Αρχική ResourcesΆρθρα Πανόραμα Franchise 2021 – ο πλέον ενημερωμένος οδηγός για το franchising

Πανόραμα Franchise 2021 – ο πλέον ενημερωμένος οδηγός για το franchising

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Για 23η χρονιά, παρουσιάζουμε τα συνοπτικά αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας για την πορεία του franchising στην ελληνική αγορά, η οποία δημοσιεύεται στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2021. Παρά την κρίση που δημιούργησε η πανδημία, το franchising παρουσιάζει σταθερή πορεία, χωρίς δραματικές αλλαγές:

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας που διεξήγαγε το FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP για την ανάπτυξη των αλυσίδων franchise στον ελλαδικό χώρο η πλειονότητα των οργανωμένων συστημάτων franchise επέδειξε ταχύτητα προσαρμογής, τόσο στις νέες συνθήκες του ανταγωνισμού όσο και στα νέα καταναλωτικά πρότυπα.

panorama franchise 21 periexomena jpeg

Σε αυτό το πλαίσιο, τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS διοργανώνονται με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών, την ισχυροποίηση του θεσμού και την ενίσχυση της αξιοπιστίας του. Επιβραβεύονται οι αλυσίδες franchise που εφάρμοσαν καινοτόμες πρακτικές, ανέλαβαν πρωτοβουλίες και επανακαθόρισαν τα δεδομένα στον κλάδο τους, χαράζοντας νέα μονοπάτια. (ενημερωθείτε για τα βραβευμένα συστήματα franchise στη σελίδα 3 – επισκεφθείτε το https://franchiseawards.gr/)

the franchise success awards

Μέσα από μια πλούσια και πλήρη θεματολογία, η νέα ετήσια έκδοση ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2021 περιλαμβάνει σε 168 σελίδες όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου και οι υποψήφιοι franchisees.

 • Την πληρέστερη database με όλα τα franchise που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Περιλαμβάνονται πληροφορίες και χρηματοοικονομικά στοιχεία από 535 αλυσίδες, που ανήκουν σε όλους τους κλάδους.
 • Ετήσια έρευνα για την πορεία του franchising στην ελληνική αγορά με αναλυτικούς πίνακες για το σύνολο των συστημάτων franchise, ανά κλάδο και ανά κατηγορία, όπου αναδεικνύεται η δυναμική του franchising και η ελκυστικότητά του ως εργαλείο ανάπτυξης
 • Ετήσια έρευνα για το προφίλ των υποψήφιων franchisees όπου καταγράφονται οι σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις σε σχέση με προηγούμενα έτη με ενδεικτική την ποιοτική και ποσοτική αύξηση υποψηφίων επενδυτών
 • Αναλυτική παρουσίαση των αλυσίδων που διακρίθηκαν στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS για τις καλές πρακτικές στο franchising
 • Συνεντεύξεις – ρεπορτάζ όπου εκπρόσωποι αλυσίδων franchise που πρωταγωνιστούν στον χώρο καταθέτουν τις απόψεις τους για κρίσιμα θέματα όπως οι αλλαγές που σημειώνονται στην αγορά, τα κρίσιμα σημεία που πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος franchisee, οι αλλαγές στα καταναλωτικά πρότυπα κ.ά.
 • 35 επιχειρηματικές προτάσεις από όλους τους κλάδους
  Τίτλοι
 • THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021
 • ΠΡΟΣΩΠΑ 2021 – Ο λόγος στις αλυσίδες franchise
 • Έρευνα Υποψηφίων Franchisees 2021
 • ZOOM στην αγορά – Προτάσεις συνεργασίας από καταξιωμένα και νέα συστήματα franchise
 • Έρευνα Franchise 2021 – ετήσια έρευνα για την πορεία του franchising στην ελληνική αγορά

Ο πλέον εύχρηστος και ενημερωμένος οδηγός για το Franchising κυκλοφορεί πανελλαδικά σε περίπτερα και πρακτορεία τύπου.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ