Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις “Η οικογενειακή προσέγγιση ήταν και είναι ο στόχος από την πρώτη μέρα”

“Η οικογενειακή προσέγγιση ήταν και είναι ο στόχος από την πρώτη μέρα”

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Tο δίκτυο franchise STEGNO αναδείχτηκε GOLD WINNER στην κατηγορία Family Friendly Franchise του θεσμού THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022, καθώς στηρίζει την οικογένεια και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ευημερίας κι επαγγελματικής ανέλιξης, έχοντας υιοθετήσει μια κουλτούρα αμεσότητας, αμοιβαιότητας και υπεύθυνου franchising.

“Για εμάς είναι τεράστια τιμή αυτή η βράβευση καθώς αναγνωρίζεται η δουλειά μας και εμείς παίρνουμε δύναμη για να συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά”, αναφέρει ο Γιάννης Χίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της STEGNO.

stegno-the-franchise-responsibility-success-awards-2021

Στο STEGNO, οι franchisees ήταν πάντα στο επίκεντρο. Ποιος είναι ο ρόλος του franchisee σε ένα σύστημα franchise;

Είναι το Α και το Ω από την πρώτη ημέρα που θα αποφασιστεί ότι θα αναπτυχθεί ένα δίκτυο με την μέθοδο του franchise. Όπως είναι σε όλους γνωστό από την αγορά ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες δεν λείπουν τα χρήματα. Έχει αποδειχθεί άλλωστε ότι οποιοσδήποτε κλάδος δεν εστιάζει στον ανθρώπινο παράγοντα αναπτύσσεται εύκολα αυτόνομα χωρίς franchise. Η επιλογή του τρόπου ανάπτυξης επαφίεται στην φιλοσοφία και στο πλάνο που έχει κάθε εταιρία, στην δική μας περίπτωση η βάση μας, η πορεία μας και η εξέλιξη μας είναι κυρίως ο ανθρώπινος παράγοντας. Δεν θα μπορούσε να ήταν και διαφορετικά αφού το αντικείμενο μας είναι η παροχή υπηρεσιών και η δυναμική μας εστιάζει στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών και προσωπική επαφή με τον πελάτη για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτελούν τον στυλοβάτη της ελληνικής οικονομίας αλλά και κύριο πυλώνα και του franchising τόσο στην Ελλάδα όσο και στην διεθνή αγορά. Η επιχειρηματική πρόταση STEGNO έχει αναδειχθεί εξαιρετικά ελκυστική στην κατηγορία αυτή. Ποια είναι τα κύρια στοιχεία που την καθιστούν εξαιρετικά ελκυστική στην κατηγορία των οικογενειακών επιχειρήσεων;

Η λειτουργία των καταστημάτων μας δεν μπορεί να ακολουθήσει την πεπατημένη. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική πχ διαφορετικοί λεκέδες σε διαφορετικά υφάσματα με διαφορετικές δυνατότητες επεξεργασίας κλπ . Αυτό από μόνο του μας λέει ότι  για την σωστή λειτουργία ενός καταστήματος stegno επιβάλλεται η καλή και ακριβής επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων που εργάζονται εντός του καταστήματος, όπως ακριβώς πρέπει να γίνεται και σε μία οικογένεια. Στις οικογένειες μας ξέρουμε ο ένας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του άλλου, τα αποδεχόμαστε αλλά και τα αξιοποιούμε προκειμένου να  συνυπάρχουμε αρμονικά, ακριβώς αυτό προσπαθούμε συνεχώς και στην Stegno  και μάλλον πως τα καταφέρνουμε.

Η σύγχρονη αγορά απαιτεί πολλά και γρήγορα  από τους ανθρώπους που επιχειρούν και οι οικογενειακές επιχειρήσεις με την μορφή που μέχρι πρότινος ξέραμε δύσκολα θα ανταποκριθούν η ανάπτυξη με franchise συμβάλει στο να διασωθεί ο χαρακτήρας της οικογενειακής επιχείρησης χωρίς να υστερεί σε τίποτα από τον οποιοδήποτε ανταγωνισμό.

stegno-franchise-katastima-2

Τι είδους υποστήριξη παρέχετε στους συνεργάτες σας, ώστε να νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά;

Εκπαίδευση διάρκειας 3 εβδομάδων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο καθώς και συνεχή επικοινωνία – συνεργασία ακόμα και σε καθημερινό επίπεδο για την αντιμετώπιση όλων των δυσκολιών που θα προκύπτουν. Επίσης διαθέτουμε πιστοποιημένο service του εξοπλισμού καθώς και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για αποκατάσταση οποιασδήποτε πιθανής βλάβης. Ένα ακόμα δυνατό μας σημείο είναι η διάθεση αναλωσίμων δικής μας εισαγωγής αλλά και απορρυπαντικών με δικές μας συνταγές αποκλειστικά για το δίκτυο μας. Εξίσου σημαντικό είναι το δυναμικό τμήμα  marketing της εταιρίας που προσαρμόζεται στις ανάγκες που προκύπτουν κάθε φορά στο δίκτυο αλλά και στον κάθε franchisee ξεχωριστά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ