Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις «Με το αναγνωρισμένο brand του Berry’s αισθάνεσαι ασφάλεια»

«Με το αναγνωρισμένο brand του Berry’s αισθάνεσαι ασφάλεια»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H Όλγα Τσελικίδου, εργαζόμενη χρόνια ως υπάλληλος στον κλάδο της εστίασης, μαζί με τον σύζυγό της Νίκο, ο οποίος εργάζεται στη λαϊκή αγορά, έχουν αποκτήσει εδώ και 6 μήνες το δικό τους Berry’s στον Ασπρόπυργο.

«Ήμουν άνεργη για καιρό και με τον ερχομό των παιδιών μας, έπρεπε να μείνω σπίτι και να επικεντρωθώ στην οικογένεια. Τώρα που μεγάλωσαν λίγο, ένιωσα έτοιμη να αποκτήσω τη δική μου επιχείρηση», μας εξηγεί η κα Τσελικίδου. Μάλιστα, ο Νίκος Τσελικίδης ήταν παλαιός συνεργάτης του Λεωνίδα Φωτιάδη, Ιδρυτή του Berry’s.

berrys-franchise-aspropyrgos-mixani-kafe

«Γνωρίζαμε πως τα Berry’s είναι επιτυχημένα καταστήματα . Το γεγονός πως είναι αλυσίδα μας έκανε να αισθανθούμε ασφάλεια. Ο Λεωνίδας είναι ένας έμπιστος άνθρωπος. Δεν θα κάναμε μόνοι μας ένα ανεξάρτητο κατάστημα. Παίζει ρόλο το brand και ο καφές που θα επιλέξεις. Δεν θα γνωρίζαμε από προμηθευτές, ενώ τώρα τους έχουμε έτοιμους. Πλέον, όποιος βλέπει την ταμπέλα Berry’s, μας ξέρει. Ακόμα και εδώ στον Ασπρόπυργο, ορισμένοι πελάτες μας λένε πως μας ξέρουν από το Καματερό, γιατί εργάζονταν παλαιότερα στην περιοχή. Από εκεί έπαιρναν καφέ. Άρα, ξέρουν ήδη το Berry’s, τον καφέ του και την ποιότητά του», μας εξηγούν.

berrys-franchise-aspropyrgos

Πώς σας υποδέχτηκε η τοπική αγορά, αντιμετωπίσατε ενδεχομένως κάποιες προκλήσεις; Ποια υποστήριξη λάβατε από την εταιρεία;

Ακούμε εξαιρετικά σχόλια για τον καφέ και τα προϊόντα μας. Όταν ανοίξαμε, ο Λεωνίδας μας έδωσε αρκετές συμβουλές στο λειτουργικό κομμάτι, στα πάντα. Ούτως η άλλως είχα εμπειρία στην καφεστίαση, αλλά και πάλι πήγαινα στο εταιρικό κατάστημα για να μάθω τα προϊόντα και τον τρόπο παρασκευής του καφέ, γιατί είχε περάσει καιρός από τότε που δούλευα. Αλλιώς κάναμε καφέ τότε, αλλιώς τώρα. Επομένως, εκπαιδεύτηκα εκ νέου σε αυτό. Αλλά ακόμα και τώρα έρχονται άτομα του Λεωνίδα ώστε να μας βοηθήσουν όταν τα χρειαζόμαστε. Οτιδήποτε χρειαστούμε, τον παίρνουμε τηλέφωνο και είναι πάντα εκεί για εμάς.

berrys-franchise-aspropyrgos-sandwiches

Σε ποια κοινά γίνατε αγαπητός στην περιοχή σας;

Κατά κύριο λόγο σε εργαζόμενους, γιατί στην περιοχή υπάρχουν πολλές αποθήκες κι εργοστάσια. Είμαστε σε κεντρική λεωφόρο, περνάνε από εδώ και μας επιλέγουν. Εδώ, ο κόσμος μας ήξερε λόγω γειτονιάς και τώρα που ανοίξαμε μας στηρίζουν ακόμα περισσότερο. Έχουμε δημιουργήσει τέτοιες σχέσεις με τον πελάτη. Μπαίνει κάποιος μέσα και τον ξέρουμε με το όνομά του. Ξέρουμε τι καφέ πίνει πριν τον παραγγείλει!

berrys-franchise-aspropyrgos-delivery

Πώς βιώνετε σήμερα την επιτυχία του Berry’ s; Τι έχει αλλάξει στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή;

Έχουμε εξασφαλίσει το δικό μας το μέλλον και των παιδιών μας. Μία οικογένεια θα μπορούσε να διαχειριστεί το δικό της Berry’s, πάντα με την καθοδήγηση του Λεωνίδα. Μπαίνει στο σπίτι ένα ικανοποιητικό εισόδημα.

Πώς ονειρεύεστε τον επόμενο χρόνο για το κατάστημά σας;

Πιστεύουμε πως θα ανέβει και άλλο η δουλειά. Ο καφές πάντα δουλεύει. Επίσης, αν «στρώσουμε» αυτό το κατάστημα, γιατί λειτουργούμε μόνο 6 μήνες, υπάρχει διάθεση να ανοίξουμε και άλλο Berry’s!

berrys franchise aspropyrgos sfoliates

Τι θα συμβουλεύατε έναν υποψήφιο franchisee που θέλει να επενδύσει στον συγκεκριμένο κλάδο; Τι θα πρέπει να προσέξει;

Να επιλέξουν ένα δίκτυο με αναγνωρίσιμο brand. Να κοιτάξουν τον οικονομικό κομμάτι, την προσφερόμενη ποιότητα, όλα. Επίσης, στην αρχή έχει τρέξιμο. Θα πρέπει να είσαι παρών, να τα επιβλέπεις όλα.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ