Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις KOI SUSHI BAR: Η αλυσίδα πρωτοπόρος στο street casual ethnic food

KOI SUSHI BAR: Η αλυσίδα πρωτοπόρος στο street casual ethnic food

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το KOI sushi bar φρόντισε να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στην αγορά, καθώς παρέχει υψηλές υπηρεσίες και ποιοτικό προϊόν σε πολύ προσιτές τιμές. Η εμπειρία μας καθημερινά μας διδάσκει ότι έχοντας τους σωστούς συνεργάτες, με την σωστή κουλτούρα και το σωστό όραμα δίπλα σου, όπως συμβαίνει στο KOI sushi bar, το αποτέλεσμα είναι άρτιο και επαγγελματικό.

Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του KOI σε σχέση με τα υπόλοιπα brands της εστίασης; Ποια δυναμική παρουσιάζουν στην εγχώρια αγορά τα sushi bars;

Δύο επιτυχημένοι επιχειρηματίες από τον χώρο της εστίασης, ο κ. Σπύρος Πεπελάσης και ο κ. Νίκος Τσουρούτας, franchisees του KOI sushi bar στο Παγκράτι, αποκαλύπτουν γιατί επέλεξαν να δραστηριοποιηθούν στο ethnic street food και τους λόγους που τους οδήγησαν σε μια συνεργασία με το KOI.

Ποια ήταν η προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σας και πώς αποφασίσατε να επενδύσετε σε ένα σύστημα franchise; Πώς προέκυψε το Koi Sushi Bar;

Η προηγούμενη επαγγελματική μας εμπειρία ήταν άμεσα σχετιζόμενη με τον κλάδο της εστίασης για πολλά χρόνια. Έτσι η επιλογή να επενδύσουμε σε ένα σύστημα franchise προέκυψε βλέποντας τις τάσεις της αγοράς και το ΚΟΙ ήταν πρώτο στην λίστα των επιλογών μας.
Προσφέροντας ποιοτικό αλλά άκρως οικονομικό sushi, προσαρμοσμένο φυσικά στα ελληνικά δεδομένα και στις γεύσεις που αρέσουν στον Έλληνα, το KOI απευθύνεται σε όλους. Η μαζική απήχηση που παρουσίασε από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, λειτούργησε καταλυτικά ώστε να επιλέξουμε το KOI sushi bar ανάμεσα σε πολλά άλλα concept της εστίασης.

{gallery}koi copy 3{/gallery}

Η μαζική απήχηση του KOI, λειτούργησε καταλυτικά ώστε να το επιλέξουμε ανάμεσα σε πολλά άλλα concept της εστίασης

Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να επενδύσετε στην εστίαση και μάλιστα στην κατηγορία των sushi bar; Πώς αξιολογείτε τη δυναμική του κλάδου;

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες έχουν βάλει τις ethnic γεύσεις στην καθημερινότητά τους και φυσικά το sushi έχει θερμούς υποστηρικτές και ανοδική τάση στις προτιμήσεις. Πρωτοπόρος στην ώθηση του κλάδου και ιδίως στο είδος του street casual ethnic food είναι και η αλυσίδα των ΚΟΙ, προσφέροντας ποιοτικό προϊόν σε προσιτή τιμή.
Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, παρέες, ζευγάρια απολαμβάνουν μια γευστική, ποιοτική, υγιεινή πρόταση χωρίς να ξοδεύουν πια μια περιουσία.
Την επιτυχία του concept την διαπιστώνεις απλά με ένα περίπατο έξω από τα καταστήματα. Δεν είναι λίγες οι φορές που το βράδυ οι πελάτες περιμένουν στην αναμονή!
Με το KOI sushi bar το sushi δεν αποτελεί πλέον είδος πολυτελείας και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως budget!

koi fakos

Τι είδους υποστήριξη λάβατε από την εταιρεία ως νέος συνεργάτης;

Εξ΄ αρχής η εταιρεία ήταν στο πλευρό μας και με τη φυσική παρουσία των ανθρώπων της (managers, head chef, consultants) αλλά και σε οργανωτικό, συμβουλευτικό και υλικοτεχνικό επίπεδο.
Η συνεχής εκπαίδευση και υποστήριξη από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της επιχείρησης μέχρι και σήμερα, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για την κατάλληλη προσαρμογή μας, αλλά και η αναλυτική ενημέρωση για όλες τις απαραίτητες πτυχές της εταιρείας, με τη σειρά της συνέβαλε στην ομαλή λειτουργία της.

koi

Το KOI προσφέρει πολλαπλές πηγές εσόδων σε ένα συνεργάτη, καθώς περιλαμβάνει sit in, take away και delivery και 2 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων

Πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας με το KOI από την αρχή της έως σήμερα; Αν ξεκινούσατε τώρα θα αλλάζατε κάτι; Και αν ναι τι θα ήταν αυτό;

Η συνεργασία μας από την πρώτη μέρα είναι ακριβώς αυτό που λέει η λέξη. Νιώθουμε συνεργάτες και συνοδοιπόροι και σίγουρα δεν υπάρχει μια αποστειρωμένη σχέση franchisor-franchisee.
Αν αλλάζαμε κάτι αυτό θα ήταν να γυρίζαμε τον χρόνο πίσω και να κάναμε αυτην την επιχειρηματική κίνηση πολύ νωρίτερα, γιατί νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι και ευχαριστημένοι με την επιλογή μας.

koi.pagrati.1

Πόσο σας επηρέασε η προσθήκη νέου προϊοντικού μείγματος; Ποια είναι τα οφέλη;

Η ανανέωση στο προϊοντικό μείγμα των ΚΟΙ, έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής από το κοινό και δείχνει ότι η συνεχής εξέλιξη της εταιρείας έχει ως πρώτο γνώμονα τον πελάτη και αυτό αποτυπώνεται στο πιάτο του.
Αυτή η κίνηση φυσικά μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει για εμάς όχι μόνο στην απόδοση, αλλά και στην εικόνα του καταστήματός μας.
Με την προσθήκη των νέων προϊόντων επίσης στοχεύσαμε σε ένα ευρύτερο κοινό, εμπλουτίζοντας τις γεύσεις του KOI και αυξάνοντας κατά πολύ την επισκεψιμότητα του καταστήματος, καθώς καλύψαμε πολλές και διαφορετικές γευστικές απαιτήσεις.

Με λίγα λόγια τι σας δίδαξε η εμπειρία σας από το franchising μέσα από τη συνεργασία σας με το KOI sushi bar;

Η εμπειρία μας καθημερινά μας διδάσκει ότι έχοντας τους σώστους συνεργάτες, με την σωστή κουλτούρα και το σωστό όραμα δίπλα μας, όπως συμβαίνει στο KOI sushi bar, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι άρτιο και επαγγελματικό. Υπόδειγμα εύρυθμης εταιρικής λειτουργίας.

koi.fb.

Πού πιστεύετε ότι οφείλεται η επιτυχία του KOI;

Στο γεγονός ότι φρόντισε να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στην ελληνική αγόρα, με το να παρέχει υψηλές υπηρεσίες και ποιοτικό προϊόν σε πολύ προσιτές τιμές. Μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι το ΚΟΙ έφερε πιο πολλους κοντά στο sushi και στην ιαπωνική κουζίνα αφού μέχρι να εμφανιστεί, το sushi ήταν οικονομικά απλησίαστο για την μεγαλύτερη γκάμα κόσμου.
Όλοι οι παραπάνω λόγοι συμβάλλουν άμεσα στην εξέλιξη του success story του KOI, καθώς η σωστή οργάνωση και υποδομή μιας εταιρείας εκτός από ικανοποιημένους συνεργάτες έχει και ικανοποιημένους πελάτες, που είναι το βασικό μας μέλημα.

Προσφέροντας ποιοτικό και άκρως οικονομικό sushi, το KOI sushi bar είναι προσιτό σε όλους

Τελικά, σήμερα, είναι η κατάλληλη εποχή προκειμένου κάποιος ενδιαφερόμενος να επενδύσει σε ένα franchise και ειδικά στο KOI;

Είναι σίγουρα η κατάλληλη εποχή για κάποιον που θέλει να κάνει μια ασφαλή επιλογή-επένδυση με χαμηλό ρίσκο και αξιόλογη απόδοση για τις εποχές που ζούμε.
Το KOI προσφέρει πολλαπλές πηγές εσόδων σε ένα συνεργάτη, καθώς περιλαμβάνει sit in, take away και delivery και 2 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, όπου ο κάθε franchisee μπορεί να επιλέξει αυτόν που θεωρεί ότι ταιριάζει περισσότερο στο δικό του μοντέλο επιχείρησης.
Η μοναδική εξυπηρέτηση, οι ιδιαίτερες γεύσεις, το πλούσιο προϊοντικό μείγμα και οι ανταγωνιστικές τιμές, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο συνεργάτης να πετύχει υψηλές αποδόσεις και άμεση κερδοφορία.
Άλλωστε δεν είναι τυχαία το πρώτο σε ανάπτυξη και πωλήσεις δίκτυο στην κατηγορία του που δίνει ευκαιρίες επιχειρηματικής δραστηριοποίησης, με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας!

KOI FAKOS DELIVERY

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Επωνυμία εταιρίας: KOI SUSHI BAR
 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Χρήστος Σουρλίγκας
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 80 - 120 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €80.000 - 160.000
 • Entry fee: €30.000 - 60.000
 • Royalties: 5%
 • Διαφημιστική Συμμετοχή: 2%
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 6
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 9
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 15
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2013/ 2014
 • Πακέτο Franchise:

  Ένα ευέλικτο concept με 3 profit centers για sit in, take away και delivery και 2 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της κάθε τοπικής αγοράς!

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ