Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις GENIUS KIDS: Μια ελκυστική πρόταση που διασφαλίζει ποιοτική προσωπική ζωή και οικονομική ανταπόδοση

GENIUS KIDS: Μια ελκυστική πρόταση που διασφαλίζει ποιοτική προσωπική ζωή και οικονομική ανταπόδοση

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Το Genius Kids εισάγει έναν πρωτοποριακό τρόπο μελέτης με κύρια στοιχεία διαφοροποίησης τη χρήση της ψηφιακής μελέτης, την καθοδήγηση από έναν έμπειρο Instructor, την εξατομικευμένη προσέγγιση και τις δομές ανάπτυξης της προσωπικότητας του παιδιού.

Μια πρόταση για όλους όσους έχουν δυνατότητα και θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά και στην οικογένεια…

Genius.Kids colour(1)Το επαναστατικό κέντρο μελέτης Genius Kids επικεντρώνεται στον μαθητή και τις ιδιαίτερες προσωπικές ανάγκες του, ώστε να τον βοηθήσει να εντοπίσει τυχόν ελλείψεις και αδυναμίες και να αγαπήσει το διάβασμα. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι πρωτοποριακές και εξατομικευμένες, έχοντας σαν συνέπεια το παιδί να εξελίσσεται τόσο συναισθηματικά όσο και μαθησιακά βελτιώνοντας τις σχέσεις του, όχι μόνο με τον κοινωνικό του περίγυρο αλλά και με την οικογένειά του.
Ο εναλλακτικός τρόπος μελέτης, η παρουσία εξειδικευμένου δασκάλου και η ανάπτυξη της προσωπικότητας του μαθητή μέσα από σύγχρονες μεθόδους, αναδεικνύουν το Genius Kids σε χρήσιμο εργαλείο της εκπαίδευσης με πολλά υποσχόμενο και αρκετά ενδιαφέρον επιχειρηματικό μέλλον. Ο franchisee θα είναι δημιουργικός και το γόητρο που θα αποκτήσει στην κοινότητα θα τροφοδοτεί την επιχειρηματική του προσπάθεια και τους προσωπικούς του στόχους.
«Η εφαρμογή, ο επαναπροσδιορισμός των δομών και η ένταξη της ψηφιακής μελέτης, βελτίωσαν τις πρακτικές του φροντιστηρίου και συνετέλεσαν στα εξής: Σχεδόν καθολική διακράτηση μαθητών, ορατά αποτελέσματα στους γονείς και ορατά αποτελέσματα στους μαθητές», αναφέρει χαρακτηριστικά για τα πρώτα χρόνια λειτουργίας αλλά και την πορεία του κέντρου μελέτης, ο κ. Βαγγέλης Μαγγανάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Genius Kids.

geniuskids.magganas

 Συνέντευξη με τον Βαγγέλη Μαγγανά, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Genius Kids

Και ποιοί βρίσκονται λοιπόν πίσω από αυτή την επιτυχία;

Η Αναστασία Κοντορούδα (chief Instructor/co-founder) έδωσε το όνομα Genius kids και αφοσιώθηκε στην λειτουργία του κέντρου, o Γιάννης Τσουκάτος έδωσε την φράση «Ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο μελέτης» και φροντίζει επικοινωνιακά το concept. H Φαίη Αντωνίου (επίκουρη καθηγήτρια ΦΠΨ) έδωσε την ιδέα των συναισθηματικών συνθηκών της αίθουσας και η Βικτώρια Σαμαρά (παιδοψυχολόγος) επιμελήθηκε με υπομονή την πληρότητα του concept. H Ελευθερία Μαγγανά (Instructor/co-founder) ασχολείται καθημερινά με τη διδασκαλία στο κέντρο.

{gallery}GeniusKids/GeniusKids copy 5{/gallery}

Με ποιο τρόπο το Genius Kids έχει συνεισφέρει στη γενικότερη βελτίωση των μαθητών; Ποιος ο ρόλος του δασκάλου;

Το Genius kids είναι ένα σύστημα υποστηρικτικής εκπαίδευσης που βασίζεται και στην εγκαθίδρυση επικοινωνίας ανάμεσα στα μέλη του τριγώνου γονείς-παιδιά-σχολείο. Οι δομές που ακολουθούμε συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση των σχέσεων και στην αυτοεκτίμηση του παιδιού αλλά και στην εκτίμηση του παιδιού από τους γονείς. Συνέπεια αυτού του τρόπου είναι η αποτελεσματικότητα στους στόχους που θέτουμε μαζί με τους γονείς.
Οι κάρτες ανάπτυξης αποτελούν πυρήνα της λειτουργίας του τρόπου μελέτης. Βοηθούν τα παιδιά και τους γονείς και είναι αποτελεσματικά καθώς καθορίζουν την κουλτούρα «θέλω να μαθαίνω». Οι μικροί μαθητές γίνονται συμμέτοχοι αυτής της ιδέας που συντηρείται και αναπτύσσεται στην κοινότητα με θαυμαστό τρόπο. Ακούμε συχνά «Πώς πήγες στο τεστ της Ιστορίας;», «Έκανες τις αξιολογήσεις;», «Θέλω βοήθεια στα μαθηματικά», «Θέλω να πάω καλύτερα στα Αρχαία», «Θα τα καταφέρω» και χαμογελάμε ικανοποιημένοι γιατί αντιλαμβανόμαστε πως η επιτυχία μας βρίσκεται ακριβώς στο σημαντικότερο εργαλείο του δασκάλου-Instructor στην δική μας περίπτωση. «Ο λόγος είναι το σημαντικότερο εργαλείο του εκπαιδευτικού» και στο Genius kids φροντίσαμε να φτιάξουμε τη συνθήκη της επικοινωνίας με τρόπο που να έχει αποτέλεσμα στα παιδιά. «Επιθυμία για μάθηση», αυτό είναι που πετυχαίνουμε και ο Instructor έχει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

GeniusK 3

Σε ποια σημεία διαφοροποιείται το Genius Kids ως εκπαιδευτικό κέντρο;

Στην πραγματικότητα ο τρόπος μελέτης που εισάγουμε μετράει πέντε χρόνια ζωής, καθώς εφαρμόστηκε πριν ακόμα δημιουργηθεί το Genius kids. Τα κύρια στοιχεία διαφοροποίησης είναι η χρήση της ψηφιακής μελέτης, o instructor (στον οποίο αναφερθήκαμε πριν) και οι δομές ανάπτυξης της προσωπικότητας του παιδιού. Η ενσωμάτωση της χρήσης του ψηφιακού υλικού έγινε καθώς αντιληφθήκαμε πως η έλξη των παιδιών από την τεχνολογία αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο προσέγγισης του μαθητή. Στα παιδιά αρέσει να μαθαίνουν, μόνο που έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιλαμβάνονται την επαφή με τα μέσα. Σε μια εποχή που συνεχώς προσθέτουμε οθόνες στη ζωή μας θα ήταν αδιανόητο η εκπαίδευση ως ζωντανό κύτταρο της κοινωνικής πραγματικότητας να αγνοεί αυτό το γεγονός.
Παραδείγματα υπάρχουν πάρα πολλά. Η τεχνολογία μας δίνει λύσεις σε πολλά προβλήματα. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να ακούμε παιδιά να λένε πόσο εύκολο είναι να μαθαίνουν, να μας ζητούν να κάνουν αξιολογήσεις και επαναλήψεις, να ανταποκρίνονται θετικά στις απαιτήσεις της καθημερινής τους μελέτης με οργάνωση και προγραμματισμό, αποτέλεσμα των δομών συναισθηματικής ανάπτυξης και να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους instructors του κέντρου.

GeniusK 2

Με πρωταγωνιστή το μαθητή και τις ανάγκες του το Genius Kids αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υποστηρικτικής εκπαίδευσης.

 

Πώς ανταποκρίνεται το παιδί και οι γονείς στη νέα αυτή μέθοδο διδασκαλίας;

Είναι πολύ όμορφο να παρατηρεί κανείς την αλλαγή στην οικογένεια. Πέρα από το προφανές, την απουσία προστριβών για τις σχολικές υποχρεώσεις, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ειδικά για το παιδί μια σειρά δεξιοτήτων (διαχείριση χρόνου, οργάνωση, προγραμματισμό, θετική διάθεση) που αναπτύσσει με τον τρόπο μελέτης που εφαρμόζουμε. Το παιδί τελικά ανταποκρίνεται με χαρά και συνέπεια. Κατακτά μικρούς στόχους και αυτό βελτιώνει συνολικά την αυτοεκτίμηση του.
Οι γονείς μπορούν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο που δημιουργείται για να βελτιώσουν τη σχέση τους με το παιδί τους και ταυτόχρονα μπορούν να αξιοποιήσουν τις δομές συμβουλευτικής που εισάγουμε για να γίνουν συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας. Η ανταπόκριση των γονέων φαίνεται από την εμπιστοσύνη και την δέσμευση που δείχνουν στη προσπάθεια που γίνεται.

IMG 1772

Γιατί κάποιος να επιλέξει να ανοίξει το δικό του Genius Kids;

Γιατί θα έχει μια πολύ ποιοτική απασχόληση με καλή κερδοφορία. Η επένδυση είναι πολύ ασφαλής. Η πληρότητα του concept εγγυάται την αποτελεσματικότητα των στόχων που έχουν τεθεί και πετυχαίνει πολύ υψηλή διακράτηση των μαθητών. Δημιουργούμε πιστούς μαθητές και ικανοποιημένους γονείς. Ο franchisee θα είναι δημιουργικός και το γόητρο που θα κατακτήσει στην κοινότητα θα τροφοδοτεί την επιχειρηματική του προσπάθεια και τους προσωπικούς του στόχους.
Ποιος είναι για εσάς ο ιδανικός franchisee; Είναι απαραίτητο να προέρχεται από τον κλάδο της εκπαίδευσης;
Ο ιδανικός franchisee δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται από τον χώρο της εκπαίδευσης. Είναι απαραίτητο να του αρέσει να εργάζεται με παιδιά και να θέλει να εκπαιδευτεί πάνω σε αυτό. Σημαντικό είναι το ενδιαφέρον που έχουμε από επαγγελματίες της ψυχικής υγείας των παιδιών για το concept μας. Πάθος και διάθεση προσφοράς είναι αξίες που είναι απαραίτητες για τον franchisee, καθώς και καλές σχέσεις με την κοινότητα. Η συνέπεια της δέσμευσης της αποστολής να «αλλάξει τις ζωές των παιδιών» στην κοινότητα είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό που παίζει κυρίαρχο ρόλο στην επιλογή του franchisee.

GeniusK 1

Ο franchisee θα είναι δημιουργικός και το γόητρο που θα αποκτήσει στην κοινότητα θα τροφοδοτεί την επιχειρηματική του προσπάθεια και τους προσωπικούς του στόχους.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Ευάγγελος Μαγγανάς
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €19.000
 • Entry fee: €10.000
 • Royalties: 4 %
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 1
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2014/ 2017
 • Πακέτο Franchise:

  Το Genius Kids προσφέρει ένα πολύ ελκυστικό πακέτο αξιοποίησης στους υποψήφιους επενδυτές, καθώς καλύπτει μια πολύ σημαντική και χρήσιμη παράμετρο για συμπληρωματική εκπαίδευση στην Ελληνική κοινωνία. Η ανάγκη της παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης είναι αμείωτη και κινείται ανοδικά.
  Ο υποψήφιος συνεργάτης θα συμμετάσχει σε ένα πλήρως δομημένο σύστημα εκμάθησης και ανάπτυξης των μαθητών. Η εταιρεία παρέχει επιμέρους στρατηγική, σχέδιο ανάπτυξης και ό, τι είναι απαραίτητο για την αποδοτική λειτουργία του δικού του κέντρου μελέτης Genius Kids. Σε μια εποχή που η αυτοαπασχόληση αποτελεί μονόδρομο το κέντρο μελέτης «Genius Kids», αποτελεί την καλύτερη επιλογή αφού είναι μια χαμηλού ρίσκου επένδυση με σημαντική κερδοφορία και λίγες ώρες καθημερινής απασχόλησης.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Κρίνεται απαραίτητη

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ