Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις LA PIZZETTA: Το Athens Street Food Festival έχει γίνει πλέον θεσμός

LA PIZZETTA: Το Athens Street Food Festival έχει γίνει πλέον θεσμός

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

«Φέτος υπήρχε η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου συγκριτικά με τις προηγούμενες διοργανώσεις του Athens Street Food Festival», αναφέρουν οι Μιχάλης Κοτζαμπαλτίρης και Γιάννης Κανάκης, Συνιδρυτές της LA PIZZETTA.

 «Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το φεστιβάλ και με τη συμμετοχή του το έχει αναγάγει σε θεσμό. Από τα πιο δημοφιλή σχόλια του κοινού ήταν η ποικιλία σε γεύσεις, η άρτια οργάνωση και… το πόσο καλά πέρασαν! Το Athens Street Food Festival είναι κάτι διαφορετικό, σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού και γινόμαστε όλοι μία παρέα γύρω από το φαγητό, χαρακτηριστικό της ελληνικής κουλτούρας. Αν κάτι πρέπει να επισημάνουμε ως νέα τάση είναι η προσπάθεια να παρουσιαστούν ποιοτικές εκδοχές του γρήγορου φαγητού», προσθέτουν.

la pizzetta street food

Τι σημαίνει street food; Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά́ που πρέπει να έχει ένα concept ώστε να χαρακτηριστεί street;

Το πιο βασικό είναι να μπορείς να ικανοποιήσεις την πείνα σου χωρίς να διακόψεις τη δουλειά, τη βόλτα, το δρομολόγιό σου και χωρίς να απαιτείται η χρήση κάποιου πρωτοκόλλου.

Μπορεί να είναι “fast” και ποιοτικό μαζί;  Πως το επιτυγχάνει αυτό η επιχείρησή σας;

Σίγουρα μπορείς να παντρέψεις την ταχύτητα με την ποιότητα. Αυτό είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει πλέον ένα κατάστημα street food. Για να το πετύχει κάποιος δεν χρειάζεται πολλά, απλά αγάπη για αυτό που κάνει και σεβασμό για τον κόσμο που σερβίρει.

La Pizzetta (2)

Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν το concept σας μοναδικό και το φέρνουν ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού;

Η LΑ PIZZETTA είναι ένα χαμηλού κόστους εγχείρημα, ιδανικό για family business. Προσφέρει στον πελάτη ένα προϊόν εξαιρετικά ποιοτικό, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Αποτελεί ίσως την καλύτερη εκδοχή της γρήγορης ιταλικής pizza στον δρόμο. Αυτό που κάνει όμως τη μεγάλη διαφορά είναι η μυστική συνταγή της υπέροχης ζύμης και της γευστικότατης σάλτσας, δίνοντας στο concept μοναδικό χαρακτήρα.

Θεωρείτε ότι ένα street food concept «ταιριάζει» με το franchising; Πως ενώνονται αυτά τα δύο και πως συμβάλλει το franchising στην ανάπτυξη ενός brand;

Δεν υπάρχει λόγος να μην συνδέεται το street food με το franchising. Υπάρχουν πολλά success story στην αγορά που αποδεικνύουν ακριβώς αυτό. Νομίζουμε ότι κάθε επιχειρηματική ιδέα μπορεί να ενταχθεί στη λογική του franchising. Γιατί μία επιτυχημένη συνταγή να αποτελεί προνόμιο λίγων ανθρώπων που κινούνται γύρω και κοντά από αυτή; Υπάρχει κόσμος σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας ή και του κόσμου γενικότερα, που θα μπορούσε να λατρέψει το ίδιο προϊόν. Σίγουρα δεν είναι εύκολο εγχείρημα και οι πολλές αποτυχημένες προσπάθειες των τελευταίων ετών από διάφορα concepts θα πρέπει να μας κάνουν να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο. Πιστεύουμε ότι η σωστή υποδομή από τη μαμά εταιρεία, σε συνδυασμό με τη σωστή συνεργασία που δεν αποσκοπεί σε αισχροκέρδεια, πρέπει να είναι ο οδηγός μιας επιτυχημένης προσπάθειας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ