Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις «Δημιουργήσαμε το TEN DROPS σκεπτόμενοι ως πελάτες»

«Δημιουργήσαμε το TEN DROPS σκεπτόμενοι ως πελάτες»

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Τον Μάρτιο του 2019, πριν ακόμα έρθει η πανδημία, ο Σπύρος Μαρίνος και ο Παύλος Λούντζης, σκεπτόμενοι ως πελάτες είχαν οραματιστεί αυτό ακριβώς που πρεσβεύει σήμερα το TEN DROPS. Γιατί άραγε να μην μπορούσαν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους κοκτέιλ στη βόλτα τους; Διαθέτοντας εμπειρία τουλάχιστον 10 χρόνων στην εστίαση, με αγάπη και μεράκι δημιούργησαν στον Πειραιά, το κατάστημα των ονείρων τους, το οποίο μέσα σε μόλις πέντε μήνες λειτουργίας, εκτοξεύτηκε στην Νο1 θέση στο trip advisor, στην κατηγορία του.

ten drops street cocktails franchise

Οι δύο φίλοι μας μίλησαν για τους λόγους της επιτυχίας του concept, για το πώς προέκυψε η ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise και για τα επόμενα σχέδιά τους. Ερωτώμενοι για το πώς προέκυψε το όνομα TEN DROPS, ο Σπύρος μας εξηγεί: «Tο 10 είναι ο αγαπημένος του αριθμός. Εντελώς τυχαία και τα δύο καταστήματα ten drops βρίσκονται σε οδό με αριθμό 10». Επίσης, η λέξη drops, περιέχει τα αρχικά γράμματα από τα ονόματα των δύο φίλων (Π και Σ). Αυτή λοιπόν ήταν η αρχή ενός επιτυχημένου επιχειρηματικού εγχειρήματος, που συμβολίζει παράλληλα μία φιλία ετών.

Τι προϊόντα βρίσκουμε στο TEN DROPS και πώς επιλέγονται;

Κατά κύριο λόγο βρίσκουμε ροφήματα, καφέ, κοκτέιλ και κρύα σνακ. Όλα επιλέγονται με κριτήριο του τι θα θέλαμε εμείς οι ίδιοι ως πελάτες από ένα αντίστοιχο κατάστημα.

ten drops franchise street cafe cocktail

Ποια είναι τα προϊόντα – πρωταγωνιστές και γιατί ενθουσιάζουν το κοινό;

Ας ξεκινήσουμε από τον καφέ. Πλέον το ρόφημα του Έλληνα είναι το Freddo. To blend μας, μετά από μεγάλη έρευνα και δοκιμές, έχει δημιουργηθεί ειδικά πάνω σε αυτό, έτσι ώστε ο πελάτης να το απολαμβάνει από την πρώτη μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Αναφορικά με τα σνακ του ten drops, όλη τη διαφορά κάνει το αφράτο ψωμί μας, χωρίς συντηρητικά που όταν ζεσταθεί βγάζει όλα τα αρώματά του.

Και καθώς περνάει η ώρα, το απόγευμα ξεκινούν τα κοκτέιλ. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιο. Τα signature κοκτέιλ του ten drops στηρίζονται στη φρεσκάδα και τη γεύση των φρούτων που με την κατάλληλη ποσότητα και ποιότητα των ποτών μας, απογειώνονται! Μάλιστα, στο νέο κατάστημα του Φαλήρου, η διαδικασία παραγωγής των κοκτέιλ θα είναι πλέον ορατή στο κοινό, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό σόου!

ten drops coffee cocktails franchise

Ποια η υποστήριξη που λαμβάνει ο franchisee του TEN DROPS;

Βρισκόμαστε δίπλα στον συνεργάτη και τον καθοδηγούμε να πάρει όλες τις σωστές αποφάσεις που θα ισχυροποιήσουν την επιχείρησή του. Για εμάς, είναι σημαντικό ο franchisee να νιώθει ασφάλεια και να γνωρίζει ότι σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας έχει στο πλάι του μια δυνατή ομάδα. Αλλά και μετά το άνοιγμα του νέου ten drops, πραγματοποιούμε επισκέψεις στο νέο σημείο για να βεβαιωθούμε πως όλα λειτουργούν ομαλά. Επίσης, το προσωπικό του franchisee εκπαιδεύεται και ως barista και ως bartender, για την κάλυψη όλων των πόστων.

ten drops bottles2

Ποιες είναι οι ιδανικές τοποθεσίες για ένα TEN DROPS και γιατί;

Οποιοδήποτε σημείο που δημιουργεί αίσθημα χαράς και χαλάρωσης είναι ιδανικό για το TEN DROPS! Παραθαλάσσιες ή τουριστικές περιοχές, κεντρικές πλατείες, φοιτητουπόλεις κ.λπ. είναι τα σημεία όπου στοχεύουμε.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του TEN DROPS, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ