Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις “Η ΑΒ είναι ένα ισχυρό brand name με υψηλό βαθμό πιστότητας από το καταναλωτικό κοινό”

“Η ΑΒ είναι ένα ισχυρό brand name με υψηλό βαθμό πιστότητας από το καταναλωτικό κοινό”

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η προσωπική έρευνα πάντα βοηθάει να σχηματίσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, και ο κ. Αλέξανδρος Πεϊτσίκ, franchisee της ΑΒ SHOP & GO στο Αιγάλεω σιγουρεύτηκε για την επιλογή του μέσα από τις συζητήσεις που είχε με άλλους franchisees. «Με βοήθησαν πολύ και μου επιβεβαίωσαν ότι είμαι στον σωστό δρόμο»  διευκρινίζει στην ερώτηση αν επικοινώνησε με άλλους franchisees για την πορεία και τις εμπειρίες τους στο δίκτυο.

ABShop Go franchisee Aigaleo
Αλέξανδρος Πεϊτσίκ, franchisee της ΑΒ SHOP & GO στο Αιγάλεω

Με βάση ποια κριτήρια ή και στοιχεία της αρεσκείας σας, κάνατε την επιλογή του concept;

Στις μέρες μας είναι χρήσιμο να είσαι κάτω από την ομπρέλα ενός συστήματος franchise ώστε να κινηθείς όσο πιο συντεταγμένα και οργανωμένα γίνεται. Είμαι αρκετά χρόνια στον χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων και η ΑΒ ήταν μια πολύ ελκυστική επιλογή. Άλλωστε η ΑΒ είναι μια εταιρεία που σχεδιάζει και δημιουργεί τα δεδομένα του αύριο στον χώρο.

Τι ρόλο έπαιξε για εσάς η γνωριμία με τους εκπροσώπους των franchisors πριν την τελική σας επιλογή;

Από τις αρχικές συναντήσεις που έκανα με τους εκπροσώπους της ΑΒ εκτίμησα την υπευθυνότητα, την πείρα τους και διαπίστωσα ότι είχαν βαθιά γνώση της αγοράς. Γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους και το πιο σημαντικό παρέμειναν πιστοί στις προφορικές τους δηλώσεις. Μέχρι και σήμερα τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι διαπροσωπικές μας σχέσεις παραμένουν εξαιρετικές και αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως.

ABShop Go Aigaleo

Ο τρόπος διαχείρισης του δικτύου είναι μια “win-win κατάσταση” και η βοήθεια της ομάδας του franchisor είναι σημαντική σε όλα τα επίπεδα.

Οι ώρες εργασίας κατά το άνοιγμα μιας επιχείρησης είναι πολλές. Σκεφτήκατε ποτέ, λόγω πίεσης ή κούρασης, ότι κάνατε λάθος επιλογή στο να γίνετε εσείς επιχειρηματίας;

Γνώριζα πολύ καλά τις απαιτήσεις του χώρου. Για μένα ήταν μια συνειδητή επιλογή.

Υπήρξαν στιγμές που οι προκλήσεις που αντιμετωπίσατε θεωρήσατε ότι είναι ανυπέρβλητες; Πώς το ξεπεράσατε;

Όχι ποτέ άλλωστε όπως σας είπα ήταν μια συνειδητή επιλογή. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει και η υποστήριξη της οικογένειάς μου τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Εξετάσατε αν τα στοιχεία του χαρακτήρα σας ταιριάζουν με τη συμπεριφορά της ομάδας των franchisors και τον τρόπο διαχείρισης του δικτύου;

Ο τρόπος διαχείρισης του δικτύου είναι μια “win-win κατάσταση” και η βοήθεια τους είναι σημαντική σε όλα τα επίπεδα.

Απευθυνθήκατε σε εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων franchise για να λάβετε μια πιο πλήρη ενημέρωση; Πόσο χρήσιμη σας φάνηκε η αρωγή τους;

Έγιναν κάποιες συναντήσεις με εταιρεία συμβούλων αλλά για κάποια άλλα brand names χωρίς κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στην ουσία η επιλογή της ΑΒ έγινε χωρίς την συμβολή εταιρείας συμβούλων .

Πώς θα περιγράφατε τη μέχρι τώρα εμπειρία σας στο franchising;

Η ΑΒ είναι ένα ισχυρό brand name με υψηλό βαθμό πιστότητας από το καταναλωτικό κοινό. Από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας είχαμε ουσιαστική υποστήριξη. Η Ομάδα της ΑΒ μερίμνησε ακόμα και για τα πιο λεπτομερή ζητήματα. Ειδικά την πρώτη περίοδο υπήρξε καθημερινή παρουσία του υπευθύνου συντονιστή στο κατάστημα μας, βοηθώντας στην εύρυθμη λειτουργία του από την πρώτη κιόλας ημέρα.
Αν και το κατάστημα λειτουργεί μόνο 6 μήνες, ο κόσμος μας έχει αγαπήσει. Τα σχόλια που ακούμε καθημερινά είναι πολύ θετικά. Το κοινό είναι ευχαριστημένο με το προσωπικό αλλά την εξυπηρέτησή μας γενικότερα. Μας λένε πως έλειπε ένα τέτοιο κατάστημα από την περιοχή. Για όποιον επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων η επιλογή της ΑΒ είναι μια σίγουρη επένδυση με μεγάλο δείκτη ασφάλειας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ