Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις LICE CLINICS: «oι υπηρεσίες που προσφέρουμε πραγματικά λύνουν… χέρια»

LICE CLINICS: «oι υπηρεσίες που προσφέρουμε πραγματικά λύνουν… χέρια»

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Ο franchisee της LICE CLINICS γίνεται μέλος μιας διεθνώς αναγνωρισμένης οικογένειας που με απόλυτα φυσικό τρόπο δίνει τέλος στις ψείρες, ανακουφίζοντας χιλιάδες γονείς και παιδιά!

 H LICE CLINICS OF GREECE είναι υπερήφανο μέλος του παγκοσμίου αναγνωρισμένου δικτύου LICE CLINICS, με πάνω από 200 σημεία franchise σε όλο τον κόσμο. Στη χώρα μας, συστήθηκε το 2016 στην Αθήνα, παρουσιάζοντάς μας για πρώτη φορά την καινοτόμα αντιφθειρική μέθοδο που χρησιμοποιεί. Σήμερα, διαθέτει 4 σημεία franchise στη Λάρισα, το Ηράκλειο Κρήτης, το Περιστέρι και τη Νάξο, συνεχίζοντας δυναμικά την ανάπτυξή της! «Εντοπίσαμε την ανάγκη που υπήρχε στην αγορά, καθώς πάρα πολλά παιδάκια, είτε στο συγγενικό, είτε στο φιλικό μας περιβάλλον αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τη φθειρίαση. Ωστόσο, το πρόβλημα που υπήρχε δεν μπορούσε να λυθεί με τα προϊόντα που κυκλοφορούσαν και τις παλαιές τεχνικές που χρησιμοποιούσαν τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Έτσι, αποφασίσαμε να φέρουμε τη LICE CLINICS στην ελλαδική αγορά», αναφέρει η Ιφιγένεια Τζικούλη, υπεύθυνη δικτύου της LICE CLINICS OF GREECE.

lice clinics.sunenteuksi

Τι κάνει τη LICE CLINICS να ξεχωρίζει; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα δυνατά της σημεία;

Στη LICE CLINICS μέσα σε μόλις μια συνεδρία που γίνεται με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς παρασιτοκτόνα, ή χημικά προϊόντα, λύνουμε οριστικά το πρόβλημα της φθειρίασης. Εξίσου σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να έρθει το παιδί πάνω από μια φορά, για να λύσει το ήδη υπάρχον πρόβλημά του.

Τι διαφορετικό έχουν οι επιστημονικές μέθοδοι που χρησιμοποιεί η LICE CLINICS;

Πέραν του ότι είναι 100% φυσικός τρόπος, χρησιμοποιούμε ένα μοναδικό ιατροτεχνολογικό μηχάνημα και παγκόσμια πατέντα του πανεπιστήμιου της Γιούτα, τη συσκευή της AirAlle, η οποία αφυδατώνει τις ψείρες και τις κόνιδες μέσω του θερμού αέρα που παράγει σε συγκεκριμένη ροή και θερμοκρασία. Στη συνέχεια

αφαιρούμε με το λεγόμενο «χτενάκι» όλες τις ψείρες και κόνιδες και στο τέλος τοποθετούμε το ειδικό διάλυμα πλύσης, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ποιο πλεονέκτημα προκύπτει για τον υποψήφιο franchisee; Μπορούμε να βρούμε αυτή τη συσκευή και κάπου αλλού;

Η συσκευή παράγεται από τη Larada Sciences, με την οποία συνεργάζεται αποκλειστικά η εταιρεία. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η συσκευή δεν παρέχεται μόνη της, αλλά μόνο σε συνεργάτες της LICE CLINICS, οπότε δεν μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί διαφορετικά και να προβεί στην ίδια διαδικασία.

lice.clinics

Ποιες είναι οι σημαντικότερες προκλήσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σήμερα τα καταστήματα της κατηγορίας και πώς αυτές μπορούν να ξεπεραστούν από τη δική σας εμπειρία;

Είναι πολύ πιθανόν κάποιος άλλος να προσπαθήσει να αντιγράψει τη μέθοδο που χρησιμοποιούμε, καθώς ενημερώνουμε τον κόσμο για τα στάδια της θεραπείας. Πρέπει να δίνεται προσοχή στις απομιμήσεις. Σίγουρα θα υπάρξει κάποιος που θα θέλει να αντιγράψει αυτή τη διαδικασία και να προτείνει στον εκάστοτε πελάτη την αντίστοιχη θεραπεία. Ωστόσο, δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποια άλλη μέθοδος που να εμφανίζει τα ίδια αποτελέσματα σε μία μόνο επίσκεψη.

 

liceclinics 200Σε λιγότερο από 1 χρόνο, πάνω από 2.000 παιδιά και οικογένειες έχουν εμπιστευτεί τη LICE CLINICS για τη θεραπεία της φθειρίασης… και όχι τυχαία!

 

Ποιο είναι το προφίλ του ιδανικού franchisee; Επενδυτής, η αυτοαπασχολούμενος;

Θεωρώ πως είναι και τα δύο. Επενδυτής, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο τομέα. Αυτοαπασχολούμενος, γιατί μπορεί και ο ίδιος να προσφέρει μέσω της θεραπείας. Επομένως, δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του franchisee στο κατάστημα, καθώς μπορεί να έχει προσωπικό που το εμπιστεύεται και που γνωρίζει πως κάνει σωστά τη δουλειά του. Το προσωπικό, ούτως ή άλλως εκπαιδεύεται. Υπάρχει απαραίτητη εκπαίδευση πριν προσληφθεί, ώστε να βεβαιωθούμε για την καταλληλόλητά του.

Επίσης, χρειάζεται να αγαπά τα παιδιά, ώστε να νιώθουν άνετα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Μας επισκέπτονται είτε μικρά παιδιά, είτε μεγαλύτερης ηλικίας 16-17 χρονών που ενδεχομένως να ντρέπονται. Μπορεί να έχουν κάποια σχέση και να μην έχουν ενημερώσει τους φίλους τους. Οπότε ταυτόχρονα πρέπει να παρέχει και ψυχολογική υποστήριξη στους μικρούς μας φίλους.

lice.clinics.new

Ο συνεργάτης της LICE CLINICS δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις, καθώς η εκπαίδευση λαμβάνεται με πιστοποίηση από την εταιρεία.

Ποια τα κύρια σημεία που πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος franchisee στον χώρο των θεραπευτικών υπηρεσιών;

Πρώτον, ο υποψήφιος franchisee θα πρέπει να είναι προσεχτικός στην επιλογή του προσωπικού. Δεύτερον, θα πρέπει να δημιουργήσει έναν ευχάριστο χώρο που να μη θυμίζει ιατρείο, στον οποίο το παιδί θα νιώθει ευχάριστα, ώστε να ξεπεράσει το ταμπού που υπάρχει σχετικά με τις ψείρες.

lice clinics.airalle

Ο franchisee της LICE CLINICS με χαμηλό ύψος επένδυσης αποκτά τη δική του επιχείρηση, με ζήτηση όλο τον χρόνο.
 

Ποια θα είναι τα οφέλη για τον υποψήφιο franchisee και ποια η υποστήριξη που θα λάβει από την εταιρεία;

Η LICE CLINICS είναι μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, που δεν χρειάζεται πολλά χρήματα για να «στηθεί». Παρέχουμε υποστήριξη όσον αφορά τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της θεραπείας, το marketing και τη διαφήμιση, είτε την πανελλαδική, είτε την τοπική. Επίσης, παρέχεται υποστήριξη και στην επιλογή προσωπικού. Ο franchisee μπορεί να προτείνει κάποια άτομα που θα τα εκπαιδεύσουμε εμείς στη συνέχεια, ή αντίστοιχα μπορεί η εταιρεία να προτείνει άτομα, για την καλύτερη λειτουργία των κέντρων.

lice clinics.xwros.anamonis

Πόσο εύκολο είναι τελικά να ανοίξει και να λειτουργήσει ένας ενδιαφερόμενος franchisee τη δική του LICE CLINICS;

Είναι πάρα πολύ εύκολο, αρκεί να υπάρχει θέληση και οργάνωση και από τις δύο πλευρές. Θεωρώ ότι ένας μήνας είναι αρκετός ώστε να ανοίξει κάποιος τη δική του LICE CLINICS.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για τη LICE CLINICS; Πώς βλέπετε την εξέλιξή του;

Είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι για την εξέλιξη της LICE CLINICS. Από την πρώτη στιγμή πίστεψα στο concept, γιατί οι υπηρεσίες που προσφέρει πραγματικά «λύνουν χέρια». Αυτό φαίνεται με βάση τα αποτελέσματα όχι μόνο της θεραπείας, αλλά και από τα σχόλια των γονιών. Στόχος μας είναι το άνοιγμα όσο το δυνατόν περισσότερων κέντρων, ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά κάθε περιοχής να απαλλαγούν από το πρόβλημα της φθειρίασης.

 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 90-110 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €21.300 ή €12.100 (για home based franchise ή corner)
 • Entry fee: €12.500 ή €8.500 (για home based franchise ή corner)
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 4
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 5
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2007 / 2016
 • Προέλευση: Η.Π.Α.
 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Περισσότερες πληροφορίες:

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ