Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις Nails 4 You: «Έγινα επιχειρηματίας μέσα σε 2 εβδομάδες!»

Nails 4 You: «Έγινα επιχειρηματίας μέσα σε 2 εβδομάδες!»

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Γεμάτη ενθουσιασμό και με ένα ζεστό χαμόγελο, υποδέχεται στο δικό της beauty lounge, η Βάσω Χαλά τις πελάτισσές της. Η νέα franchisee της αλυσίδας Nails 4 You αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και πλέον να διευθύνει τη δική της επιχείρηση. Μετά από έρευνα, επέλεξε το σύστημα franchise Nails 4 You, καθώς ο πετυχημένος συνδυασμός της πολύ καλής ποιότητας με τις ανταγωνιστικές τιμές, είναι όπως εξηγεί το κλειδί της επιτυχίας.

Η Βασιλική Χάλα έχει σπουδάσει οικονομικά και τα τελευταία 12 χρόνια εργαζόταν ως υπεύθυνη λογιστηρίου σε μια πολυεθνική εταιρεία. Αν και πάντα ασχολούνταν με τα οικονομικά προχώρησε στο επόμενο βήμα για να ασχοληθεί με τον χώρο της ομορφιάς. Έναν χώρο που είναι πάντα επίκαιρος, δελεαστικός, και έχει πάντα ζήτηση καθώς η γυναίκα δεν σταματάει να περιποιείται τον εαυτό της και μάλιστα κυρίως για ψυχολογικούς ρόλους, όπως μας εξηγεί. Αρκεί βέβαια να βρεις τη σωστή ευκαιρία για να επενδύσεις. Και η κ. Χάλα είδε την ευκαιρία που έψαχνε στην αλυσίδα Nails 4 You.

Ο χώnails franchiseρος της ομορφιάς είναι πάντα επίκαιρος, δελεαστικός και έχει πάντα ζήτηση.

Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να επιλέξετε τη συνεργασία με ένα δίκτυο franchise;

Γενικά δεν είχα εμπειρία πριν καθώς ήμουν πάντα στον ιδιωτικό τομέα. Δεν είχα εμπειρία στο retail ή στο στήσιμο ενός καταστήματος, οπότε θεώρησα ότι το σύστημα franchise θα μου δώσει τη σιγουριά που χρειαζόμουνα, τις γνώσεις, το πελατολόγιο ενός στημένου δικτύου και την υποστήριξη για την αρχή αλλά και την μετέπειτα πορεία.

Κατά τη γνώμη σας, ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στην επιτυχημένη λειτουργία των καταστημάτων Nails 4 You; Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να προχωρήσετε στη συνεργασία;

Βασικός παράγοντας επιτυχίας θα πω ότι είναι το engagement του κ. Ευγενικού. Αυτό που με τράβηξε είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός της καλής ποιότητας και των ανταγωνιστικών τιμών. Αυτό θεωρώ ότι είναι το κλειδί της επιτυχίας. Έκανα έρευνα αγοράς σε διάφορα franchise και σε διάφορα αντικείμενα και τελικά με τράβηξε το Nails 4 You. Και σαν πελάτισσα – γυναίκα όσον αφορά την ποιότητα και την τιμή αλλά και σαν επενδυτής λόγω του πακέτου που προσφέρει.

nails 4 you franchise pallini nails bar

Ποιες διαδικασίες ακολουθήθηκαν από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας σας με την εταιρεία;

Η εταιρεία ανέλαβε εξ ολοκλήρου την κατασκευή του καταστήματος. Και μέσω της εταιρείας βρήκα και όλους τους συνεργάτες που χρειαζόμουν. Μου βρήκε προσωπικό, υλικά, προϊόντα, εξοπλισμό αλλά και άλλους συνεργάτες. Όπως ας πούμε την ασφαλιστική. Ουσιαστικά η εταιρεία είχε λύση για τα πάντα προτείνοντάς μου εταιρείες – συνεργάτες δίνοντάς μου το δικαίωμα να αποφασίσω αν θέλω να τους χρησιμοποιήσω ή όχι. Έτσι εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά κατάφερα να ξεκινήσω.

Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα, το κατάστημα ήταν έτοιμο για να ξεκινήσει η λειτουργία του;

Ουσιαστικά από τη στιγμή που υπογράψαμε μέσα σε τρεις εβδομάδες περίπου, το κατάστημα ήταν έτοιμο. Ήταν πολύ γρήγορο.

Πώς αισθάνεστε που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα η επιχείρησή σας ήταν έτοιμη να ανοίξει;

Ήμουν αρκετά ενθουσιασμένη και ταυτόχρονα και λίγο αγχωμένη. Ουσιαστικά έγιναν όλα τόσο γρήγορα και χωρίς καλά-καλά να το καταλάβω έγινα επιχειρηματίας. Ενθουσιασμός μαζί με λίγο άγχος μέχρι να προσαρμοστώ, να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει.

Με ποια εργαλεία σας έχει εφοδιάσει η εταιρεία ώστε να νιώθετε έτοιμη να διευθύνετε ένα κατάστημα Nails 4 Υou;

Ενόψει του ανοίγματος του καταστήματος μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω και στην εταιρεία του κ. Ευγενικού και σε ένα κατάστημα. Μου εξήγησαν πάρα πολλά πράγματα για το πώς γίνεται η δουλειά, πώς χειριζόμαστε κάποια πράγματα, τα προϊόντα και τις διαδικασίες που ακολουθούμε. Οπότε αυτό μου έδωσε μια ασφάλεια αλλά και την ευκαιρία να μπω στη φιλοσοφία του Nails 4 Υou. Ας πούμε πέρασα μια μικρή εκπαίδευση. Από εκεί και πέρα και η διαθεσιμότητα και η άμεση ανταπόκριση και του κ. Ευγενικού και των συνεργατών του είναι το βασικό εργαλείο. Γιατί ανά πάσα στιγμή σε ό,τι και να χρειαστώ είναι διαθέσιμοι για να λύσουν απορίες.

nails 4 you franchise pallini nails bar2

Η εταιρεία ανέλαβε εξ ολοκλήρου το στήσιμο του καταστήματος, από την κατασκευή μέχρι τα προϊόντα. Έτσι ξεκίνησα εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Πώς αποφασίσατε να ανοίξετε ένα κατάστημα εν μέσω πανδημίας;

Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση αλλά αν δεν ρισκάρεις δεν θα πας μπροστά. Κάθε εποχή έχεις τις δυσκολίες της. Πιο παλιά είχαμε την κρίση, τώρα είναι ο ιός, αύριο μπορεί να είναι κάτι άλλο. Κάπως έτσι το σκέφτηκα και λέω «ας την κάνουμε την προσπάθειά μας». Η γυναίκα δεν σταματάει να περιποιείται τον εαυτό της και μάλιστα κυρίως για ψυχολογικούς ρόλους. Ειδικά αυτή την εποχή η περιποίηση μας χρειάζεται για να ανεβαίνουμε ψυχολογικά. Και αυτό το ακούω και από πελάτισσες. Έρχονται για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Άλλωστε τα καταστήματα Nails 4 Υou πάντοτε ακολουθούν πολύ συγκεκριμένους κανόνες όσον αφορά το υγειονομικό κομμάτι. Η καθαριότητα, οι απολυμάνσεις, γάντια, μάσκες κ.λπ. Επίσης η πολιτική της εταιρείας είναι να μην υπάρχουν μεγάλες αναμονές και τηρείται το πρόγραμμα των ραντεβού. Έτσι και δεν γίνεται συνωστισμός μέσα στο κατάστημα και οι πελάτισσες δεν χρειάζεται να περιμένουν. Τα ραντεβού δεν είναι στριμωγμένα το ένα μετά το άλλο και οι τεχνίτριες έχουν χρόνο να κάνουν τη δουλειά τους.

nails 4 you franchise pallini nails bar1

Αν και έχετε ανοίξει πολύ πρόσφατα, ποια ήταν τα πρώτα σχόλια από το κοινό;

Έχουμε πολύ θετικά σχόλια. Τους αρέσει πολύ το κατάστημα. Βρίσκουνε ότι είναι ωραίο, καθαρό, ωραία στημένο, περιποιημένο, ευρύχωρο. Δεν αισθάνονται στριμωγμένοι, δεν φοβούνται λόγω κορονωιού. Επίσης έχω πολύ θετικά σχόλια για τις καλές τιμές. Θετικά σχόλια και για το εύρος των υπηρεσιών μας. Βλέπω έναν ενθουσιασμό από το κοινό.

Θεωρείτε η ενασχόληση με ένα κατάστημα Nails 4 Υοu προσφέρει ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και πώς;

Το πρώτο διάστημα η ενασχόλησή μου είναι πιο εντατική. Στόχος μου είναι αυτό να εξισορροπηθεί λίγο και να μπορέσω να επιτύχω αυτή την ισορροπία. Άλλωστε αυτό ήταν και ένα από τα βασικά κίνητρα για να προχωρήσω σε αυτό το εγχείρημα. Μπορώ να έχω μια ευελιξία κίνησης, μια ευελιξία γενικότερη. Έχω μικρά παιδιά και θέλω να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου.

Θα συνιστούσατε το Nails 4 Υou σε έναν φίλο-γνωστό σας; Έχω μια πολύ θετική εικόνα για την εταιρεία και η συνεργασία μας είναι πολύ καλή. Τώρα η επιτυχία κάθε επένδυσης φαίνεται στην πορεία. Από όσα έχω δει μέχρι σήμερα μέσω της θετικής εικόνας σαφώς και θα το πρότεινα.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ