Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις Mr. & Mrs. Pearl «Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα… spa χαμόγελου» !

Mr. & Mrs. Pearl «Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα… spa χαμόγελου» !

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η κοσμητική λεύκανση δοντιών ήρθε στην Ελλάδα και δημιουργεί μια νέα δυναμική αγορά! Πρωτοπόροι; Οι Mr. & Mrs. Pearl! Με 2 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο leader της νέας παγκόσμιας τάσης εισέρχεται στο franchising και μοιράζει… φωτεινά χαμόγελα!

 Συνέντευξη με τον κ. Γιώργο Μαρτιώνο  |  Γενικό Διευθυντή της MR. & MRS. PEARL

Το Mr. & Mrs. Pearl είναι πολλά παραπάνω από μια απλή λεύκανση. είναι εμπειρία σύμφωνα με τα reviews των ίδιων των πελατών του! Είναι το concept που συνδυάζει τις υπηρεσίες της ομορφιάς -υγείας – ευεξίας με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, αξιοποιεί τις τάσεις του καταναλωτικού κοινού για βελτίωση της σωματικής αλλά και της ψυχικής του υγείας, καθώς και την εξέλιξη της ιατρικής αισθητικής. Μια ιδανική επιχειρηματική πρόταση για όποιον θέλει να επενδύσει σε μια νέα, καινοτόμα και ταυτόχρονα επιτυχημένη στο εξωτερικό ιδέα, που δεν απαιτεί ούτε την αυτοαπασχόλησή του αλλά και ούτε εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο! Μιλήσαμε με τον κ. Γιώργο Μαρτιώνο, τον άνθρωπο που έφερε την πρωτοποριακή υπηρεσία στην Ελλάδα, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας… τα επιτυχημένα «μυστικά» των Pearls!

Mr & Mrs Pearl

FS: Είστε ο πρώτος που φέρατε μέσα από τους Mr. & Mrs. Pearl την κοσμητική λεύκανση στην Ελλάδα. Πώς προέκυψε αυτή η ιδέα;

Πάντα έδινα ιδιαίτερη βάση στη σωματική υγιεινή και ιδιαίτερα θα έλεγα την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας. τα δόντια συγκεκριμένα θεωρώ ότι δείχνουν πολλά για έναν άνθρωπο, για το πόσο σέβεται τον εαυτό του και την υγεία του και κατ’ επέκταση το περιβάλλον του. Πρόπερσι τα χριστούγεννα λοιπόν βρέθηκα σε μια ευρωπαϊκή πόλη και είδα σε ένα πολυσύχναστο δρόμο ένα κατάστημα το οποίο έγραφε στη βιτρίνα ότι μπορούσε να λευκάνει τα δόντια μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς πόνο και με αρκετά χαμηλό κόστος. Αρχικά θεώρησα ότι όλα αυτά ήταν κάπως υπερβολικά αλλά επειδή το κόστος δεν ήταν απαγορευτικό είπα να το δοκιμάσω. Κι όμως το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Άμεσα, οικονομικά και ανώδυνα. στο τέλος της διαδικασίας ήδη είχα αρχίσει να σκέφτομαι πως πρέπει να φέρω το concept αυτό και στην ελλάδα. είναι όντως κάτι το επαναστατικό. τις επόμενες ήμερες το έψαξα πάρα πολύ και βρήκα τις 2 μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως που προσφέρουν την τεχνογνωσία, τα υλικά και τα μηχανήματα για αυτή τη μέθοδο. Και έτσι κάπως ξεκίνησαν όλα…

Εστιάζουμε στο ευ ζην του πελάτη με προσιτές για όλους τιμές.

 PEARL.LED

FS: Φρέσκια για την Ελλάδα τάση με τεράστια όμως απήχηση εδώ και χρόνια στο εξωτερικό.

Ναι, αυτό είναι γεγονός. Η κοσμητική λεύκανση αποτελεί αγαπητό “trend” του εξωτερικού. Έχει ήδη χαρίσει χαμόγελα σε πληθώρα ανθρώπων και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής εδώ και 6 χρόνια σε Αμερική, Αυστραλία και Καναδά. τον τελευταίο καιρό έχει έρθει σταδιακά και στην ευρώπη. το Παρίσι, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, η Βιέννη, το Σύδνεϋ, το Χόνγκ Κόνγκ είναι ορισμένες μόνο από τις πόλεις όπου η κοσμητική λεύκανση έχει κατακλύσει την αγορά. Καταγράφεται ραγδαίος ρυθμός ανάπτυξης καταστημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αυτό πλέον μεταφέρεται και στην Ελλάδα μέσω των Pearls!

FS: Express to Impress, Pearl me ή Celebrity. Τι προτείνετε;

Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε! Αρχικά πάντα γίνεται διάγνωση, βλέπουμε σε ποιο τόνο βρίσκεται το χρώμα των δοντιών μας και έπειτα αποφασίζουμε -ανάλογα με το βαθμό λεύκανσης που επιθυμούμε- ποιο είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εμάς. Η θεραπεία Express to Impress διαρκεί 20΄, η Pearl me 40’, ενώ η Celebrity είναι η μεγαλύτερης διάρκειας θεραπεία μας που διαρκεί 60’. οι διαφορές τους, εκτός της διάρκειας της ίδιας της θεραπείας, βρίσκονται στο μέγεθος του αποτελέσματος και στη διάρκεια αυτού. Η μάξιμουμ διάρκεια (Celebrity) είναι 6 μήνες.

FS: Ένα… spa χαμόγελου λοιπόν;

Ακριβώς! οι περισσότεροι πελάτες μας εδώ δεν έρχονται απλά για λεύκανση αλλά για ένα spa! Έρχονται για τη μοναδική βιωματική εμπειρία χαλάρωσης και πολυτέλειας μέσα σε έναν καλαίσθητο, όμορφο, φωτεινό, ένα «ζεν» χώρο θα έλεγα. εστιάζουμε στο ευ ζην του πελάτη, και όλα αυτά σε προσιτές για όλους τιμές, ώστε να μπορούν να το απολαύσουν όλοι.

mrmrspearl.800

FS: Πώς πραγματοποιείται η κοσμητική λεύκανση και πόσο ασφαλής είναι;

Με την εφαρμογή ενός καινοτόμου gel που ενεργοποιείται με τη χρήση ψυχρού φωτός τεχνολογίας LED, υπό την προστασία ειδικών προστατευτικών γυαλιών για τα μάτια, η επιφάνεια των δοντιών καθαρίζεται από όλους τους επίκτητους λεκέδες χωρίς να έχει την παραμικρή παρενέργεια. Και μάλιστα σε μόνο μια επίσκεψη. εγγυημένο άμεσο αποτέλεσμα, γρήγορα, ανώδυνα, οικονομικά και κυρίως με ασφάλεια. χωρίς πόνο, χωρίς να ανησυχούμε για την κατανάλωση τροφίμων και ποτών αμέσως μετά την θεραπεία (μια ώρα μετά τη θεραπεία μπορούμε να φάμε και να πιούμε ότι θέλουμε). το gel καθώς και οι λαμπτήρες ενεργοποίησης (LED) κατασκευάζονται στην Αμερική και είναι απόλυτα ασφαλή και εναρμονισμένα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και έχουν κάνει τη νέα αυτή πρακτική, αγαπημένη τους συνήθεια.

PEARL.SPA

 

 

Έχουμε σχεδιάσει μια επιχειρηματική πρόταση που απαιτεί χαμηλό αρχικό κεφάλαιο, ενώ έχει υψηλά περιθώρια κέρδους.

 

 

 

 

FS: Ποιοι είναι οι πελάτες των Pearls;

Όλοι! Άντρες, γυναίκες, αρκεί να είναι ενήλικες. το κοινό μας είναι πράγματι ανεξάντλητο, αυτό έχουμε δει βάσει της εμπειρίας μας. Άλλωστε ποιος δεν θέλει να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και αστραφτερό χαμόγελο σε λίγα μόνο λεπτά;
Ας υποθέσουμε ότι είστε εσείς ο υποψήφιος franchisee. Γιατί θα επιλέγατε να ενταχθείτε στο δίκτυο των Pearls;
Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία για τα ελληνικά δεδομένα, ένα πρωτοποριακό concept, που ανανεώνει τον χώρο της προσωπικής φροντίδας, δίνοντας νέες προοπτικές στην αγορά της υγείας & ευεξίας. είναι μια αγορά που τώρα διαμορφώνεται, συνεχώς διευρύνεται και εμφανίζει έντονη δυναμική. το Mr. & Mrs. Pearl λοιπόν ικανοποιεί τις ανάγκες μιας μεγάλης αγοράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την άλλη πρόκειται για μια επιχειρηματική πρόταση που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να απαιτεί χαμηλό αρχικό κεφάλαιο, ενώ έχει υψηλά περιθώρια κέρδους, κάτι που όπως είναι φυσικό απασχολεί όλους τους νέους επενδυτές, ειδικά στις μέρες μας.

pearls.whitening

FS: Ποιοι είναι λοιπόν οι επόμενοι… Pearls;

Ο κατάλληλος για εμάς συνεργάτης δεν είναι απλά εκείνος που έχει το απαιτούμενο κεφάλαιο. είναι εκείνος που θα αγαπήσει το concept και θα βάλει την ψυχή του μέσα σε αυτό. εκείνος που θα βάλει προσωπική δουλειά δημιουργώντας την εμπειρία που κάθε χώρος Mr. & Mrs. Pearl είναι προορισμένος να προσφέρει. Προσκαλούμε λοιπόν αυτούς τους συνεργάτες να ενταχθούν στο δίκτυό μας και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί το ισχυρό brand στον χώρο της κοσμητικής λεύκανσης.

FS: Η αυτοαπασχόληση του franchisee είναι απαραίτητη;

Όχι. ο συνεργάτης μας θα επιλέξει αν θα εργάζεται ο ίδιος μέσα στον χώρο, μειώνοντας βέβαια σημαντικά με αυτόν τον τρόπο τα πάγια έξοδά του, ή άπλα θα επιβλέπει τη σωστή λειτουργία του καταστήματος και τις ενέργειες προώθησης στην τοπική αγορά. είναι ένα concept που απευθύνεται και σε εκείνους που αναζητούν την αυτοπασχόληση και σε εκείνους που απλά επιθυμούν να επενδύσουν σε μια καινοτόμα πρόταση επεκτείνοντας την επαγγελματική τους δραστηριότητα. σε κάθε όμως περίπτωση είμαστε δίπλα στον συνεργάτη μας από την πρώτη στιγμή. Μαζί επιλέγουμε την καταλληλότερη τοποθεσία για το νέο σημείο. στόχος πάντα η διασφάλιση υψηλής επισκεψιμότητας και εύκολης πρόσβασης ώστε να επιτυγχάνεται ταχεία διείσδυση στην αγορά. Παράλληλα παρέχεται πλήρης εκπαίδευση μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης. ■

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 210 6756200
 • Fax: 210 6752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Γιώργος Μαρτιώνος
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 30 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €20.000
 • Entry fee: €5.000
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 2
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2015 / 2016
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:

  Υποστήριξη στην επιλογή σημείου, Αποκλειστικότητα περιοχής, Υποστήριξη στο σχεδιασμό & διαμόρφωση του καταστήματος, Εκπαίδευση, Εγχειρίδια λειτουργίας, Ολοκληρωμένες ενέργειες μάρκετινγκ, Χρηματοοικονομικός σχεδιασμός, Δυνατότητα Παράδοσης με το κλειδί το χέρι κ.λπ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ