Αρχική ResourcesΣυνεντεύξεις Πρόσωπα 2017, Νικόλας Αγγελόπουλος Συνιδιοκτήτης της ANGELOPOULOS HAIR COMPANY

Πρόσωπα 2017, Νικόλας Αγγελόπουλος Συνιδιοκτήτης της ANGELOPOULOS HAIR COMPANY

σύνταξη magazine
0 σχόλια

Καθ’ όλη την περίοδο της οικονομικής κρίσης και ειδικά στο πικ της ύφεσης, ο κλάδος της ομορφιάς, ήταν από τους λίγους κλάδους που επηρεάστηκαν ελάχιστα και μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχουμε περάσει πάλι στην ανάπτυξη.
Οι επενδυτές πλέον ψάχνουν για έξυπνες συνεργασίες καθώς έχουν κορεστεί από την εστίαση και αναζητούν κάτι διαφορετικό κυρίως στον τομέα του εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών.

angelopoulos6

Προσφέρουμε ένα brand name συνυφασμένο με την ποιότητα, το «glamour» και το prestige. Τι πιο ασφαλές λοιπόν για κάποιον υποψήφιο που ζητάει σιγουριά στην επένδυσή του;.

Νικόλας Αγγελόπουλος, Συνιδιοκτήτης της ANGELOPOULOS HAIR COMPANY

Καινοτομία και διαφοροποίηση
H αλυσίδα που ξέρει πώς να δημιουργεί κερδοφόρα κομμωτήρια και ευχαριστημένους πελάτες, καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να εμπλακούν επιχειρηματικά σε μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση στον χώρο της ομορφιάς. Η Angelopoulos Hair Company, γνωστή και ως ο ναός της κερατίνης, με γνώμονα την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση εγγυάται ασφάλεια και μέγιστη απόδοση.

Μια ασφαλής επένδυση
Πλέον ο κάθε επενδυτής αναζητά κερδοφόρες και με διάρκεια στο μέλλον λύσεις που θα τον ωθήσουν στο να εμπλακεί επιχειρηματικά με μια εταιρεία αλλά και θα παραμείνει πιστός σε αυτή. Αποδεδειγμένα η Angelopoulos Hair Company με την μακρόχρονη εμπειρία και το πιστό κοινό που την ακολουθεί, υπόσχεται υψηλές αποδόσεις, σταθερή ζήτηση, απόλυτη εξειδίκευση στις δημοφιλείς υπηρεσίες κερατίνης και δυνατότητα συμπληρωματικών πωλήσεων και υπηρεσιών που μεγιστοποιούν την κερδοφορία κάθε καταστήματος.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ