Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις Coffee Berry: «Η εταιρεία μας στήριξε από την αρχή και με όλα τα μέσα»

Coffee Berry: «Η εταιρεία μας στήριξε από την αρχή και με όλα τα μέσα»

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Γιατί να συνεργαστεί κανείς με την Coffee Berry, ποια υποστήριξη παρέχει η εταιρεία στους νέους συνεργάτες και πώς προκύπτει η επιτυχία; Οι franchisees της Coffee Berry κ. Αριστοτέλης Λεάκος και κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος προερχόμενοι από τον χώρο της μικρής λιανικής και του realestate αντίστοιχα, μας δίνουν τις απαντήσεις. Αν και δεν διέθεταν προηγούμενη εμπειρία στην αγορά της εστίασης εντόπισαν γρήγορα την ανάγκη του ανθρώπου της πόλης για ποιοτικό καφέ, καθώς και για μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Η υποστήριξη της ομάδας της Coffee Berry, καθώς και η εμπειρία της Delmocca ήταν καθοριστικοί παράγοντες που τους παρότρυναν να προχωρήσουν στη συνεργασία και να δραστηριοποιηθούν στον κλάδο. Σήμερα, λειτουργούν με επιτυχία 2 καταστήματα στην Κερατέα και το Κορωπί, βλέπουν την επένδυσή τους να ανθίζει και μας εξηγούν γιατί επέλεξαν το δίκτυο καφεστίασης που διαπρέπει σε Ελλάδα και Κύπρο.

coffee berry.franchisees.koropi kerateas

 Γιατί επιλέξατε να ενταχθείτε σε ένα δίκτυο franchise και πώς προέκυψε η συνεργασία σας με την CoffeeBerry;

Σκεφτόμασταν να ασχοληθούμε με το franchising και η συνεργασία μας με την εταιρεία προέκυψε κατόπιν έρευνας στον χώρο του street café. Επισκεφτήκαμε αρκετά καταστήματα και καταλήξαμε στην Coffee Berry, διότι μας ενθουσίασε ο σχεδιασμός τους και η ποιότητα των προϊόντων που δοκιμάσαμε. Η αρωγή και υποστήριξη από την εταιρεία ήταν η καλύτερη σε όλους τους τομείς.

Επιλέξατε την αγορά της Κερατέας, μια δύσκολη αγορά. Τι σας ώθησε σε αυτή την επιλογή και για ποιούς λόγους επιλέξατε το Κορωπί ως το δεύτερο σημείο σας;

Τόσο η Κερατέα, όσο και το Κορωπί, είναι πόλεις με αρκετό πληθυσμό και πολύ μεγάλη αγορά. Στοχεύσαμε στο να κερδίσουμε τον κόσμο τους, καθώς γνωρίζαμε από την αρχή ότι η Coffee Berry είναι μια αξιόλογη εταιρεία της οποίας όλα τα καταστήματα προσφέρουν εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων τους και σεβασμό στον πελάτη. Και νομίζω τα καταφέραμε!

coffeebery.koropi

Πώς σας υποδέχτηκε η τοπική αγορά; Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίσατε και ποια ήταν η υποστήριξη που λάβατε από την εταιρεία;

Δεν αντιμετωπίσαμε καμία πρόκληση, καθώς ο κόσμος μας υποδέχτηκε με ενθουσιασμό. Βέβαια κι εμείς με την παρουσία μας προσφέραμε από την πρώτη μέρα κιόλας το καλύτερο για τους πελάτες μας. Η εταιρεία μας στήριξε σε αυτή την προσπάθειά μας, από την αρχή και με όλα τα μέσα.

Ποια είναι η προσωπική σας εμπειρία από τη μέχρι τώρα λειτουργία των καταστημάτων;koropiportal1

Για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων μας, απαιτείται υπευθυνότητα και καθημερινή παρουσία. Επιπλέον, η επιλογή του κατάλληλου προσωπικού και η συνεχής εκπαίδευσή του είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας μας.

Τι απολαμβάνετε περισσότερο από τη συνεργασία σας με την Coffee Berry; Θα συνιστούσατε την εταιρεία σε έναν φίλο-γνωστό σας;

Απολαμβάνουμε να ακούμε συγχαρητήρια από τους πελάτες μας για τα καλύτερα προϊόντα της Coffee Berry που προσφέρουμε. Συστήνουμε ανεπιφύλακτα την εταιρεία, σε όποιον σκέφτεται να επενδύσει στον χώρο της καφεστίασης.

  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Περισσότερες πληροφορίες:

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ