Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις DAVINCI ARTISAN GELATO: Μια gourmet gelateria ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου

DAVINCI ARTISAN GELATO: Μια gourmet gelateria ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Ποιότητα, εξειδίκευση, ποικιλία και φιλική εξυπηρέτηση χαρακτηρίζουν τη DAVINCI ARTISAN GELATO, την αυθεντική gelateria με τις μοναδικές και πρωτοποριακές γεύσεις για όλους και τη συνεχή ανάπτυξη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

davinci amourgianos proto p

Συνέντευξη με τον Μιχάλη Αμουργιανό / Συνιδρυτή του DAVINCI ARTISAN GELATO

Η DAVINCI ARTISAN GELATO εμπλουτίζει την εστίαση με ξεχωριστά προϊόντα ανώτερης ποιότητας που μας μυούν στο μαγικό κόσμο του ιταλικού gelato. Παρασκευάζονται από φρέσκα και αγνά υλικά, πιστά στις αρχές της υγιεινής διατροφής, προσφέροντας επιλογές σε όλους, ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν έναν πιο “healthy”τρόπο ζωής.
«Η εμπειρία, η γνώση και η εμμονή στην ποιότητα μας βοηθούν να ξεχωρίζουμε και να αναπτυσσόμαστε διαρκώς. Η μεγάλη προϊοντική γκάμα, η εκπαίδευση αλλά και η στήριξη που παρέχουμε σε κάθε υποψήφιο συνεργάτη, συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία και στη διατήρηση καλών σχέσεων μαζί τους και κατ’ επέκταση επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία ολόκληρου του δικτύου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μιχάλης Αμουργιανός, Συνιδρυτής του DAVINCI ARTISAN GELATO.
Μέχρι σήμερα καταστήματα Davinci Artisan Gelato λειτουργούν με επιτυχία σε Μύκονο, Μοναστηράκι, Πλάκα, Κηφισιά, Varkiza Resort, Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης και… έπεται συνέχεια.

Το DAVINCI ARTISAN GELATO σε μια δυναμική αγορά

Οι απολαυστικές ιταλικές συνταγές, ο χώρος που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, το ευρύ προϊοντικό μείγμα με τις ποικίλες και διαφορετικές μεταξύ τους προτάσεις, τα υψηλά περιθώρια κέρδους και ένα ευρύ κοινό που ακολουθεί ανεξαρτήτως εποχής συναποτελούν τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας πρότασης που συνθέτει ένα πρωτοποριακό και δυναμικό concept υψηλών προδιαγραφών σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο.
«Τα τελευταία χρόνια η αύξηση των σημείων που πωλούν café, παγωτά, street food έχει σημειώσει σημαντική άνοδο, καθώς αποτελούν μια εύκολη και οικονομική λύση για όλους», συμπληρώνει ο κ. Μ. Αμουργιανός. «Βέβαια όλο αυτό οδήγησε σε ραγδαία αύξηση των εν λόγω σημείων, ενέτεινε τον ανταγωνισμό και «ώθησε» τους σοβαρούς παίκτες σε περαιτέρω ενίσχυση και επένδυση στην ποιότητα, στην αναβάθμιση των προϊόντων και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών».
Και συμπληρώνει «Ο καταναλωτής έχει ανάγκη να βιώσει μια μοναδική εμπειρία, διαφορετική από ότι έχει ζήσει μέχρι τώρα και να αγοράσει ποιοτικά προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή».

DAVINCIPLAKA2.800

Τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τη DAVINCI ARTISAN GELATO από τον ανταγωνισμό;

Επενδύουμε σταθερά από την πρώτη στιγμή στην ανώτερη ποιότητα, στην άψογη εξυπηρέτηση, στη μοναδική ατμόσφαιρα και φυσικά στις ελκυστικές τιμές, ενώ έχουμε επιλέξει μέσα από σταθερές συνεργασίες τους καλύτερους προμηθευτές, εξασφαλίζοντας έτσι και την αναλλοίωτη ποιότητά μας, την απρόσκοπτη τροφοδοσία μας αλλά και τις καλύτερες κεντρικές συμφωνίες για εμάς και τους συνεργάτες μας.
Το DAVINCI είναι μια οικονομική και γλυκιά απόλαυση για όλους! Από τον πιο μικρό, μέχρι τον πιο μεγάλο. Και για άντρες και για γυναίκες αλλά και για αθλητές, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα καθημερινά την επισκεψιμότητα κάθε σημείου.

davinci.campaign

Γιατί ένας franchisee να ενταχθεί στο δίκτυο;

Προσωπικά θα πρότεινα στους υποψήφιους επενδυτές να μην εστιάζουν την προσοχή τους στο εύκολο και κοινότυπο, αλλά σε ένα προϊόν διαφοροποιημένο που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό.
Στο DAVINCI ARTISAN GELATO εντοπίσαμε την ανάγκη του κόσμου για νέες γεύσεις, διαφορετικές και ποιοτικές. Επιβεβαιωθήκαμε για αυτό, καθώς από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του καταστήματος ο κόσμος μας εμπιστεύτηκε και μας στηρίζει ακόμα.
Οι νέοι συνεργάτες πρέπει να αναζητήσουν εκείνες τις αλυσίδες που ξεχωρίζουν στην αγορά τους, έχουν σωστές διαδικασίες, ένα διαφοροποιημένο προϊόν, ένα ισχυρό brand που αποδεικνύει την αξία του σταθερά και αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση που εμπιστεύεται το κοινό. Δεν έχει νόημα να κυνηγάμε το γρήγορο, αλλά το σταθερό κέρδος.

davinci 7

 

 

Το DAVINCI είναι μια οικονομική και γλυκιά απόλαυση για όλους, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα καθημερινά την επισκεψιμότητα κάθε σημείου.

 • ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • Tηλ: 2106756200
 • Fax: 2106752864
 • Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Βασίλης Καπάταης
 • Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.
 • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Μέσο μέγεθος καταστήματος: 50-150 τ.μ.
 • Μέσο Ύψος Επένδυσης: €72.000
 • Entry fee: €12.000
 • ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Αριθμός Εταιρικών Καταστημάτων: 6
 • Αριθμός Καταστημάτων Franchise: 2
 • Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 8
 • Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2012/ 2016
 • Προέλευση: Ελλάδα
 • Πακέτο Franchise:

  Επιλογή καταλληλότερου σημείου, Αποκλειστικότητα περιοχής, Παράδοση με το κλειδί στο χέρι, Ολοκληρωμένη εκπαίδευση, Εγχειρίδια λειτουργίας, Αποτελεσματικό Marketing, Χρηματοοικονομικό Planning κ.λπ.

 • Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
 • Aναπτυξιακοί στόχοι: Τουριστικοί προορισμοί

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ