Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις «ΑΒ SHOP & GO, μια σίγουρη και ασφαλής επένδυση»

«ΑΒ SHOP & GO, μια σίγουρη και ασφαλής επένδυση»

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

«Η ΑΒ μας αντιμετώπισε ως συνεργάτες και όχι σαν επενδυτές. Τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να δραστηριοποιηθεί στον χώρο του λιανεμπορίου τροφίμων»

Πριν δυόμιση χρόνια, ο Εμμανουήλ και ο Γιώργος Φτούλης, franchisees ΑΒ SHOP & GO στον Άγιο Δημήτριο και το Παγκράτι, αποφάσισαν να πουν το μεγάλο ναι και να ενταχθούν στην οικογένεια της ΑΒ. Από το 2013 δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο σε μία μικρή γειτονιά του Νέου Κόσμου, λειτουργώντας κατάστημα αρτοσκευασμάτων και καφέ. «Η επαφή μας με τον κόσμο καθημερινά, μας έδωσε το έναυσμα για τη δραστηριοποίησή μας και στο χώρο των Super Market. Είναι πρόκληση να μπορείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του κάθε συνανθρώπου και να ανταμείβεσαι από αυτό», εξηγούν. «Από την αρχή της λειτουργίας και των δύο καταστημάτων μας έως και σήμερα, η υποστήριξη που λαμβάνουμε από την εταιρεία είναι στο 100%. Επτά μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο είναι εκεί για να λειτουργήσει ως συμβουλευτική-υποστηρικτική ομάδα. Νιώθουμε ότι συμμετέχουμε σε μια οικογενειακή υπόθεση, με δικούς μας ανθρώπους», προσθέτουν.

ab.shop.go.pagkrati franchise

Και ποιοι λόγοι σας ώθησαν να επιλέξετε το franchising ως μέθοδο συνεργασίας;

Υπήρχε καιρό η ιδέα, να κάνουμε ένα βήμα επενδύοντας χρήματα με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα του franchising. Να μπούμε σε μια οικογένεια που ήδη κατέχει δοκιμασμένες μεθόδους και διαδικασίες λειτουργίας και έχει εξασφαλίσει μια επιτυχημένη πορεία μέσα στο λιανεμπόριο των τροφίμων.

Πώς προχωρήσατε στη συνεργασία με το AB SHOP & GO και πώς το ξεχωρίσατε από τα υπόλοιπα concepts του χώρου;

Δεν μας ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο να επιλέξουμε την ΑΒ, καθώς ήταν η μόνη εταιρεία που μας αντιμετώπισε σαν συνεργάτες και όχι ως επενδυτές που θα επεκτείνουν το όνομά της με ένα ακόμα κατάστημα. Από την πρώτη στιγμή νιώσαμε μέλη της οικογένειάς της.

ab.shop.go.franchisees.pagkrati
 

Είναι πρόκληση να ικανοποιείς τις ανάγκες των συνανθρώπων σου και να ανταμείβεσαι από αυτό.

Ποια είναι η εμπειρία που έχετε αποκομίσει από τη μέχρι τώρα λειτουργία των καταστημάτων σας και ποια τα οφέλη της συνεργασίας σας;

Αρχικά, αναπτυχθήκαμε σε μια περιοχή την οποία δεν γνωρίζαμε. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να καλύψουμε τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Στη συνέχεια, θελήσαμε να ικανοποιήσουμε τις προτιμήσεις του και τέλος μέσα από την καθημερινή τριβή να το κάνουμε να μας εμπιστευτεί. Μπορεί να λειτουργούμε ένα μικρό κατάστημα στα στενά όρια μιας γειτονιάς, αλλά στα μάτια της ΑΒ είναι σαν να είμαστε το μοναδικό τους κατάστημα, σκύβοντας πάνω από το πρόβλημά μας όποτε τη χρειαστήκαμε.

ab.shop.go.PAGKRATI

Και ποιοι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Υπολογίζουμε το επόμενο βήμα μας, να γίνει στην επαρχία, όταν το franchise στο Παγκράτι φτάσει σε φάση ωρίμανσης -καθώς έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του εδώ και λίγους μήνες. Για όποιον επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο του λιανεμπορίου τροφίμων, η ΑΒ είναι η ιδανική επιλογή. Αποτελεί μια σίγουρη και ασφαλή επένδυση που εξασφαλίζει στον franchisee ένα πολύ ικανοποιητικό εισόδημα.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ