Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις Η Chick In Καλαϊτζή με σωστό σχεδιασμό κέρδισε το στοίχημα

Η Chick In Καλαϊτζή με σωστό σχεδιασμό κέρδισε το στοίχημα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

«Έχουμε σχεδιάσει προσεχτικά όλες τις παραμέτρους ώστε να εξασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην επένδυση των συνεργατών μας»

Βασίλης Αγιαννίτης, Υπεύθυνος Ανάπτυξης της CHICK IN ΚΑΛΑΪΤΖΗ

Το Chick In Καλαϊτζή αποτελεί μια συγκροτημένη και ολοκληρωμένη πρόταση τόσο στην εμπορία και διάθεση πουλερικών, όσο και της εστίασης. Ο κ. Βασίλης Αγιαννίτης, Υπεύθυνος Ανάπτυξης της αλυσίδας μας περιγράφει την νέα προοπτική που δίνει η Chick In Καλαϊτζή δραστηριοποιούμενη σε 2 δυναμικές αγορές.

chick in afierwma seprotopl

F.S.: Chick In Καλαϊτζή στην εμπορία αλλά και στην εστίαση λοιπόν.

Β.Α.: Ακριβώς. Διαθέτοντας χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή, εκτροφή και διάθεση πουλερικών, η Chick In Καλαϊτζή ξεκίνησε αρχικά στο χώρο της λιανικής το 1997 αναπτύσσοντας τα πρώτα καταστήματα εμπορίας νωπών πουλερικών. Η επωνυμία έγινε αμέσως γνωστή στην Βόρεια Ελλάδα και σύντομα το δίκτυο επεκτάθηκε με 2 ακόμα καταστήματα στην Κατερίνη, 3 στην Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν η Κοζάνη, το Λιτόχωρο, η Λεπτοκαρυά και ο Πλαταμώνας. Μετά την ταχεία ανάπτυξη της επιχείρησης που οδήγησε σε αυξημένη κερδοφορία για το δίκτυο καταστημάτων μας, γεννήθηκε η ιδέα για ένα νέο τύπο καταστήματος. Το 2014 εγκαινιάσαμε το πρώτο μας μεικτό κατάστημα στην Κατερίνη. Το τοπικό κοινό υποδέχτηκε θερμά το νέο concept που προσφέρει εκτός από νωπό προϊόν και έτοιμα γεύματα, είτε για sit in, είτε για delivery είτε για take away.

chickin logo

F.S.: Η συνταγή της Chick in Καλαϊτζή κέρδισε το κοινό. Που οφείλεται αυτό κατά τη γνώμη σας τελικά;
Β.Α.: Πρώτα από όλα στο προϊόν μας. Τα φρέσκα και πάντα ελληνικά προϊόντα μας, είναι η σωστή βάση για τις φιλικές, οικογενειακές, αγνές , αυθεντικές συνταγές μας, χωρίς πρόσθετα, χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα κρέατος. Οι πελάτες μας εμπιστεύονται γιατί αναγνωρίζουν την εξειδίκευσή μας στα προϊόντα του κοτόπουλου. Γνωρίζουν ότι θα τους προσφέρουμε αυτό που επιθυμούν στην καλύτερη δυνατή τιμή, με άριστη εξυπηρέτηση και θα τους μεταδώσουμε τη βαθιά γνώση μας για το προϊόν. Η Chick Ιn Καλαϊτζή στηρίζεται σε οικογενειακές αρχές για πάνω από 40 χρόνια και αυτή είναι η αναγνωρισμένη σταθερή αξία της.

CHICKIN.FRANCHISING

F.S.: Το Chick In Καλαϊτζή τελικά απέδειξε ότι αντέχει στην κρίση

Β.Α.: Η διατροφή είναι μια βιοτική ανάγκη για αυτό και η εστίαση κρατάει ακόμα τα σκήπτρα και στο χώρο του franchising. Με προϊόν που ανθίσταται στην κρίση και παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής διατροφής, κάθε μέρα και κάθε στιγμή, με υψηλή ζήτηση, ρευστότητα και μηδενικό κίνδυνο αποθεματοποίησης, προσφέρουμε αυξημένες εγγυήσεις βιωσιμότητας και κερδοφορίας. Φυσικά δεν αρκεί μόνο αυτό. Οι εποχές δε συγχωρούν λάθος επιχειρηματικές κινήσεις. Η μαθηματική προσέγγιση των προτάσεων είναι απαραίτητη. Για αυτό και η θωράκιση του επιχειρηματικού μας μοντέλου αποτελεί πρόκληση και προτεραιότητα για εμάς. Επίσης το μεγάλο ποσοστό προσαρμοστικότητας της Chick In Καλαϊτζή είναι μεγάλο προνόμιο, κι αυτό κάνει την επιχειρηματική μας πρόταση ιδιαίτερα ελκυστική. Aπόδειξη ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση ανάπτυξης, αποτελεί το ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές. Η ροή τους, ολοένα και αυξάνεται!

CHICKIN

F.S.: Ποιο είναι το προφίλ του υποψήφιου franchisee στον οποίο απευθύνεστε;

Β.Α.: Αναζητούμε υποψηφίους που έχουν το μεράκι να μάθουν σωστά το προϊόν, να εξειδικευτούν σ’ αυτό και έπειτα να μεταδώσουν την γνώση στον πελάτη. Είναι σημαντικό στοιχείο, καθώς όπως ανέφερα η διατροφή είναι μια βασική ανάγκη και πρέπει να της δίνουν την αξία που της αναλογεί. Το μέσο κόστος επένδυσης της Chick in Καλαϊτζή για νωπό κατάστημα, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για όλους τους υποψήφιους franchisee κι αυτό μας γεμίζει με όρεξη ώστε να τους εκπαιδεύσουμε με βάση τις αξίες και την αποστολή της εταιρείας.

F.S.: Τα σχέδια σας για το μέλλον;

Β.Α.: Η κατάκτηση ηγετικού μεριδίου αγοράς στην περιοχή της Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας και η επιτυχής διείσδυση στην αγορά της Θεσσαλίας, μέσω της ανάπτυξης δικτύου ιδιόκτητων ή/ και franchise καταστημάτων είναι ο στρατηγικός στόχος της Chick In Καλαϊτζή. Αυτή τη στιγμή σχεδιάζουμε τη λειτουργία νέου εταιρικού μικτού καταστήματος στην αγορά της Θεσσαλίας, με κεντρικό στόχο την πόλη της Λάρισας. Είναι μια αγορά που την γνωρίζουμε και επιθυμούμε να εισαχθούμε σ’ αυτή. Πιστεύουμε ότι καλύπτουμε όλες τις ανάγκες του καταναλωτή της συγκεκριμένης αγοράς και θα προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του, μέσω των προτάσεων μας για φρέσκο, ποιοτικό, έτοιμο φαγητό.

CHICKIN3

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ