Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις «Η επένδυση στην πρόταση franchise του Berry’s έχει μέλλον και αξία»

«Η επένδυση στην πρόταση franchise του Berry’s έχει μέλλον και αξία»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Λευτέρης Θωμάς εργαζόταν ως εργοδηγός σε κατασκευαστική εταιρεία, μέχρι το 2008. Βλέποντας πως η κρίση επηρεάζει πάρα πολύ τον κλάδο του, έγινε οδηγός ταξί και το 2015 αποφασίζει να εργαστεί ως διανομέας στο πρώτο κατάστημα Berry’s, στο Μενίδι.

«Νοιαζόμουν πραγματικά για το μαγαζί και τη δουλειά. Έβλεπα πως η επένδυση στο Berry’s έχει μέλλον και αξία. H συνεργασία μου με τον Λεωνίδα Φωτιάδη ήταν και είναι άψογη, σαν κρύσταλλο! Πιο έντιμη συνεργασία δεν υπάρχει. Και ως εργοδότης αλλά και ως franchisor. Δεν θα μπορούσε να μου τύχει κάτι καλύτερο. Έχουμε «δέσει» πάρα πολύ και υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη», αναφέρει ο κ. Θωμάς.

berrys-mia-simferousa-protasi-franchise

Για ποιους λόγους επιλέξατε συνεργασία με το Berry’s και πώς το ξεχωρίσατε από τα υπόλοιπα brands του χώρου;

Το ξεχώρισα αρχικά για την ποιότητα του καφέ. Έχουμε την ποικιλία Oro της Ηausbrandt. Είναι έντονος καφές με γεμάτο σώμα. Στους πελάτες αρέσει αυτό το χαρμάνι και δεν μπορούν να το αποχωριστούν. Επιπλέον, ένα από τα δυνατά σημεία του Berry’s είναι η υπηρεσία delivery που έχει ταυτιστεί με την άμεση εξυπηρέτηση.

Πώς σας υποδέχτηκε η τοπική αγορά;

Μας υποδέχθηκε πολύ θετικά! Σκεφτήκαμε κινήσεις ώστε να προωθήσουμε το κατάστημα και ο Λεωνίδας μας υποστήριξε 100% σε αυτό. Δύο φορές τον χρόνο, μέσω του συλλόγου γονέων, κερνάμε κρέπες, τα παιδιά σε σχολεία της περιοχής. Θεωρώ πως αυτή είναι μία πολύ αποτελεσματική προωθητική ενέργεια, καθώς γίνεσαι γνωστός στην τοπική κοινωνία και κερδίζεις την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Οι πελάτες μας επιλέγουν πλέον για την άμεση εξυπηρέτηση με χαμόγελο, για την καλημέρα που θα ακούσουν το πρωί με τον ποιοτικό τους καφέ, για τις λαχταριστές επιλογές που τους συνοδεύουν όλη τη μέρα.

berrys-franchise-menidi-coffee-snack

Τελικά, πόσο εύκολο είναι να λειτουργείτε το δικό σας Berry’s;

Είναι εύκολο αν το κάνεις με ευχαρίστηση. Μόνο τότε θα το δεις την επένδυσή σου να αποδίδει. Ειδικά σε αυτού του είδους τις επιχειρήσεις, αν είσαι απλός επενδυτής δεν θα δεις αποτέλεσμα. Εγώ βρίσκομαι μέσα στο κατάστημα και όπου χρειαστεί βοηθάω. Μάλιστα, όταν χρειαστεί να λείψω, η παρουσία της γυναίκας μου συμβάλλει πάρα πολύ στην ορθή λειτουργία του καταστήματος.

Η επιλογή της πρότασης franchise του Berry’s, ποια οφέλη σας έδωσε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο;

Νιώθω πως προσφέρω περισσότερα και στο σπίτι μου και σε μένα. Νιώθω πιο γεμάτος. Μπορεί να εργάζομαι πολλές ώρες, αλλά το κάνω με ευχαρίστηση. Νιώθω πως πραγματικά βρήκα το στοιχείο μου!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ