Το Mailo’s The Pasta Project, ο παράδεισος των φρέσκων ζυμαρικών για μικρούς και μεγάλους, είναι το concept που συνδυάζει την τέλεια μακαρονάδα με το street food. Ως το πλέον επιτυχημένο δίκτυο franchise στην εστίαση, το Mailo’s The Pasta Project έχει ανελιχθεί με ταχύτατους ρυθμούς στον κλάδο της εστίασης, αριθμώντας 26 εν λειτουργία σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο, με πλάνα περαιτέρω επέκτασης και στο εξωτερικό.
H Κύπρος εγκαινίασε και υποδέχτηκε τα πρώτα δύο καταστήματα, το 2021 στο Mall of Engomi και το 2022 στο Mall of Cyprus, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία και αποδοχή. Το κοινό της Κύπρου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις ιδιαίτερες του γεύσεις και να «αγκαλιάσει» το Mailo’s, το οποίο εγκαινίασε την πρωτοποριακή κατηγορία που συνδυάζει τη fresh pasta με τη street food κουλτούρα, στην αγορά της Κύπρου. Ο Νικόλας Ανδρέου, master franchisee του Mailo’s στην Κύπρο, μας μίλησε για την ευκαιρία που εντόπισε για επένδυση στην κυπριακή αγορά, καθώς και την αποδοχή του concept από το κυπριακό κοινό.
Γιατί επιλέξατε να ενταχθείτε σε ένα δίκτυο franchise και πώς μάθατε για το Mailo’s The Pasta Project;
Το Mailo’s έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς στην Κύπρο, με τον αριθμό των επισκεπτών να πολλαπλασιάζεται διαρκώς.
Προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη του δικτύου στην Κύπρο, με καταστήματα Mailo’s σε όλες τις πόλεις του νησιού.
-
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
- Επωνυμία εταιρίας: Mailo's The Pasta Project
- Έδρα: Πατριάρχου Ιωακείμ 39, Αθήνα
- Tηλ: 2106756200
- E-mail:
- Website: http://mailos.gr/
- Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Νίκος Μουτσουρούφης
- Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
- Μέσο μέγεθος καταστήματος: 40 τ.μ. + 20 τ.μ. (αποθηκευτικοί χώροι)
- Entry fee: Από 25.000€
- Royalties: 5%
-
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
- Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: [1] Αθήνα
- Αριθμός Καταστημάτων Franchise: [25]
- Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: [25]
- Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2019 / 2020
- Προέλευση: Ελλάδα
-
Περισσότερες πληροφορίες:
Περισσότερες πληροφορίες για την επιχειρηματική πρόταση Mailo’s The Pasta Project ΕΔΩ