώρα κάνουν δυναμική είσοδο στο franchising και απευθύνονται σε φιλόδοξους επιχειρηματίες, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε μια αγορά που έχει πάντα υψηλή ζήτηση, αξιοποιώντας ένα δημοφιλές brand που χτίζει φανατικό κοινό.

Άλλωστε το ίδιο το κοινό είναι αυτό που αποκαλύπτει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των Sede Styling : Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων μέσα από μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τον ίδιο τον πελάτη.


Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα, συζητήσαμε με τον κ. Βασίλη Χατζηηλιάδη, έναν εκ των ιδρυτών των Sede Styling και του ζητήσαμε να μας αποκαλύψει το μυστικό επιτυχίας…

FS: Sede Styling για οne stop shop υπηρεσίες ομορφιάς…κ. Χατζηηλιάδη περιγράψτε μας αναλυτικά πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο μοντέλο καταστημάτων. Τι είδους υπηρεσίες παρέχετε και πώς έχει ανταποκριθεί το κοινό σε αυτές;

Β.Χ: Τα κομμωτήρια-πολυχώροι ομορφιάς Sede Styling παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς για γυναίκες και άντρες. Τα καταστήματά μας εδρεύουν σε κεντρικά σημεία και έχουν όμορφο, φιλικό και μοντέρνο περιβάλλον. Προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή, χρησιμοποιώντας έμπειρο, εξειδικευμένο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό. Παρέχουμε υπηρεσίες στον τομέα της κομμωτικής, στο μανικιούρ-πεντικιούρ, στο μασάζ, στο μακιγιάζ, στις αποτριχώσεις και στις θεραπείες προσώπου. Το κοινό έχει ανταποκριθεί πολύ θετικά στο συγκεκριμένο μοντέλο και εμπιστεύεται τους ειδικούς των Sede Styling για όλες τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας να ικανοποιούμε απόλυτα τις απαιτήσεις του κοινού και δουλεύουμε συνεχώς πάνω σε αυτό. Για αυτό και το κοινό μας το ανταποδίδει δείχνοντας συνεχώς την αγάπη και προτίμησή του στα Sede Styling, σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας! Τα καταστήματά μας είναι γεμάτα σε καθημερινή βάση και ευχαριστούμε τον κόσμο μας για αυτό.

FS:  Ο σημερινός καταναλωτής αναζητά concepts που συνδυάζουν ανταγωνιστικές τιμές, ποιότητα και προσωπική εξυπηρέτηση. Πώς απαντά το Sede Styling σε αυτές τις ανάγκες; Πώς χτίζεται η πιστότητα των πελατών;

Β.Χ: Η φιλοσοφία των Sede Styling στηρίζεται στην υψηλή ποιότητα με επώνυμα προϊόντα και εξειδικευμένο προσωπικό και παράλληλα στις πολύ χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές. Επιπλέον, στα καταστήματα προωθούμε το concept του personal stylist έτσι ώστε το κοινό να έχει τη δυνατότητα να επιλέγει τον προσωπικό του στυλίστα, που γνωρίζει τις ανάγκες του και μπορεί να του προσφέρει άμεσα λύσεις. Ενδυναμώνοντας λοιπόν την προσωπική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και τις χαμηλές τιμές, χτίζουμε ένα δυνατό σύστημα πιστότητας με το κοινό μας.

FS: Ποιο είναι τελικά κατά τη γνώμη σας το μυστικό της επιτυχίας των Sede; Ποιο είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που έχει οδηγήσει στη λειτουργία 3 άκρως επιτυχημένων καταστημάτων σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης;

Β.Χ: Στα Sede Styling εργαζόμαστε σκληρά και στρατηγικά ώστε ο πελάτης μας να έχει θετικές εμπειρίες από τα καταστήματα μας και να μας εμπιστεύεται στο να αναδείξουμε την ομορφιά του. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των Sede Styling είναι η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, που προσφέρει μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία στον καταναλωτή, χτίζοντας σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη και ενδυναμώνοντας μελλοντικές καταναλωτικές συμπεριφορές.

FS:  H εκπαίδευση των συνεργατών σας αποτελεί για εσάς μια πολύ καλά οργανωμένη διαδικασία. Περιγράψτε μας με λίγα λόγια όλη τη φιλοσοφία γύρω από το Sede Academy.

Β.Χ: Η επέκταση των καταστημάτων είναι για εμάς πολύ σοβαρή υπόθεση. Επιλέγουμε λοιπόν επιτυχημένους επαγγελματίες με επιχειρηματικό προσανατολισμό. Επιπλέον, έχουμε δημιουργήσει το Sede Academy, μια ολοκληρωμένη διαδικασία εκπαίδευσης, όπου το προσωπικό του νέου καταστήματος για ένα ολόκληρο μήνα παρακολουθεί σεμινάρια και εκπαιδεύεται πλήρως στη μεθοδολογία, τις νέες τεχνικές αλλά και γενικά στη φιλοσοφία των Sede Styling. Πιο συγκεκριμένα, οι συνεργάτες μας εκπαιδεύονται σε παλαιές και νέες στρατηγικές της εταιρείας, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους σε επίπεδο εφαρμογής στρατηγικών και στόχων, κατανοούν και προωθούν την ομοιογένεια στις υπηρεσίες και εξυπηρέτηση του κοινού και τέλος αναπτύσσουν πρωτοβουλίες με στόχο την βελτιστοποίηση των διαδικασιών.

«Ενδυναμώνοντας λοιπόν την προσωπική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και τις χαμηλές τιμές, χτίζουμε ένα δυνατό σύστημα πιστότητας με το κοινό μας».

FS:  Το word of mouth έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει ουσιαστικά στη καλή φήμη κάθε επιχείρησης…

Β.Χ: Αυτό λειτούργησε και στη δική μας περίπτωση, μια και τα Sede Styling είχαν αποκτήσει φανατικό κοινό εξαρχής, χάρη στη «διαφήμιση» που έκαναν για εμάς οι ίδιοι οι πελάτες μας! Όταν κάποιος βγει ευχαριστημένος από το κάταστημά σου και είναι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες σου, σίγουρα θα μιλήσει για εσένα και σε άλλους. Έτσι συνέβη και με εμάς και το κοινό μας γνώρισε, μας επισκέφθηκε και μας εμπιστεύτηκε πριν καν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε είδους διαφήμιση.
Φυσικά βέβαια αναγνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να βρίσκεσαι καθημερινά κοντά στους πελάτες σου, για αυτό και εμείς έχουμε ενεργή παρουσία σε όλα τα social media.

FS:  Με ποια μέσα λοιπόν προβάλετε και ενισχύετε το brand awareness της αλυσίδας; Με ποιο τρόπο θα επωφεληθεί ο συνεργάτης από τις προωθητικές σας ενέργειες;SEDE STYLING αναπτυσσόμενο franchise concept στις υπηρεσίες ομορφιάς

Β.Χ: Στα Sede Styling επενδύουμε σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία ώστε να ενισχύουμε το brand awareness του concept, κάνοντας τα Sede Styling γνωστά στο μεγαλύτερο μέρος του κοινού. Επιπλέον, επιλέγουμε προσεκτικά προωθητικές ενέργειες σε περιοδικά που οικοδομούν τη φήμη και το προφίλ των καταστημάτων μας. Φυσικά, όπως προανέφερα, αξιοποιούμε όλα τα digital εργαλεία της εποχής και ενισχύουμε την παρουσία μας σε social media και άλλα ψηφιακά μέσα.

FS:  Για ποιο λόγο θα πρέπει να επιλέξει την πρότασή σας κάποιος δυνητικός επενδυτής/franchisee; Ποια είναι τα οφέλη και ποιες οι ευκαιρίες;

Β.Χ: Ο κλάδος της ομορφιάς έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλούς τζίρους. Είναι η φύση της αγοράς τέτοια, που αν παρέχεις ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές σίγουρα θα είσαι κερδισμένος. Αυτή την ευκαιρία αναγνωρίσαμε στα Sede Styling. Παρέχοντας value for money υπηρεσίες στο χώρο της ομορφιάς, καταφέραμε εν μέσω κρίσης να χτίσουμε ένα ισχυρό brand με πιστούς πελάτες και ολοένα αυξανόμενο πελατολόγιο. Ο franchisee λοιπόν θα ωφεληθεί από το μοντέρνο και σύγχρονο χώρο, από την ευελιξία που παρέχουμε στη διαφοροποίηση των προμηθευτών μας, την τεράστια γκάμα προϊόντων αλλά και υπηρεσιών που μπορεί να ενσωματώσει στο δικό του κατάστημα, την πλήρη εκπαίδευση των συνεργατών του, το στήσιμο του καταστήματος και την πλήρη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα. Ο επενδυτής στα Sede Styling θα αναγνωρίσει πολλές νέες ευκαιρίες καθώς ο κλάδος της ομορφιάς διαρκώς ανανεώνεται και δίνει χώρο για νέες ιδέες και υπηρεσίες.

FS:  Ποιο είναι το προφίλ του υποψήφιου συνεργάτη; Ποιες δεξιότητες και εμπειρίες πρέπει να κατέχει;

Β.Χ: Στα Sede Styling επιλέγουμε επαγγελματίες με επιχειρηματικό προσανατολισμό. Ο franchisee θαπρέπει να έχει ηγετική κλίση με αυξημένη ικανότητα διοίκησης αλλά και συνεργασίας. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει ικανότητες οργάνωσης και πρωτοβουλίας. Στα Sede Styling δεν ζητούμε συγκεκριμένη εμπειρία από το χώρο καθώς παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση σε υπαλλήλους, προϊόντα αλλά και υπηρεσίες.

Περισσότερα για τα Sede Styling εδω

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ